Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha o yorgunum kelimesini kabul etmiyor demek ki
At sknti degil skntili kelima saha kalkmis kelimeleri
Hee ama hepsini ayni anda kullanınca işte at oluyo sana başka fesat bişi yani her türlü gideri var başkaları okusa aynı şey diycek
Ya ama bu defa HayatSevinceGuzel başlattı şaha kalkmış at derse olacağı bu
yaaa benimki ne zaman ay cok yoruldum halim yok bıktım diye baslasam gidip kuruyemiş cevizli sucuk falan aliyo bana
Ahahah demek ki çoğu kişinin enerji ve libido yükseltme çaresi ayni
Google arama motoru :libis

Bunu mu demek istediniz K Kendinisevenbirii
Gülmekten dilos gibi altıma kacirtcaksiniz bak en sonunda

Bende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden +
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Ben boyle duyunca cok uzuluyorum biliyormusun tee onceden gazetede okumustum yillarca evli olup hic o seyi yasamamis kadnlar oldgnu cok sasirmistim ilk ozaman... aslnda biraz kendini tanimanla ilgli canm ya bide tabi esinin emegiyle hallolur sanki ama ustunde durmuyorsun bence konunun he tatlim

İşe yarıyor mu

yemeyi unutuyorum ki ben onları

artık posetleyip işe giderken cantama koyuyo ama bizimki ben ölü gibi gezmeyim diye alıyo. ben eşimi hiç geri cevirmem. hani evlendigimden beri bir maksimum iki kez cevirmisimdir o kadar bile olmamis olabilir. o yüzden libis anlaminda almaz onlari :)

Onlar bi bende işe yaramıyor demekki
Aaaaa ohaa şimdi anladım senin sıkıntıyı limonsuzum safta değilim ama jeton biraz geç düştü kız bende aynı o dertten muzdarip tim vakti zamanında sorma sonra sonra aştım şükür, şimdi ucuyom akdbsj

Kocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane

Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hic
Ediyor pamuğum etmez mi. Geçen sabah uyandırdım zorla (sabah dediğim 14.00 falan ) kalk açlık çekiyorum dedim. Döndü bende cinsel açlık çekiyorum napayım diyo 
Bir yandan da utanıyor benden 4 aydır 2 haftada bir doktora yasak kalktı mı diyorum o da her defasında kalkmadı diyor. Benimki çıkışlarda ne azgın karısın kaldırmıyor işte yasağı kabullen sorup durma diyor
seni ben anlarım cici Allah yardımcın olsun canım
Yaaa şamdanım. Açın halinden aç anlıyor işte. Bunlar anlamaz.
Aaa sahiden istemiyor musun cicim
Şuan hiç istemiyorum miniğim bir daha gebelik yaşamak mı Allahım bin şükür ama çok zormuş. Sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum, uyuyamıyorum, hep bir kaybetme korkusu hep bir kanama.. Sancılar ağrılar baş dönmeleri. Hormonlar tavan tahammülsüzlük tavan. Sadece yüz üstü uyuyan biriydim 4 aydır diğer pozisyonlarda acı çekiyorum resmen. Ayak bileklerimi matkapla delmek istiyorum acısı geçsin diye. Progestan kullanmaktan göbeğim tüy içinde kaldı kollarımda tüy çıktı. Ayy anlatsam daha anlatırım da neyse anlamışsındır sen beni

kız keşke libido için alsa isterse pes etmez ki alana kadar normal yorgunluğum için aliyo ben çocuğa bakayim da sen dinlen demiyo pis adam

Bulunsa iyi olur aslında çok sıkıntılı bi durum
Aklından bile geçirme cicim zaten zar zor gelebiliyorsun
2 günde 1 burdayım limonsuzum. Sen bana aşırı aşık olduğun için az geliyor sana
Yok be gider miyim şaka yapıyorum burası olmasa naparım ben
Hele izne ayrılınca burayla avunucam naparım evde bütün gün

O illaki oluyo cicim bende sevmiyorum pekmez ama ilaçtan iyidir diyerek yiyorum doğumda kan kaybı oluyo ister istemez ama toparliyosun hiç korkma bak birşeyimiz daha ortak cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…