Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ne düşünüyorsun cicim

Ben de tek kardeş olmak istemezdim yaa cici bebe de mahrum kalmasın
Ben yumurtalık aldırma operasyonları hangi hastahanede daha cüzi rakamlara yapılıyor diye düşünüyorum miniğim
Yada doğurturken üreme sistemimi kenardan çekip alabilir mi doktor diye düşünüyorum
Düşüncelerim bu yönde

Bende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden +
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Kocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane
Öyle birşey yok. Onlar hep baygın
Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hic

Aaa sahiden istemiyor musun cicim

Limonsuzum neden öyle ki.. Buna bir çare bulalım yav
Bende fazla geliyorum. Bende mi gitsem acık napsam
Bulunsa iyi olur aslında çok sıkıntılı bi durum
Aklından bile geçirme cicim zaten zar zor gelebiliyorsun

Akroşu polis yapsak, kk birinci noteri ın kocayı ve benim kocayı gardiyan yapsak tüm taşlar yerine oturacak gibi
Gönderir sultanım ne yapçak göndermeyip
Nasıl işime gelir nasıl sevinirim
Zaten polis olcakmis bütün sınavlardan geçmiş mülakattan da geçmiş sonrası babası ve çocukluğu aklına gelince vazgeçmiş

Smdi diyorm neden vazgeçtin ki nedennnnn neeeedeeeenn

Kocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane

yaaa benimki ne zaman ay cok yoruldum halim yok bıktım diye baslasam gidip kuruyemiş cevizli sucuk falan aliyo bana

5 yıl sonra şamdanı ziyarete gidiyorum:

Şamdanım en kötüsü zaten yaptığın planın elinde patlaması. Sen ondan bugün öyle olmuşsun bence. Bende ne zaman plan yapsam ve Geyşanın izni iptal olsa çöküyorum resmen.

Ljbidodan baska sorun bence cnm

en son kocamı daga kaldircam kimse gelip bizi bulamasin diye ben şöminenin karşısında uyicam kocamda çocuğa baksin yeter ula

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…