- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.801
İmzoşum Allah şifa versin. Eğer pekmez iyiyse hiç ihmal etmeyin.bende doğuştan gelen bi kansızlık var cicim akdeniz anemisi diyolar taşıyıcı oluyorum ben talasemi taşıyıcısı benim annemde öyle genelde kızdan kıza geçiyo yani erkeklerde görülmüyor bu durum banada ennemden geçti benim kızım da otomatikmen talasemi oluyor haliyle.. bizim kan oranımız hep 9 dur altına inmez normalide 11 dir kan oranının benimde 9 olduğu için neden kanı düşük araştırıyolar söylüyorum anlatıyorm hmm diyip gidiolar ardından kan bağlıyolar 1 hafta boyunca kan oranımı yükseltmek için uğraştılarbunun bi çaresi yok ömür boyu kan ilacı kullanmak lazım ama bırakınca yine düşüyo kanın.. bunun bide şöyle bi çözümü var hergün bi tatlı kaşığı dut pekmezi yemek sevmem hiç hemde ama ilaç kullanmaktan iyidr diyip yaklaşık 20 senedir pekmez yiyorum kızımada 2 yaşndan beridir yediriyorum daha küçük taramasını yaptırmadım ama en yakın zamanda taramasını yaptırıcam akdeniz anemisi olup olmadığına baktırıcam onunda ama büyük ihtimal kızımda akdeniz anemisi.. öyle yanı cicim
Ayy kıız ben hiç onu düşünmedimSen başlattınbenim olduğum topikte şaha kalkmış at yazarsan ortalık karışır tabi
Alla allaPlastik kelepçeymiş cicim, onun bi adı var diye hatırlamışım ben ama yokmuş galibao da bi nevi kelepçe yani
Sen emniyetten tamamen soğumuşsun şamdanım seni mutlu etme ihtimali kalmamış çizmişsin üstünü egm'in
EgmSen
Biz yıllık izinleri zaten 1 kış 1 yaz kullanıyoruz. Ben sömestr a girince o da ayrılıyor. Evlilik yıldönümü de sömestr içinde bizim. O yüzden o 1 günlük izin bize fayda etmeyecek
Şifreli don çok iyiymiş ama bişey diycem ayıp olurrrSana kilitli don alacam şifresi sadece bende olacak ben izin verdikçe fişne aşna, yoksa kırmızılardan kurtuluş yok pamuğumcop bizimkinde de var ama dışarı çıkarmaları yasak sizinki izinli mi . zaten çıkarsa da ben bununla suriyelileri çingenleri jopladım diyip kullanmazdı. Tüm polis teçhizatının sıfırını eve almak lazım aslında da du bakalım halledicem
Ondan sonra gelsin cici bebeleerrAlla allaBizimkinde yok ondan miniğim. Bildiğin çelik kelepçe var.
Zaten plastik kesmez bizleri, çelik olsun çelikzengin olursam altından kelepçe yaptırıcam yiğidime ciciye layık
Mümkün değil artıkAyy kıız ben hiç onu düşünmedimbidaha şaha kalkmış atı unutuyoruz
kk birinci noteri balım gerçekten depresif misin bugün dikkat ettim hep beğenmişsin ama hiç gülmemişsin bana da
pekmez kan yapıyo fındığımm o sebeple ilaçtan iyidir diyerk yiyorum ve kızımada yediriyorum alışkanlık olsun onun içinde eğer kan yapıcı bişeyler yemezsek anında rengimiz soluyo yaralar çıkmaya başlıyo ağız içinde saçlarımız çok dökülüyo vs. baktığımız sürece bişey yok :)İmzoşum Allah şifa versin. Eğer pekmez iyiyse hiç ihmal etmeyin.
E bende Akdeniz anemisiyim imzoşum.bende doğuştan gelen bi kansızlık var cicim akdeniz anemisi diyolar taşıyıcı oluyorum ben talasemi taşıyıcısı benim annemde öyle genelde kızdan kıza geçiyo yani erkeklerde görülmüyor bu durum banada ennemden geçti benim kızım da otomatikmen talasemi oluyor haliyle.. bizim kan oranımız hep 9 dur altına inmez normalide 11 dir kan oranının benimde 9 olduğu için neden kanı düşük araştırıyolar söylüyorum anlatıyorm hmm diyip gidiolar ardından kan bağlıyolar 1 hafta boyunca kan oranımı yükseltmek için uğraştılarbunun bi çaresi yok ömür boyu kan ilacı kullanmak lazım ama bırakınca yine düşüyo kanın.. bunun bide şöyle bi çözümü var hergün bi tatlı kaşığı dut pekmezi yemek sevmem hiç hemde ama ilaç kullanmaktan iyidr diyip yaklaşık 20 senedir pekmez yiyorum kızımada 2 yaşndan beridir yediriyorum daha küçük taramasını yaptırmadım ama en yakın zamanda taramasını yaptırıcam akdeniz anemisi olup olmadığına baktırıcam onunda ama büyük ihtimal kızımda akdeniz anemisi.. öyle yanı cicim
Profilimi şaha kalkmış at yapiim de siz görünMümkün değil artıksen topige giriş yaptigin an şaha kalkmış at gelecek aklımıza
Yok fıstığım kişisel algılamadım. Moralın bozuk sandım da ponçik kalbim üzüldüyok onun depresifiligimle ilgisi yok canım. reklam çok ya sitede acmiyo ifadelerisadece begen yapabiliyom. telefona baska reklam engelleyici vs indirecek yer de yok maalesef
kişisel algilama beybi
Yok fıstığım kişisel algılamadım. Moralın bozuk sandım da ponçik kalbim üzüldü
Sonra tüm kk subliminal mesaj olarak algilasinProfilimi şaha kalkmış at yapiim de siz görün
yaa cidden mii ben 1 hafta yattım kuzum hergün kan taktılar kan oranımı yükseltmek içinn bide günlük kan aldılar kanım yükseldimi diye bakıyolardı bende kan takviyesi kullandım hamileliğimde aynı zamanda pekmezde yedim ama kan ilaclarını sevmiyorum cicimm yaa pekmez en güzeli ona devamE bende Akdeniz anemisiyim imzoşum.
Herhangi bir tedavi görmedim şimdilik ama doktorum bidahaki kontrolde kan ilacı başlayacağını söyledi. Geyşamda olmadığı için doktor bebeğe geçme ihtimali az rn fazla taşıyıcı olur dedi. Doğumdan sonra mı öyle oldun da sen hastahanede yattın 1 hafta?
Ahahaha ay yok bunun vebalini alamamSonra tüm kk subliminal mesaj olarak algilasin
Sonra tüm kk subliminal mesaj olarak algilasin
Seni gectim topikce adımız çıkar atcilar olarak ajhsjsjAhahaha ay yok bunun vebalini alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?