- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.281
Kiz size de bisey denmiyo hee cocuk mevzularindan cok ustume geliyorsunuz bence siz beni kiniyosunux basinjza bisiyelr gelebuluuu B Brunello Cicinelli
Ne sınavı canimcim?kız ben seneye sınava gircem millet geçmek için evlenmiyo bileiki çocuklan kalırim ya bide oglan büyüsün biraz daha en azından koşmak yerine yürüsün demi
Aynrn hee gecen gun bi uye direk daldi kmse gormedi heralde direk yumurtlamam su gundu suydu buydu bisey yazmisti sormustu heralde kmse tinmadi kendi kendime ula gebelik topigindemym neyim dedmhadi yaaaa beby is looding diyorsun yani
Allah hayırlısını versin o zaman
zaten topik analar topigine döndüherkes gebe kaliyo sirayla yakinda arizonada caput baglanmadik kaktüs kalmayacak bacim
Evet canım benle temizlik yapar yemek yapar makyaj yapar
Ben de bazen düşünüyorum dün gibi ama hastane zamanları aklıma geldikçe içim ürperiyor uyanıyorum sankiçok şükür bu günüme
Link atarmisin cnmevlilik burcu diye yaz da bak kız netten çok eğlenceli
Ne sınavı canimcim?
Men de men de diyor ben yaparkenAllah bi daha düşürmesin canım hastanelere
yaaa minnosum küçük ev hanımı gibi desenemakyaj ne yapıyo
Aynrn hee gecen gun bi uye direk daldi kmse gormedi heralde direk yumurtlamam su gundu suydu buydu bisey yazmisti sormustu heralde kmse tinmadi kendi kendime ula gebelik topigindemym neyim dedm
İnşaallah başarılı olursun canım ne güzelben uzman yardımcısıyim nihalim. yeterlilik sınavına girip uzmanlık almam lazım:) yoksa normal memur kademesine düşüyorum. maasim da düşüyo:)
Aşnafişneden daha etkili topiğimiz gebe bırakma konusunda şamdanımhadi yaaaa beby is looding diyorsun yani
Allah hayırlısını versin o zaman
zaten topik analar topigine döndüherkes gebe kaliyo sirayla yakinda arizonada caput baglanmadik kaktüs kalmayacak bacim
Belkide yani anlayamam onlari tabi de profilde insanlar neler yaziyor ne dwrece takinti yapmisLr gordukce uzuluyorum keske biraz biseylerle mesgul olarak dusunmeyi birakabilseler hani...herkes bi umut geziyo işte.burda kaga dağıtıp geyik yaptıkları için gebe kaliyolardir belkide. herkes çok matrak burda:)
Sonraki sene erkek senesi ama şamdanım. Boşver sınavı kıza yetişkız ben seneye sınava gircem millet geçmek için evlenmiyo bileiki çocuklan kalırim ya bide oglan büyüsün biraz daha en azından koşmak yerine yürüsün demi
Men de men de diyor ben yaparkenrimel ve ruj ama en çok ruj seviyor ben rimel sürerim bir de sürme çekerim ruj nadir kullanırım Snapchat te falan görüyor istiyor benden yalandan arkasiyla sürüyorum sürmeyi ve ruju, oldu sanıyor kuzucuk
Yaaaa bunları nerden buluyorsunAşnafişneden daha etkili topiğimiz gebe bırakma konusunda şamdanım
Çocuk yapmada yeni yöntem; Arizona eyaletine yazmak
O değil benden dua isteyenler falan türüyor her bir gebelik haberiyle. Baya müritlenmek üzereyimCici Şeyh diye yakında show haberde görürseniz şaşırmayın
Yakında ben ve kk kadınları:
İnşaallah başarılı olursun canım ne güzel
Kiiz sennki iyiymis gene benimki rujj ve ojesi var hanfendinin ojeyi 2 defa surduk 6 7 ay oldu dha istemedi sukur ama ruj suruyor kendi kendine ve resmen tasirmadan suruyor artk ustalastiMen de men de diyor ben yaparkenrimel ve ruj ama en çok ruj seviyor ben rimel sürerim bir de sürme çekerim ruj nadir kullanırım Snapchat te falan görüyor istiyor benden yalandan arkasiyla sürüyorum sürmeyi ve ruju, oldu sanıyor kuzucuk
Benim başıma gelmiş gelen çayımKiz size de bisey denmiyo hee cocuk mevzularindan cok ustume geliyorsunuz bence siz beni kiniyosunux basinjza bisiyelr gelebuluuu B Brunello Cicinelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?