- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.841
Egm ye dilekçe mi yazsak imza mı toplasak ne yapsak
Evet şamdanım seninki hepten yok yabütün güzel planlarimin katili kaynanam ve egm
. sonsuza kadar çiziyorum ustlerini cici asla ve kata yüz vermem ikisine de
bak koca yok evde kaç gündür kac gün daha olmayacak belli değil
ulan part time evlilik mi olur ya. bizimki ev arkadaşlığını da aştı artıkshift olduk. ben yokken o evde o yokken ben. nöbet devri yapiyoz sadece
AllahŞifreli don çok iyiymiş ama bişey diycem ayıp olurrr
Bizde de yasak kız tövbe adam elinde copla eve gelse sonumuzu dusunemiyom artık bina yıkılır heralde fanteziye bogarim adamısiz kelepcelerden girince cop diyesim geldi
Ben bu libişle daha çok doğururum dimi miniğimOndan sonra gelsin cici bebeleerr
Bende taşıyıcıyım imzoşum. Pekmezyaa cidden mii ben 1 hafta yattım kuzum hergün kan taktılar kan oranımı yükseltmek içinn bide günlük kan aldılar kanım yükseldimi diye bakıyolardı bende kan takviyesi kullandım hamileliğimde aynı zamanda pekmezde yedim ama kan ilaclarını sevmiyorum cicimm yaa pekmez en güzeli ona devamsenin kızda taşıyıcı olucak büyk ihtimal bende taşıyıcıyım fındığım.
Doğurursun ciciimmEvet şamdanım seninki hepten yok yaBirim falan mı değiştirse.. Öyle bir hakkı var mı? Ya da şarkı öne alsa.. Belki şarkta farklı bir birime denk gelir. Şırnak 8-24 çalışıyormuş bak
Allah
Gerçi ben oku sormuştum geyşama jopu sen ne sanıyorsun dokundursam kırılmadık kemiğin kalmaz demişti
Ben bu libişle daha çok doğururum dimi miniğim
Bende taşıyıcıyım imzoşum. Pekmezhiç sevmem. Normal değerlerin altında ama hiç öyle aşırı bir düşüş yaşamadım kanda. Doğumda kan kaybedersem de sıkıntı olursa diye korkuyorum bir tek
Nolcek bi işler samdanim
Sen kocani ozlemissinn galibaaayok beybi bunları yayinlasalar da ben bisey olacağını sanmıyorum açıkçası
8/24 kaç yıldır var. zorunlu değil ki amirin takdirine bağlı olarak çalışma düzeni belirleniyo.
yıllık iznin neden en az 3/1 i kışın kullandirilacakmis ben kışın kullanmak istemiyosam nolcak
ek görevleri ücretli yapsınlar, fazla çalışma ücreti versinler, 3600 geçsin, yeniden yıpranma payı gelsin, izinleri dediğim gibi yıllık izinden sayilmasin idari izin verilsin. izni yanan personele yandığı kadarı ücret olarak verilsin. 8/24 çok sağlıklı bi sistem de degil aslında. eşimin çalışıp memnun olmayan zorlanan çok arkadaşı vardı.
ben bugün çok depresifim galiba
Bak hala severim diyosuunnn şaha kalkmış at diyosuunnHeee tamam o zmn kuzucum severim de şaha kalkmış atları
Yok libişli olduğunu düşündüğüm kimselere demem dahaaaiyi eğlendik
Bu polislerin libidolarindan bahsedin hele samdanim siz nurabulurlar valla anında da çalışmak ne demek
mümkünse polis bulmasinlar bana donmesin garibim
Eşinin birimi neydi ki samdanim. İstanbuldasınız diye mi böyle yoğun oluyoren son herkese ana avrat dümdüz giden biri olcam koca yetmezliğinden
Yakında samoşen son herkese ana avrat dümdüz giden biri olcam koca yetmezliğinden
Evet şamdanım seninki hepten yok yaBirim falan mı değiştirse.. Öyle bir hakkı var mı? Ya da şarkı öne alsa.. Belki şarkta farklı bir birime denk gelir. Şırnak 8-24 çalışıyormuş bak
Allah
Gerçi ben onu sormuştum geyşama jopu sen ne sanıyorsun dokundursam kırılmadık kemiğin kalmaz demişti
Ben bu libişle daha çok doğururum dimi miniğim
Bende taşıyıcıyım imzoşum. Pekmezhiç sevmem. Normal değerlerin altında ama hiç öyle aşırı bir düşüş yaşamadım kanda. Doğumda kan kaybedersem de sıkıntı olursa diye korkuyorum bir tek
Damdan dama atlarım aşağıya zıplarımDoğurursun ciciimmhem dee hemen arkasından oluyormuş dediğin gibiii
Sen kocani ozlemissinn galibaaa
Ahaha sado-mazo sevseydik anca paklardi o zmnAllah
Gerçi ben onu sormuştum geyşama jopu sen ne sanıyorsun dokundursam kırılmadık kemiğin kalmaz
Sustum artıkBak hala severim diyosuunnn şaha kalkmış at diyosuunn
Bu polislerin libidolarindan bahsedin hele samdanim siz nuraona göre şaha kalkan at mi ister kendi halinde takılan at mi o karar versin senin de yüzün anca kocanın emekliliğinde gülecek be samdanim
Bende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeydenAy inanamıyorum limonsuzum nasıl libidosuz olursun ya
Bide bu arada sende olsa bu libidodan nolur kiz hele anlat
Öyle birşey yok. Onlar hep baygınpolislerin libidolarindan bahsedin hele
Yok kuzuum topiginde yazmış fazla geliyormuş biraz kendne zaman ayiracakmisAlla alla.. Bir problem mi varmış sultanım?
Haftasonu geldiii boyle olduu herhallAhahah yaaabugün yine topik alev alev hakikaten
At kız at bildiğimizgülmekten kıpkırmızı oldum
Sagsalim kurtulalım da ne olduğu önemli değil artıkHayirlisi be gulumm
Atlasan da zıplasan daa olacağı varsa olacak cicimDamdan dama atlarım aşağıya zıplarım
Yok ben yumurtalıklarımı aldırıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?