Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet şamdanım seninki hepten yok ya Birim falan mı değiştirse.. Öyle bir hakkı var mı? Ya da şarkı öne alsa.. Belki şarkta farklı bir birime denk gelir. Şırnak 8-24 çalışıyormuş bak
Allah
Gerçi ben onu sormuştum geyşama jopu sen ne sanıyorsun dokundursam kırılmadık kemiğin kalmaz demişti
Ondan sonra gelsin cici bebeleerr
Ben bu libişle daha çok doğururum dimi miniğim
Bende taşıyıcıyım imzoşum. Pekmez hiç sevmem. Normal değerlerin altında ama hiç öyle aşırı bir düşüş yaşamadım kanda. Doğumda kan kaybedersem de sıkıntı olursa diye korkuyorum bir tek

Doğurursun ciciimm hem dee hemen arkasından oluyormuş dediğin gibiii

Sen kocani ozlemissinn galibaaa

Heee tamam o zmn kuzucum severim de şaha kalkmış atları

Yok libişli olduğunu düşündüğüm kimselere demem dahaaa iyi eğlendik
Bak hala severim diyosuunnn şaha kalkmış at diyosuunn
bulurlar valla anında da çalışmak ne demek

mümkünse polis bulmasinlar bana donmesin garibim
Bu polislerin libidolarindan bahsedin hele samdanim siz nuraona göre şaha kalkan at mi ister kendi halinde takılan at mi o karar versin senin de yüzün anca kocanın emekliliğinde gülecek be samdanim

yok kuzum degismez su an icin. anca sarkta belki:) ama benimki adını Feriha koydum emirin yolu gibi oldu .

yolunu seçti gibi ben gelince uykudan kalkabilirsem azcik satasayim kocama da stres atayim

Sustum artık

Ay inanamıyorum limonsuzum nasıl libidosuz olursun ya
Bide bu arada sende olsa bu libidodan nolur kiz hele anlat
Bende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden +
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…