Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmzoşum Allah şifa versin. Eğer pekmez iyiyse hiç ihmal etmeyin.

Plastik kelepçeymiş cicim, onun bi adı var diye hatırlamışım ben ama yokmuş galiba o da bi nevi kelepçe yani
Alla alla Bizimkinde yok ondan miniğim. Bildiğin çelik kelepçe var.
Zaten plastik kesmez bizleri, çelik olsun çelik zengin olursam altından kelepçe yaptırıcam yiğidime ciciye layık

bütün güzel planlarimin katili kaynanam ve egm
. sonsuza kadar çiziyorum ustlerini cici asla ve kata yüz vermem ikisine de

bak koca yok evde kaç gündür kac gün daha olmayacak belli değil

ulan part time evlilik mi olur ya. bizimki ev arkadaşlığını da aştı artık shift olduk. ben yokken o evde o yokken ben. nöbet devri yapiyoz sadece

Şifreli don çok iyiymiş ama bişey diycem ayıp olurrr

Bizde de yasak kız tövbe adam elinde copla eve gelse sonumuzu dusunemiyom artık bina yıkılır heralde fanteziye bogarim adamı siz kelepcelerden girince cop diyesim geldi

kk birinci noteri balım gerçekten depresif misin bugün dikkat ettim hep beğenmişsin ama hiç gülmemişsin bana da

yok onun depresifiligimle ilgisi yok canım. reklam çok ya sitede acmiyo ifadelerisadece begen yapabiliyom. telefona baska reklam engelleyici vs indirecek yer de yok maalesef

kişisel algilama beybi

İmzoşum Allah şifa versin. Eğer pekmez iyiyse hiç ihmal etmeyin.
pekmez kan yapıyo fındığımm o sebeple ilaçtan iyidir diyerk yiyorum ve kızımada yediriyorum alışkanlık olsun onun içinde eğer kan yapıcı bişeyler yemezsek anında rengimiz soluyo yaralar çıkmaya başlıyo ağız içinde saçlarımız çok dökülüyo vs. baktığımız sürece bişey yok :)
2 türlüsü varmış bu akdeniz anemisinin bizimki risksiz hayatta kalabiliyoruz ama en tehlikesi olanı hayatta kalamıyormuş doğduktan 2 ay sonra ölüyomuş öyle söyledi doktorumuz siz şanslısınız dedi neyseki dut pekmezi iyi geliyor bize

E bende Akdeniz anemisiyim imzoşum.
Herhangi bir tedavi görmedim şimdilik ama doktorum bidahaki kontrolde kan ilacı başlayacağını söyledi. Geyşamda olmadığı için doktor bebeğe geçme ihtimali az rn fazla taşıyıcı olur dedi. Doğumdan sonra mı öyle oldun da sen hastahanede yattın 1 hafta?

yok onun depresifiligimle ilgisi yok canım. reklam çok ya sitede acmiyo ifadelerisadece begen yapabiliyom. telefona baska reklam engelleyici vs indirecek yer de yok maalesef

kişisel algilama beybi
Yok fıstığım kişisel algılamadım. Moralın bozuk sandım da ponçik kalbim üzüldü

Yok fıstığım kişisel algılamadım. Moralın bozuk sandım da ponçik kalbim üzüldü

moralim bozuk kız ama burdaki ifadesizligim ondan değil

camdan kafamı çıkarıp yeter uleeennnn diye bagircam yakında

ben artık kocamı görmek istiyom ya

yaa cidden mii ben 1 hafta yattım kuzum hergün kan taktılar kan oranımı yükseltmek içinn bide günlük kan aldılar kanım yükseldimi diye bakıyolardı bende kan takviyesi kullandım hamileliğimde aynı zamanda pekmezde yedim ama kan ilaclarını sevmiyorum cicimm yaa pekmez en güzeli ona devam senin kızda taşıyıcı olucak büyk ihtimal bende taşıyıcıyım fındığım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…