Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahha
O da kaçırıp duruyor dimi
Haluk leventin bez reklaminindaki bezden alicam size

Kız cicim ya ille birleşme sartmi yani sevişin sizde, 9 ay yasak olsa kardeş kardeş yatacak misiniz yatakta sadece adam öyle rahatlar bari biraz olsun açlığı gider

Yaa canım cicim çok iyi anladım cici bebemiz sağlıklı hayırlı olsun daa öncelikle tabiiki

Jetonun uzmanlik dalinda nasl boyle gec dustu anlam veremedim hee nazar degdi galba ...

kız keşke libido için alsa isterse pes etmez ki alana kadar normal yorgunluğum için aliyo ben çocuğa bakayim da sen dinlen demiyo pis adam
Yaw bende libido seysine alıp yediriyor sanıyordum bide nasıl bı özgüven pes etmeyip sonuna kdr savaşıp istediğini almak kocanda ki kiz öyle durumlarda şart koş,sonrasında çocuğa bakarsan olur diye
Ahahha
O da kaçırıp duruyor dimi
Haluk leventin bez reklaminindaki bezden alicam size
Ahaha türk malı hemde dimi o turko ya hani
Yerli malı iyidir bezle bizi sarmala bizi rosss

Sarmliycam sarmalamasina da sizin libis zamanı geldiğinde küfür yemekten korkarm hahaha

ah ahh cici bu zamanlarda geçiyo bak sonrası çok güzel olcak bugünü düşünüp kendini üzme bebisim

yaaaa konu karikatür uyumu kalp ben süpersin imzos

Kız cicim ya ille birleşme sartmi yani sevişin sizde, 9 ay yasak olsa kardeş kardeş yatacak misiniz yatakta sadece adam öyle rahatlar bari biraz olsun açlığı gider
Adam rahatlasn diye ... cici de benden sanirim tek tarafli rahatlma adil degil ...

Dunya hali cnm hersey olabilir hersey o demek degildir 3 5 9 ay bisey yapmadan durabilir olmez yani kadin duruyor sonucta ... erkek cok darda kalirsa vucutlari ruyada onu rahatlga eristirebilir ... gerisinden bende memnun olmazdim

cici acken kocasi tok yatamaz ama

bebe bebe diye cildiran geysaydi o da bekleyecek ya öbür türlü olmaz haksızlık olur B Brunello Cicinelli demi balim:)

bebe bebe diye cildiran geysaydi o da bekleyecek ya öbür türlü olmaz haksızlık olur B Brunello Cicinelli demi balim:)
Yanii bir de bazi erkekler tek kendini dusunur ama bazilari da esi de doyuma ulasmayacaksa istemez ...

İnsan kendini kötü hissediyor Yaz bana özelden yaz
yaz YouTubea limonsuzum güzel bir dans bence ben öğrenelim diyorum eşime de tabi eşim sıfır yetenek o konuda
Tamam tatlım bakayım

ben kalelerimi yeterince koruyamiyosam demekki kuruyemişi bi dahakine libis için al deyim bakalim ne alcak

işte adamin evde durduğu yok ki ne zaman cocuk uyusa ensemde bitiyo evdeyse

Sarmliycam sarmalamasina da sizin libis zamanı geldiğinde küfür yemekten korkarm hahaha
Ne küfrü kız aşk olsun bizi sabitlersin işte libido çokluğu olduğu zmnlar duruluruz sayende

Kızlar cici geyşa isyan ediyor dedi diye öncelik onu yazdım ama sevisince doğal olarak cici de o dediğinizden olacak tek geyşa değil yani tabi ki karşılıklı onlara birlesme yasak nasıl olsa sevişmek de değildir heralde

İnsan kendini kötü hissediyor
Yaz bana özelden yaz
Tamam tatlım bakayım
Canim cok haklisin ama hic konu ustunde durup arastirdinmi internette filan smdi burda acik yazilmazda kendjni tanimanla alakali hani ne desen bilemedjm.. ilk zamanlar herkes yasamistir az bi zamanda olsa alisma evresj geciyor ama asilmayacak bisey degl... bu seklde insan ilskde bulunmak bile istemez gibime geliyor bi alissan cok dha iyu hissedeceksn tatlisim

Yaz bana özelden yaz
Emin misin
ben kalelerimi yeterince koruyamiyosam demekki kuruyemişi bi dahakine libis için al deyim bakalim ne alcak

işte adamin evde durduğu yok ki ne zaman cocuk uyusa ensemde bitiyo evdeyse
Hakkaten bidahakine libiş için al desene ne tepki verir bu kdr ayrılığa napsin oda yani şimdi düşününce doğal ensende bitmesi samdanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…