Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi yaaaa beby is looding diyorsun yani

Allah hayırlısını versin o zaman

zaten topik analar topigine döndü herkes gebe kaliyo sirayla yakinda arizonada caput baglanmadik kaktüs kalmayacak bacim
Aynrn hee gecen gun bi uye direk daldi kmse gormedi heralde direk yumurtlamam su gundu suydu buydu bisey yazmisti sormustu heralde kmse tinmadi kendi kendime ula gebelik topigindemym neyim dedm

Evet canım benle temizlik yapar yemek yapar makyaj yapar

Ben de bazen düşünüyorum dün gibi ama hastane zamanları aklıma geldikçe içim ürperiyor uyanıyorum sanki çok şükür bu günüme

Allah bi daha düşürmesin canım hastanelere

yaaa minnosum küçük ev hanımı gibi desene makyaj ne yapıyo

Allah bi daha düşürmesin canım hastanelere

yaaa minnosum küçük ev hanımı gibi desene makyaj ne yapıyo
Men de men de diyor ben yaparken rimel ve ruj ama en çok ruj seviyor ben rimel sürerim bir de sürme çekerim ruj nadir kullanırım Snapchat te falan görüyor istiyor benden yalandan arkasiyla sürüyorum sürmeyi ve ruju, oldu sanıyor kuzucuk

Aynrn hee gecen gun bi uye direk daldi kmse gormedi heralde direk yumurtlamam su gundu suydu buydu bisey yazmisti sormustu heralde kmse tinmadi kendi kendime ula gebelik topigindemym neyim dedm

herkes bi umut geziyo işte.burda kaga dağıtıp geyik yaptıkları için gebe kaliyolardir belkide. herkes çok matrak burda:)

hadi yaaaa beby is looding diyorsun yani

Allah hayırlısını versin o zaman

zaten topik analar topigine döndü herkes gebe kaliyo sirayla yakinda arizonada caput baglanmadik kaktüs kalmayacak bacim
Aşnafişneden daha etkili topiğimiz gebe bırakma konusunda şamdanım
Çocuk yapmada yeni yöntem; Arizona eyaletine yazmak
O değil benden dua isteyenler falan türüyor her bir gebelik haberiyle. Baya müritlenmek üzereyim Cici Şeyh diye yakında show haberde görürseniz şaşırmayın
Yakında ben ve kk kadınları:

herkes bi umut geziyo işte.burda kaga dağıtıp geyik yaptıkları için gebe kaliyolardir belkide. herkes çok matrak burda:)
Belkide yani anlayamam onlari tabi de profilde insanlar neler yaziyor ne dwrece takinti yapmisLr gordukce uzuluyorum keske biraz biseylerle mesgul olarak dusunmeyi birakabilseler hani...

Ben adetm gecikse aman olsam olsam diye stres yaptikca dha da gecikir mesela ama bi misafirim gelsn o gun ne bilim biseyle mesgl oliyim unutup dusunmeyeym hemen gelir ..

kız ben seneye sınava gircem millet geçmek için evlenmiyo bile iki çocuklan kalırim ya bide oglan büyüsün biraz daha en azından koşmak yerine yürüsün demi
Sonraki sene erkek senesi ama şamdanım. Boşver sınavı kıza yetiş

kandirikci anne
iyi yapıyosun canım:) ne güzel hevesi olmasi:) arkadaşım kızına yaptiramiyo baya üzülüyo:)

Yaaaa bunları nerden buluyorsun
Bu kadın beni öldürecek

Kiiz sennki iyiymis gene benimki rujj ve ojesi var hanfendinin ojeyi 2 defa surduk 6 7 ay oldu dha istemedi sukur ama ruj suruyor kendi kendine ve resmen tasirmadan suruyor artk ustalasti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…