- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.881
Sonraaaözledim de elime verseler opmem alır falakaya yatırırm cay
Ben yumurtalık aldırma operasyonları hangi hastahanede daha cüzi rakamlara yapılıyor diye düşünüyorum miniğimSen ne düşünüyorsun cicim
Ben de tek kardeş olmak istemezdim yaacici bebe de mahrum kalmasın
Kocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahaneBende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden+
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hicÖyle birşey yok. Onlar hep baygın
Kocasızlık başa vuruyor sultanım
İftarı bekleyen oruçlu gibiyim
Aynı kişiyi tahmin etmişiz
Aaa sahiden istemiyor musun cicimBen yumurtalık aldırma operasyonları hangi hastahanede daha cüzi rakamlara yapılıyor diye düşünüyorum miniğim
Yada doğurturken üreme sistemimi kenardan çekip alabilir mi doktor diye düşünüyorum
Düşüncelerim bu yönde
Bulunsa iyi olur aslında çok sıkıntılı bi durumLimonsuzum neden öyle ki.. Buna bir çare bulalım yav
Bende fazla geliyorum. Bende mi gitsem acık napsam
Sonraaa
Tirmala beni kasi beniii ...
Keşke benm kocanij nöbeti gbi olsaydı senin nöbet veya hamilelik kanaması gecseydi
Akroşu polis yapsak,Mune de seve seve gönderirdi bizi
Nasıl işime gelir nasıl sevinirimAkroşu polis yapsak,kk birinci noteri ın kocayı ve benim kocayı gardiyan yapsak tüm taşlar yerine oturacak gibi
Gönderir sultanım ne yapçak göndermeyip
Kocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane
Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hic
Aynı kişiyi tahmin etmişiz
5 yıl sonra şamdanı ziyarete gidiyorum:aynen hatırlıyorum cici
tam ideal çift olduk bak yine
ben kocacima oglani postalasam biraz böyle olmicam da işte
daha dün konuştuk bugün sabah kahvaltıya gidelim diye dün gece isten gelmis uyandim. dedi ben sabah dokuzda cikcam gelişim belli değilalmamiz gereken şeyler de var üstelik. yarın da caliscak zaten
pazartesi de ben işe baslicam işte
Google arama motoru :libiskız yakında Google libis yazınca ilk sirada onu getircek karşımıza
Akroşu polis yapsak,kk birinci noteri ın kocayı ve benim kocayı gardiyan yapsak tüm taşlar yerine oturacak gibi
Gönderir sultanım ne yapçak göndermeyip
Onlar bi bende işe yaramıyor demekkiKocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez
Ljbidodan baska sorun bence cnmKocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane
Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hic
5 yıl sonra şamdanı ziyarete gidiyorum:
Şamdanım en kötüsü zaten yaptığın planın elinde patlaması.Sen ondan bugün öyle olmuşsun bence. Bende ne zaman plan yapsam ve Geyşanın izni iptal olsa çöküyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?