- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.761
şimdi ben bunu yanlış okuduysam sorumlusu sensin ciciBen seni uykumda bile anıyorum Jennifer Lopez görünümlü haşmetli sultanım
Kız miniğim üniforma giyince her türlü hoş oluyorlar zatenAyy bilemiyorum kii pek bi hoş yada bana mı öyle geliyor acaba
Hiç zannetmiyorum bence o delirme faslında geri dönülemeyen yollara girmişinşallah ben sağlam kalırım ayy inşallah nasip olsun Amiin
İki canlılara somon, bir canlılara hamsisomonun yerini tutmasada idare ederik ama yinede sana ve güloma somon balığının migrosta özellikle küçük paketleri var ondan alırım yinede siz yirsiniz
Ayy ne biliyim ya burnu filan küçücük bişey bebek gibiKız miniğim üniforma giyince her türlü hoş oluyorlar zaten1. 70 adam bile giyse üniforma ile boyu 1.90 a uzuyor sanki
Benimki 1.85 sen düşün 2 buçuk metreyi buluyor giyince insanın gözünde
Dün bir dizi izliyorduk polis suçluyu kelepçeliyor adam da canım acıyor komserim diyo. Bende sordum acıtıyor ki o kadar hakkaten diye acıtıyor dedi. Dedim hiç kelepçelenmedim ki nerden bileyim
Nasıl durulayim be cayimAdet olmakta durultmuyor senii kadinn yaa hic agrin sizinda mi olmiiyy
Duydum ki öpücük dağıtıyormuşsun ciciciğimUlan 1 gün girmedim üstümü cızıp bensiz ve gülomsuz piknik mi düzenlendinizKaparım topiği ıdamı hasta etmeyin fevasızlar
Günaydın tüm kertenkelelerime
Geyşam dün evdeydi bugün işte ama benim uyanmam 12. 30 da olunca anca gelebildim
Daha uyurdum da şüşko pattis Cici bebem uyandırdı acıkmışBir uyandım nasıl midem bulanıyor açlıktan Doyurdum karnımı yine döndüm yatağa
Onun dışında iyiyiz, ayak bileği zonklaması doktorun verdiği takviyeye rağmen devam ediyorSoğuk kompleks e başlayacağım artık.
Bu arada diğer randevuya (ve tabi orucun bitmesine inşallah) kaldı 27 gün27 gün daha kanama gelmezse emniyet güçleri geyşayı unutsun
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
Sen beni anarsın da ben gelmem mi. Ciciyi an çomağı hazırla
İşte gerçek bir dost. Kıymet bilenim benim gel öpüjemm
Eki Görüntüle 2594697
İşte bunun adı gerçek aşk
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Of aman Zaten dün gece bı öpücük uğruna gördüm sabah o kırmızıları kesin, yoksa daha gelmezdi leke falan
Sen emniyetten tamamen soğumuşsun şamdanım seni mutlu etme ihtimali kalmamış çizmişsin üstünü egm'inyok beybi bunları yayinlasalar da ben bisey olacağını sanmıyorum açıkçası
8/24 kaç yıldır var. zorunlu değil ki amirin takdirine bağlı olarak çalışma düzeni belirleniyo.
yıllık iznin neden en az 3/1 i kışın kullandirilacakmis ben kışın kullanmak istemiyosam nolcak
ek görevleri ücretli yapsınlar, fazla çalışma ücreti versinler, 3600 geçsin, yeniden yıpranma payı gelsin, izinleri dediğim gibi yıllık izinden sayilmasin idari izin verilsin. izni yanan personele yandığı kadarı ücret olarak verilsin. 8/24 çok sağlıklı bi sistem de degil aslında. eşimin çalışıp memnun olmayan zorlanan çok arkadaşı vardı.
ben bugün çok depresifim galiba
balık severmi leydimiz ki acepİki canlılara somon, bir canlılara hamsi
Üç canlı olan var aramızda LadyMorganas ona ne yediricez pekiahtapot falan anca keser
HakkatenLadyMorganas nerelerde ya
Ohaa nasıl fal bu kizzzBen geçen gün kahve içince bi kapattımama kocaman şaha kalkmış at vardı
Minik kelebeğim sen niye geciktin kız gelmedi mi hala reglin
Ahahah yaaaOhaa nasıl fal bu kizzzben bu kocaman şaha kalkmış kısmını okuyunca gerisinin at olduğunu düşünmediğimi söylememe gerek yok heralde bı an o msja sansür girecek sandım sonun da at vardı kısmını okudum
Ohaa nasıl fal bu kizzzben bu kocaman şaha kalkmış kısmını okuyunca gerisinin at olduğunu düşünmediğimi söylememe gerek yok heralde bı an o msja sansür girecek sandım sonun da at vardı kısmını okudum
Kelepçelenmek tabiAyy ne biliyim ya burnu filan küçücük bişey bebek gibitabi o görüntünün altında ne cins bi ayıcık var siz biliyorsunuz böyle diyorum ama üzülüyorum ya düşününce. Allah hepsine kolaylık versin.
Hsshdh boyum kadar silahı var diyim sen anla cicim
Kelepçelenmek miii
Allah kahretmesin seksü şempazemOf aman Zaten dün gece bı öpücük uğruna gördüm sabah o kırmızıları kesin, yoksa daha gelmezdi leke falan
aayy premses de zamanı gelince yapıcak onu ondan da saklıcaksın
B Brunello Cicinelli aşkım hoşgeldin hoşgeldiğiijjjjnnnnnöwwwwwww
Çıkmaz ayın son gecesinde gelicem beni bir salarlarsa
Sana somon tutup gelicem akşama
Siz fenasınızsansürlü attt yanlız bu şaha kalkmıyor
Daha güzel atlar göresin şaha kalkmış kız nuurrrAhahah yaaabugün yine topik alev alev hakikaten
At kız at bildiğimizgülmekten kıpkırmızı oldum
Şey yok mu cicim beyaz bi kelepçemsi bişeyler vardı adını hatırlayamadımKelepçelenmek tabi
Benimki ben bunu suriyelilere taktım, çingenlere taktım deyip 1 kere bile kelepçelemedi beni. Dedim parası neyse vereyim yenisini al yetti garip canımahayır bu şekilde polis eşi olmanın anlamı ne, cefasını çekiyorum sefasını süremiyorum bilün mü
Allah kahretmesin seksü şempazem
2 gün rahat durmuyorsun ki kırmızıları görmeyelim
Diğer ay ovulasyondan sonra dokunma adama yeter
Anamdayimmm2 küçük çocukla halim ne olacak benim imzoşumgeyşadan sonra 1 küçük çocukla daha nasıl uğraşıcam
Nerelerdesin be diloşum sen somon tutana kadar benim şarjım bitecek
AhhahahahahahhaBen seni uykumda bile anıyorum Jennifer Lopez görünümlü haşmetli sultanım
@LimonsuzzcayDiktorya Secret
Diloş muhteşem öpücüğümü görünce kalpten gitmiş olabilir bir kontrol edelim
Senede 1 gün garanti olsun da limonsuzum bu da yeter
Yarınki izni yanacak muhtemelen öyle diyor
Eğer uslu bir çocuk olursan neden olmasın imzoşum
Şamdanım bak, bunlara da bak
Eki Görüntüle 2594707
Ben en çok psikoloğa sevindim belki bizim kocalarımız da normal insanlar gibi olur
Allah Allah neden kapasın ki durduk yere bir problem mi oldu acababalık severmi leydimiz ki acep
cidden nerde hesabını kapamış ceza almışa benzemiyo bişeyde söylemedi
Test yaptın mı minik?ah bilsem haftaya pzt kdr gelmezse randevu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?