- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.861
Oldu bişeyler çayım çarşı karıştıHaftasonu geldiii boyle olduu herhall
Bak hala severim diyosuunnn şaha kalkmış at diyosuunn
Bu polislerin libidolarindan bahsedin hele samdanim siz nuraona göre şaha kalkan at mi ister kendi halinde takılan at mi o karar versin senin de yüzün anca kocanın emekliliğinde gülecek be samdanim
Eşinin birimi neydi ki samdanim. İstanbuldasınız diye mi böyle yoğun oluyorbikaç gün böyle gidiyor heralde hep
Belki düzelir samdanim yaa, yani inşallah öyle olurbenimkinin birimi söyleyemiyorum bebisim. ama çalıştığı yerle alakali:) bide benim şansımeskiden böyle değilmiş
Deme şamdanım, seçtiğin yol yol değil, yanlış yoldan dön yiğidim deseydinyok kuzum degismez su an icin. anca sarkta belki:) ama benimki adını Feriha koydum emirin yolu gibi oldu.
yolunu seçti gibiben gelince uykudan kalkabilirsem azcik satasayim kocama da stres atayim
Acilde biten fantaziler isteyenler için şifadır jopAhaha sado-mazo sevseydik anca paklardi o zmn
Limonsuzum neden öyle ki.. Buna bir çare bulalım yavBende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden+
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Bende fazla geliyorum. Bende mi gitsem acık napsamYok kuzuum topiginde yazmış fazla geliyormuş biraz kendne zaman ayiracakmis
Hafta sonu hafta sonu libisleri gene tavana vurdurmussunuz
Şimdiden 2.çocuk diyor bana. Kendi tek kardeş. Hep yakınır tek kardeş olmaktan. Ödü kopuyor cici bebe de aynı kaderi paylaşır diye. Geçen elimde kalacaktı ben zaten bıkmışım 4 ayda, bana kardeş diyorAtlasan da zıplasan daa olacağı varsa olacak cicim
Geyşa eniştemiz tabiki hayatım aldıralım diyecek
Belki düzelir samdanim yaa, yani inşallah öyle olur
Heee sen git de göreyim bıDeme şamdanım, seçtiğin yol yol değil, yanlış yoldan dön yiğidim deseydin
Benimki şimdi çevik, yarın olur mevik, sonraki gün fevikyolsuz benimki
Hiçbir yerde kalıcı olmasını da istemem, böyle hep belki daha iyisi olur umudu hayatı yaşamaya değer kılıyor
Acilde biten fantaziler isteyenler için şifadır jopben önce kelepçeyi bulayım da pamuğum, jop kalsa da olur, kemiklerimi severim
Limonsuzum neden öyle ki.. Buna bir çare bulalım yav
Bende fazla geliyorum. Bende mi gitsem acık napsam
At sknti degil skntili kelima saha kalkmis kelimeleriAyy deliii kahkaha attırdın banaa
At demek o demek değil tabikiiisadece bu topikte lafı nereye çeksen oraya gider o ayri sen yine de şaha kalkmışla at kelimelerini aynı anda kullanma bizim gibi fesada denk gelirsin burda çektiğin azmis gibi bide reel de çekersin
Hatırlar mısın bilmem Türk filmini şamdanım. Ayşecikle oynuyordu bir filmde. Ayşecik buna çorba yapıp getiriyordu bu da perdeleri açma ben güneş sevmem ben çorba sevmem ben bilmem ne sevmem diye hep huysuzlanıyordu.kiz bu benden daha sempatik en azından
İmmm kim diyecegim ama sanirm biliyirmbunu başlatan hep aynı kişi ama rosss
Sen ne düşünüyorsun cicimŞimdiden 2.çocuk diyor bana. Kendi tek kardeş. Hep yakınır tek kardeş olmaktan. Ödü kopuyor cici bebe de aynı kaderi paylaşır diye. Geçen elimde kalacaktı ben zaten bıkmışım 4 ayda, bana kardeş diyor
Kocasızlık başa vuruyor sultanımHafta sonu hafta sonu libisleri gene tavana vurdurmussunuz
El ele tutuşur atlarız munenin profiline üyelik iptali istiyoruz diye.Heee sen git de göreyim bı
Gerçi bende giderm heralde o zaman
Keşke benm kocanij nöbeti gbi olsaydı senin nöbet veya hamilelik kanaması gecseydiKocasızlık başa vuruyor sultanım
İftarı bekleyen oruçlu gibiyim
Mune de seve seve gönderirdi biziEl ele tutuşur atlarız munenin profiline üyelik iptali istiyoruz diye.
Hatırlar mısın bilmem Türk filmini şamdanım. Ayşecikle oynuyordu bir filmde. Ayşecik buna çorba yapıp getiriyordu bu da perdeleri açma ben güneş sevmem ben çorba sevmem ben bilmem ne sevmem diye hep huysuzlanıyordu.
Ayşecik ben, bu teyze sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?