- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.901
Onlar bi bende işe yaramıyor demekki
İşe yarıyor muyaaabenimki ne zaman ay cok yoruldum halim yok bıktım diye baslasam gidip kuruyemiş cevizli sucuk falan aliyo bana
Hahahahahahahatta akrosu direk benim kocanın yerine geçirelimhaftada dört gün garanti görmemek
O ne kız ilk defa duyuyorumkocanla bachata dansi yapin benceartık onda da bisey olmazsa kendinisevebirine teslim etcem seni direk
Ahaha o yorgunum kelimesini kabul etmiyor demek kikuzum işte bi sütçü beygiri gibi bi savaş atı gibi bond pilot gibievlerden ırak dengesiz benimki.
bu aralar bond pilot gibiben yorgunum diyom adam beni direk götürüyo bide onun yorgunluğu ekleniyo üstüne
iyi düşünsün nur
Hee ama hepsini ayni anda kullanınca işte at oluyo sana başka fesat bişi yani her türlü gideri var başkaları okusa aynı şey diycekAt sknti degil skntili kelima saha kalkmis kelimeleri
Ya ama bu defa
Ahahah demek ki çoğu kişinin enerji ve libido yükseltme çaresi ayniyaaabenimki ne zaman ay cok yoruldum halim yok bıktım diye baslasam gidip kuruyemiş cevizli sucuk falan aliyo bana
Gülmekten dilos gibi altıma kacirtcaksiniz bak en sonunda
Ben boyle duyunca cok uzuluyorum biliyormusun tee onceden gazetede okumustum yillarca evli olup hic o seyi yasamamis kadnlar oldgnu cok sasirmistim ilk ozaman... aslnda biraz kendini tanimanla ilgli canm ya bide tabi esinin emegiyle hallolur sanki ama ustunde durmuyorsun bence konunun he tatlimBende bilmiyorum ki ya çok muzdaribim bu konuda. 8 senelik evliyim 4 kere oldu sadece bana şeyden+
Beni bilmem de kocamın çooook mutlu olacağı kesin
Evet çaydasımDiktorya Secret çaydaşım ne güzel bak şifası da hazır☺
İşe yarıyor mu
Aaaaa ohaa şimdi anladım senin sıkıntıyı limonsuzumOnlar bi bende işe yaramıyor demekki
O ne kız ilk defa duyuyorumben var cahil olmak
Ediyor pamuğum etmez mi. Geçen sabah uyandırdım zorla (sabah dediğim 14.00 falanKocacın da sana fındık fıstık ceviz alsın gelsin hergun avuç avuç yedirsin limonsuzum çerez bahane libido yükseltmek şahane
Ya gerçekten mi kizz senin geyşa isyan etmiyor mu bu yasağa hic
Yaaa şamdanım. Açın halinden aç anlıyor işte. Bunlar anlamaz.seni ben anlarım ciciAllah yardımcın olsun canım
Şuan hiç istemiyorum miniğim bir daha gebelik yaşamak mıAaa sahiden istemiyor musun cicim
Ahahah aklıma bu geldiistemiyom demiyo ki zaten:) atansinda burda kına gecesini de yaparız
Ahaha o yorgunum kelimesini kabul etmiyor demek ki
Hee ama hepsini ayni anda kullanınca işte at oluyo sana başka fesat bişi yani her türlü gideri var başkaları okusa aynı şey diycek
Ya ama bu defaHayatSevinceGuzel başlattı şaha kalkmış at derse olacağı bu
Ahahah demek ki çoğu kişinin enerji ve libido yükseltme çaresi ayni
Gülmekten dilos gibi altıma kacirtcaksiniz bak en sonunda
2 günde 1 burdayım limonsuzum. Sen bana aşırı aşık olduğun için az geliyor sanaBulunsa iyi olur aslında çok sıkıntılı bi durum
Aklından bile geçirme cicim zaten zar zor gelebiliyorsun
O illaki oluyo cicim bende sevmiyorum pekmez ama ilaçtan iyidir diyerek yiyorum doğumda kan kaybı oluyo ister istemez ama toparliyosun hiç korkmaEvet şamdanım seninki hepten yok yaBirim falan mı değiştirse.. Öyle bir hakkı var mı? Ya da şarkı öne alsa.. Belki şarkta farklı bir birime denk gelir. Şırnak 8-24 çalışıyormuş bak
Allah
Gerçi ben onu sormuştum geyşama jopu sen ne sanıyorsun dokundursam kırılmadık kemiğin kalmaz demişti
Ben bu libişle daha çok doğururum dimi miniğim
Bende taşıyıcıyım imzoşum. Pekmezhiç sevmem. Normal değerlerin altında ama hiç öyle aşırı bir düşüş yaşamadım kanda. Doğumda kan kaybedersem de sıkıntı olursa diye korkuyorum bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?