Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kuzum işte bi sütçü beygiri gibi bi savaş atı gibi bond pilot gibi evlerden ırak dengesiz benimki.

bu aralar bond pilot gibi ben yorgunum diyom adam beni direk götürüyo bide onun yorgunluğu ekleniyo üstüne

iyi düşünsün nur

Eşinin birimi neydi ki samdanim. İstanbuldasınız diye mi böyle yoğun oluyor bikaç gün böyle gidiyor heralde hep

benimkinin birimi söyleyemiyorum bebisim. ama çalıştığı yerle alakali:) bide benim şansım eskiden böyle değilmiş

yok kuzum degismez su an icin. anca sarkta belki:) ama benimki adını Feriha koydum emirin yolu gibi oldu .

yolunu seçti gibi ben gelince uykudan kalkabilirsem azcik satasayim kocama da stres atayim
Deme şamdanım, seçtiğin yol yol değil, yanlış yoldan dön yiğidim deseydin
Benimki şimdi çevik, yarın olur mevik, sonraki gün fevik yolsuz benimki
Hiçbir yerde kalıcı olmasını da istemem, böyle hep belki daha iyisi olur umudu hayatı yaşamaya değer kılıyor
Ahaha sado-mazo sevseydik anca paklardi o zmn
Acilde biten fantaziler isteyenler için şifadır jopben önce kelepçeyi bulayım da pamuğum, jop kalsa da olur, kemiklerimi severim
Bende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden +
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Limonsuzum neden öyle ki.. Buna bir çare bulalım yav
Yok kuzuum topiginde yazmış fazla geliyormuş biraz kendne zaman ayiracakmis
Bende fazla geliyorum. Bende mi gitsem acık napsam

Atlasan da zıplasan daa olacağı varsa olacak cicim

Geyşa eniştemiz tabiki hayatım aldıralım diyecek
Şimdiden 2.çocuk diyor bana. Kendi tek kardeş. Hep yakınır tek kardeş olmaktan. Ödü kopuyor cici bebe de aynı kaderi paylaşır diye. Geçen elimde kalacaktı ben zaten bıkmışım 4 ayda, bana kardeş diyor

Heee sen git de göreyim bı
Gerçi bende giderm heralde o zaman

At sknti degil skntili kelima saha kalkmis kelimeleri

kiz bu benden daha sempatik en azından
Hatırlar mısın bilmem Türk filmini şamdanım. Ayşecikle oynuyordu bir filmde. Ayşecik buna çorba yapıp getiriyordu bu da perdeleri açma ben güneş sevmem ben çorba sevmem ben bilmem ne sevmem diye hep huysuzlanıyordu.
Ayşecik ben, bu teyze sen

Sen ne düşünüyorsun cicim

Ben de tek kardeş olmak istemezdim yaa cici bebe de mahrum kalmasın

aynen hatırlıyorum cici

tam ideal çift olduk bak yine
ben kocacima oglani postalasam biraz böyle olmicam da işte

daha dün konuştuk bugün sabah kahvaltıya gidelim diye dün gece isten gelmis uyandim. dedi ben sabah dokuzda cikcam gelişim belli değil almamiz gereken şeyler de var üstelik. yarın da caliscak zaten

pazartesi de ben işe baslicam işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…