Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bilemiyorum kii pek bi hoş yada bana mı öyle geliyor acaba
Hiç zannetmiyorum bence o delirme faslında geri dönülemeyen yollara girmiş inşallah ben sağlam kalırım ayy inşallah nasip olsun Amiin
Kız miniğim üniforma giyince her türlü hoş oluyorlar zaten 1. 70 adam bile giyse üniforma ile boyu 1.90 a uzuyor sanki
Benimki 1.85 sen düşün 2 buçuk metreyi buluyor giyince insanın gözünde
Dün bir dizi izliyorduk polis suçluyu kelepçeliyor adam da canım acıyor komserim diyo. Bende sordum acıtıyor mu o kadar hakkaten diye, acıtıyor dedi. Dedim hiç kelepçelenmedim ki nerden bileyim

Son düzenleme:
somonun yerini tutmasada idare ederik ama yinede sana ve güloma somon balığının migrosta özellikle küçük paketleri var ondan alırım yinede siz yirsiniz
İki canlılara somon, bir canlılara hamsi
Üç canlı olan var aramızda LadyMorganas ona ne yediricez peki ahtapot falan anca keser
Hakkaten LadyMorganas nerelerde ya

Ayy ne biliyim ya burnu filan küçücük bişey bebek gibi tabi o görüntünün altında ne cins bi ayıcık var siz biliyorsunuz böyle diyorum ama üzülüyorum ya düşününce. Allah hepsine kolaylık versin.

Hsshdh boyum kadar silahı var diyim sen anla cicim

Kelepçelenmek miii

Adet olmakta durultmuyor senii kadinn yaa hic agrin sizinda mi olmiiyy
Nasıl durulayim be cayim asıl adette hormonlar tavan yapıyor benim sorma agrim sizim olsa da sevişmek gideriyor agrilarimi
Duydum ki öpücük dağıtıyormuşsun ciciciğim
K Kendinisevenbirii pamuğum çalışmalara devam
Of aman Zaten dün gece bı öpücük uğruna gördüm sabah o kırmızıları kesin, yoksa daha gelmezdi leke falan

Sen emniyetten tamamen soğumuşsun şamdanım seni mutlu etme ihtimali kalmamış çizmişsin üstünü egm'in
Egm Sen

Biz yıllık izinleri zaten 1 kış 1 yaz kullanıyoruz. Ben sömestr a girince o da ayrılıyor. Evlilik yıldönümü de sömestr içinde bizim. O yüzden o 1 günlük izin bize fayda etmeyecek

İki canlılara somon, bir canlılara hamsi
Üç canlı olan var aramızda LadyMorganas ona ne yediricez peki ahtapot falan anca keser
Hakkaten LadyMorganas nerelerde ya
balık severmi leydimiz ki acep
cidden nerde hesabını kapamış ceza almışa benzemiyo bişeyde söylemedi

Ben geçen gün kahve içince bi kapattım ama kocaman şaha kalkmış at vardı
Ohaa nasıl fal bu kizzzben bu kocaman şaha kalkmış kısmını okuyunca gerisinin at olduğunu düşünmediğimi söylememe gerek yok heralde bı an o msja sansür girecek sandım sonun da at vardı kısmını okudum

Ahahah yaaa bugün yine topik alev alev hakikaten
At kız at bildiğimiz gülmekten kıpkırmızı oldum

sansürlü attt yanlız bu şaha kalkmıyor

Kelepçelenmek tabi
Benimki ben bunu suriyelilere taktım, çingenlere taktım deyip 1 kere bile kelepçelemedi beni. Dedim parası neyse vereyim yenisini al yetti garip canıma hayır bu şekilde polis eşi olmanın anlamı ne, cefasını çekiyorum sefasını süremiyorum bilün mü
Of aman Zaten dün gece bı öpücük uğruna gördüm sabah o kırmızıları kesin, yoksa daha gelmezdi leke falan
Allah kahretmesin seksü şempazem
2 gün rahat durmuyorsun ki kırmızıları görmeyelim
Diğer ay ovulasyondan sonra dokunma adama yeter

aayy premses de zamanı gelince yapıcak onu ondan da saklıcaksın

2 küçük çocukla halim ne olacak benim imzoşum geyşadan sonra 1 küçük çocukla daha nasıl uğraşıcam

B Brunello Cicinelli aşkım hoşgeldin hoşgeldiğiijjjjnnnnnöwwwwwww

Çıkmaz ayın son gecesinde gelicem beni bir salarlarsa

Sana somon tutup gelicem akşama

Nerelerdesin be diloşum sen somon tutana kadar benim şarjım bitecek

Ahahah yaaa bugün yine topik alev alev hakikaten
At kız at bildiğimiz gülmekten kıpkırmızı oldum
Daha güzel atlar göresin şaha kalkmış kız nuurrr o zmn gülmekten kıpkırmızı olmazsın ama ajdgaksb

Şey yok mu cicim beyaz bi kelepçemsi bişeyler vardı adını hatırlayamadım

2 küçük çocukla halim ne olacak benim imzoşum geyşadan sonra 1 küçük çocukla daha nasıl uğraşıcam

Nerelerdesin be diloşum sen somon tutana kadar benim şarjım bitecek
Anamdayimmm
İş biterse eve inme gibi kaçış olanların varrr aşkım
Kocam eve geliomuş yalanı aticam az kaldi

Ahhahahahahahha
Rüyalarını da uykularını da süslemeye bayılıyorum
:d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…