Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 küçük çocukla halim ne olacak benim imzoşum geyşadan sonra 1 küçük çocukla daha nasıl uğraşıcam

Nerelerdesin be diloşum sen somon tutana kadar benim şarjım bitecek
aayy benim herif geldi aklıma
kızım doğduğu ilk andan beri abartısız 1 ay ağladım hergün saatlerce lohusamı nedir çok garip piskoloji 1 hafta hastanede kaldım orda hep ağladım zaten
benim gocacumda anneme gitmiş demişki yaa anne ben napıcam bu 2 bebekle böyle ikiside anca ağlıyo

Koptum
Sen neden 1 hafta hastahanede kaldın imzoşum?

sansürlü attt yanlız bu şaha kalkmıyor
Bize şaha kalkmış olandan lazım, bu midilli ablası büyüsün de gelsin
Asıl o bana tohanmasin ya valla benim bı sucum yokinan aklımda bile yoktu asna fişne,lakin bu adama cezaevinde ne yedirip iciriyorlarsa bilmiyorum ordan gelince bı hallar oluyor buna

Kız bide kelepçe muhabbetine girmissiniz bizimkilerde de cop oluyor biliyon mu

Koptum
Sen neden 1 hafta hastahanede kaldın imzoşum?
bende doğuştan gelen bi kansızlık var cicim akdeniz anemisi diyolar taşıyıcı oluyorum ben talasemi taşıyıcısı benim annemde öyle genelde kızdan kıza geçiyo yani erkeklerde görülmüyor bu durum banada ennemden geçti benim kızım da otomatikmen talasemi oluyor haliyle.. bizim kan oranımız hep 9 dur altına inmez normalide 11 dir kan oranının benimde 9 olduğu için neden kanı düşük araştırıyolar söylüyorum anlatıyorm hmm diyip gidiolar ardından kan bağlıyolar 1 hafta boyunca kan oranımı yükseltmek için uğraştılar bunun bi çaresi yok ömür boyu kan ilacı kullanmak lazım ama bırakınca yine düşüyo kanın.. bunun bide şöyle bi çözümü var hergün bi tatlı kaşığı dut pekmezi yemek sevmem hiç hemde ama ilaç kullanmaktan iyidr diyip yaklaşık 20 senedir pekmez yiyorum kızımada 2 yaşndan beridir yediriyorum daha küçük taramasını yaptırmadım ama en yakın zamanda taramasını yaptırıcam akdeniz anemisi olup olmadığına baktırıcam onunda ama büyük ihtimal kızımda akdeniz anemisi.. öyle yanı cicim

Sana kilitli don alacam şifresi sadece bende olacak ben izin verdikçe fişne aşna, yoksa kırmızılardan kurtuluş yok pamuğum cop bizimkinde de var ama dışarı çıkarmaları yasak sizinki izinli mi . zaten çıkarsa da ben bununla suriyelileri çingenleri jopladım diyip kullanmazdı. Tüm polis teçhizatının sıfırını eve almak lazım aslında da du bakalım halledicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…