- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.781
Benmki ortaya karışık nolacagim belli değil çay
aayy benim herif geldi aklıma2 küçük çocukla halim ne olacak benim imzoşumgeyşadan sonra 1 küçük çocukla daha nasıl uğraşıcam
Nerelerdesin be diloşum sen somon tutana kadar benim şarjım bitecek
Beyaz kelepçemsi ne kızŞey yok mu cicim beyaz bi kelepçemsi bişeyler vardı adını hatırlayamadım
Ayyy ben kaçıyorum gidiyorumDaha güzel atlar göresin şaha kalkmış kız nuurrro zmn gülmekten kıpkırmızı olmazsın ama ajdgaksb
bilmiyorum ki cicim kimsede bilmiyo galiba nolduda gittiAllah Allah neden kapasın ki durduk yere bir problem mi oldu acaba. Öğreneyim en iyisi.
Test yaptın mı minik?
Koptumaayy benim herif geldi aklıma
kızım doğduğu ilk andan beri abartısız 1 ay ağladım hergün saatlerce lohusamı nedir çok garip piskoloji 1 hafta hastanede kaldım orda hep ağladım zaten
benim gocacumda anneme gitmiş demişki yaa anne ben napıcam bu 2 bebekle böyle ikiside anca ağlıyo
Nego da mı gitmiş öyle birşeyler okudum sankibilmiyorum ki cicim kimsede bilmiyo galiba nolduda gitti
Bize şaha kalkmış olandan lazım, bu midilli ablası büyüsün de gelsinsansürlü attt yanlız bu şaha kalkmıyor
Asıl o bana tohanmasin ya valla benim bı sucum yokKelepçelenmek tabi
Benimki ben bunu suriyelilere taktım, çingenlere taktım deyip 1 kere bile kelepçelemedi beni. Dedim parası neyse vereyim yenisini al yetti garip canımahayır bu şekilde polis eşi olmanın anlamı ne, cefasını çekiyorum sefasını süremiyorum bilün mü
Allah kahretmesin seksü şempazem
2 gün rahat durmuyorsun ki kırmızıları görmeyelim
Diğer ay ovulasyondan sonra dokunma adama yeter
Biraz ara verecekmiş sanirm öyle.okudum bendeNego da mı gitmiş öyle birşeyler okudum sanki
Plastik kelepçeymiş cicim, onun bi adı var diye hatırlamışım ben ama yokmuş galibaBeyaz kelepçemsi ne kız
Git gitAyyy ben kaçıyorum gidiyorum
Daha neler görcez bakalım
Küçük toylar için midilli ideal büyük atı görünce kacmasinlar korkutmayalim yavrucaklariBize şaha kalkmış olandan lazım, bu midilli ablası büyüsün de gelsin
Yess bencedeGit gitdaha neler göreceğini zamanı gelince konuşalım tatlim
Neye alisirsa öyle gider kız korkmazlar bosver,yetişmiş at iyidir ajdgaksbKüçük toylar için midilli ideal büyük atı görünce kacmasinlar korkutmayalim yavrucaklari
bende doğuştan gelen bi kansızlık var cicim akdeniz anemisi diyolar taşıyıcı oluyorum ben talasemi taşıyıcısı benim annemde öyle genelde kızdan kıza geçiyo yani erkeklerde görülmüyor bu durum banada ennemden geçti benim kızım da otomatikmen talasemi oluyor haliyle.. bizim kan oranımız hep 9 dur altına inmez normalide 11 dir kan oranının benimde 9 olduğu için neden kanı düşük araştırıyolar söylüyorum anlatıyorm hmm diyip gidiolar ardından kan bağlıyolar 1 hafta boyunca kan oranımı yükseltmek için uğraştılarKoptum
Sen neden 1 hafta hastahanede kaldın imzoşum?
Valla çarpılacazÇarpılacaz
Sana kilitli don alacam şifresi sadece bende olacak ben izin verdikçe fişne aşna, yoksa kırmızılardan kurtuluş yok pamuğumBize şaha kalkmış olandan lazım, bu midilli ablası büyüsün de gelsin
Asıl o bana tohanmasin ya valla benim bı sucum yokinan aklımda bile yoktu asna fişne,lakin bu adama cezaevinde ne yedirip iciriyorlarsa bilmiyorum ordan gelince bı hallar oluyor buna
Kız bide kelepçe muhabbetine girmissinizbizimkilerde de cop oluyor biliyon mu
Alla alla.. Bir problem mi varmış sultanım?Biraz ara verecekmiş sanirm öyle.okudum bende
Sen başlattınValla çarpılacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?