- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.821
El birliğiyle at gibi oğlanlar bulmaya calisirlar sonra nuraevlenme zamani gelmis derler demi
Geç bile kaldiydinEn sonunda ben de yoldan çıktım bi şaha kalkmış at yoluna tişikkirleerrrr❤❤
koca istiyo bu derlerevlenme zamani gelmis derler demi
Ohh çok şükür öyleyse imzoşum.pekmez kan yapıyo fındığımm o sebeple ilaçtan iyidir diyerk yiyorum ve kızımada yediriyorum alışkanlık olsun onun içinde eğer kan yapıcı bişeyler yemezsek anında rengimiz soluyo yaralar çıkmaya başlıyo ağız içinde saçlarımız çok dökülüyo vs. baktığımız sürece bişey yok :)
2 türlüsü varmış bu akdeniz anemisinin bizimki risksiz hayatta kalabiliyoruz ama en tehlikesi olanı hayatta kalamıyormuş doğduktan 2 ay sonra ölüyomuş öyle söyledi doktorumuz siz şanslısınız dedineyseki dut pekmezi iyi geliyor bize
Egm ye dilekçe mi yazsak imza mı toplasak ne yapsakmoralim bozuk kızama burdaki ifadesizligim ondan değil
camdan kafamı çıkarıp yeter uleeennnn diye bagircam yakında
ben artık kocamı görmek istiyom ya
Çıkar Valla çıkarSeni gectim topikce adımız çıkar atcilar olarak ajhsjsj
balımmm yerimm seniiOhh çok şükür öyleyse imzoşum.
Pekmez güzel kii hemmŞifasız bişey olmasın da ❤
Sahiden at demek o demek mii yaaEl birliğiyle at gibi oğlanlar bulmaya calisirlar sonra nura
Ayy deliii kahkaha attırdın banaaSahiden at demek o demek mii yaaayy ben çok mu safım aceba
Bizim libido da bedenden taşıyor be limonsuzum. Cinsel açlığın afrikası gibi ağzımdan salyalar aka aka dolaşıyorum
Hayirlisi be gulummBenmki ortaya karışık nolacagim belli değil çay
Heee tamam o zmn kuzucum severim de şaha kalkmış atlarıAyy deliii kahkaha attırdın banaa
At demek o demek değil tabikiiisadece bu topikte lafı nereye çeksen oraya gider o ayri sen yine de şaha kalkmışla at kelimelerini aynı anda kullanma bizim gibi fesada denk gelirsin burda çektiğin azmis gibi bide reel de çekersin
Ay inanamıyorum limonsuzum nasıl libidosuz olursun ya
El birliğiyle at gibi oğlanlar bulmaya calisirlar sonra nura
Nolcek bi işler samdanimbulurlar valla anında da çalışmak ne demek
mümkünse polis bulmasinlar bana donmesin garibim
koca istiyo bu derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?