Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaaa çok güldüm videoya
kız show haber muhabirleri burda geziyo bile olabilirler

ama işte bişey diyemiyosun canim. Allah kimseyi aratmasin. isteyenlere hayrlı evlatlar nasip etsin:)

Sonraki sene erkek senesi ama şamdanım. Boşver sınavı kıza yetiş

yaaaa tabi

hayırlısı kuşum ya sınava girip çalışmalara başlarim olmazsa tabi en büyük etmen benim oğlanın biraz normal çocuk seviyesine gelmesi yoksa tek çocuk kalacak velet

Bu bisey degil cici 2.cockla ilgli suan jstemeysmle kiniyosunuz beni bilemiyorum yaneee cici kiz dogunca ustunr kisa zamanda hamile kalirsan beni kinamandan bil
Rüyamda öyle gördüm zaten. Fallarda da öyle çıkıyor
İki çocuk peş peşe diyorlar bana
Yumurtalıklarımı aldırmam için para topluyoruz hadi, Allahını seven yardımsever kulları yardım eli uzatmaya bekliyorum

yaaaa tabi

hayırlısı kuşum ya sınava girip çalışmalara başlarim olmazsa tabi en büyük etmen benim oğlanın biraz normal çocuk seviyesine gelmesi yoksa tek çocuk kalacak velet
Sınav dediğin yüksek lisans mı ehliyet mi şamdanım?

Jawlensky nihalimmm askimm kızlar nasıl bebeğim sen nasılsın
Bebegimmmmm iyiyim mutfağı topluyorum yarın teyzem gelecekmiş hazırlık yapacağım yapabulursem kizlar acıkma saati geldi ağlama sesleri yükseliyor mama vereceğim iyiler çok şükür
Sen nasılsın guzelimmm

Sınav dediğin yüksek lisans mı ehliyet mi şamdanım?

yok bebisim benim meslek kariyer meslek diye geçiyor. normalde üç yıl çalışıp yeterlilik sınavına girip uzmanlik aliniyo.

ben işe girmenin rahatlığıyla çocuğu yapıp izne ayrildim benim sürem şuan iki yıl görünüyo:) arkadaşlarım hep girdi sinava mülakata sonuc bekliyor:)
ben de seneye sınava girebiliyorum:)

millet sınav zor diye birak çocuk yapmayi evlenmiyo bile benim tam bir delilik olur iki cocukla sinava girmem

bence de ve fotoğrafi koyarlar direk kırmızı elbisenle ifsa olursun

ünlü olunca bizi unutma balim
Kırmızılı şeyh cicinin elini öpen gebe kalıyor diye izlersiniz artık beni
Cici bebemi de koyarım yanıma kasaya bakar. El öpme ücreti 700 dolar

Kırmızılı şeyh cicinin elini öpen gebe kalıyor diye izlersiniz artık beni
Cici bebemi de koyarım yanıma kasaya bakar. El öpme ücreti 700 dolar

hahaha fiyat bile belli yahu

ben azcik para biriktirip şimdiden sıra tutayim en iyisi kuyruk uzun olacak gibi seyhim

Kolay gelsin gülüm
Kızların poposundan öp benim için
İyim bende. Kuzu aynı bildigin gibi yuvarlaanip gidiyorumm

Diloşum bu sözünü K Kendinisevenbirii ye de söyler misin ermişliğimden şüphe ediyor. Okunmuş su içtiğimi bilsin
Eğer hamileysem ciciii Varya reklamını ben kendi elcagizlarimda yapacam yaa kk'da trend olacağsun
Ahahaha şu ilk döne döne yardiranda benimdir kesin

Anaa hadi yaa diyenler cok biliyo posverrr benim kiz posver diyoo da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…