- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.921
AhahhaAhaha o yorgunum kelimesini kabul etmiyor demek ki
Hee ama hepsini ayni anda kullanınca işte at oluyo sana başka fesat bişi yani her türlü gideri var başkaları okusa aynı şey diycek
Ya ama bu defaHayatSevinceGuzel başlattı şaha kalkmış at derse olacağı bu
Ahahah demek ki çoğu kişinin enerji ve libido yükseltme çaresi ayni
Gülmekten dilos gibi altıma kacirtcaksiniz bak en sonunda
Kız cicim ya ille birleşme sartmi yani sevişin sizde, 9 ay yasak olsa kardeş kardeş yatacak misiniz yatakta sadeceEdiyor pamuğum etmez mi. Geçen sabah uyandırdım zorla (sabah dediğim 14.00 falan) kalk açlık çekiyorum dedim. Döndü bende cinsel açlık çekiyorum napayım diyo 
Bir yandan da utanıyor benden 4 aydır 2 haftada bir doktora yasak kalktı mı diyorum o da her defasında kalkmadı diyor. Benimki çıkışlarda ne azgın karısın kaldırmıyor işte yasağı kabullen sorup durma diyor
Keşke zamanında olsaymisakrosa care polis olmak
Yaa canım cicim çok iyi anladımEdiyor pamuğum etmez mi. Geçen sabah uyandırdım zorla (sabah dediğim 14.00 falan) kalk açlık çekiyorum dedim. Döndü bende cinsel açlık çekiyorum napayım diyo 
Bir yandan da utanıyor benden 4 aydır 2 haftada bir doktora yasak kalktı mı diyorum o da her defasında kalkmadı diyor. Benimki çıkışlarda ne azgın karısın kaldırmıyor işte yasağı kabullen sorup durma diyor
Yaaa şamdanım. Açın halinden aç anlıyor işte. Bunlar anlamaz.
Şuan hiç istemiyorum miniğim bir daha gebelik yaşamak mıAllahım bin şükür ama çok zormuş. Sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum, uyuyamıyorum, hep bir kaybetme korkusu hep bir kanama.. Sancılar ağrılar baş dönmeleri. Hormonlar tavan tahammülsüzlük tavan. Sadece yüz üstü uyuyan biriydim 4 aydır diğer pozisyonlarda acı çekiyorum resmen. Ayak bileklerimi matkapla delmek istiyorum acısı geçsin diye. Progestan kullanmaktan göbeğim tüy içinde kaldı kollarımda tüy çıktı. Ayy anlatsam daha anlatırım da neyse anlamışsındır sen beni
Allah Allah neden kapasın ki durduk yere bir problem mi oldu acaba. Öğreneyim en iyisi.
Test yaptın mı minik?
Jetonun uzmanlik dalinda nasl boyle gec dustu anlam veremedim hee nazar degdi galba ...Aaaaa ohaa şimdi anladım senin sıkıntıyı limonsuzumsafta değilim ama jeton biraz geç düştü kız bende aynı o dertten muzdarip tim vakti zamanında sorma sonra sonra aştım şükür, şimdi ucuyom akdbsj
Va ile başlayan bişey miJetonun uzmanlik dalinda nasl boyle gec dustu anlam veremedim hee nazar degdi galba ...
Yaw bende libido seysine alıp yediriyor sanıyordum bide nasıl bı özgüven pes etmeyip sonuna kdr savaşıp istediğini almak kocanda ki kizkız keşke libido için alsaisterse pes etmez ki alana kadar normal yorgunluğum için aliyo ben çocuğa bakayim da sen dinlen demiyo pis adam
Ahaha türk malı hemde dimi o turko ya haniAhahha
O da kaçırıp duruyor dimi
Haluk leventin bez reklaminindaki bezden alicam size
Sorma bende şaşırdımJetonun uzmanlik dalinda nasl boyle gec dustu anlam veremedim hee nazar degdi galba ...
Sarmliycam sarmalamasina da sizin libis zamanı geldiğinde küfür yemekten korkarm hahahaYaw bende libido seysine alıp yediriyor sanıyordum bide nasıl bı özgüven pes etmeyip sonuna kdr savaşıp istediğini almak kocanda ki kizöyle durumlarda şart koş,sonrasında çocuğa bakarsan olur diye
Ahaha türk malı hemde dimi o turko ya hani
Yerli malı iyidir bezle bizi sarmala bizi rosss
Ediyor pamuğum etmez mi. Geçen sabah uyandırdım zorla (sabah dediğim 14.00 falan) kalk açlık çekiyorum dedim. Döndü bende cinsel açlık çekiyorum napayım diyo 
Yaaa şamdanım. Açın halinden aç anlıyor işte. Bunlar anlamaz.
Şuan hiç istemiyorum miniğim bir daha gebelik yaşamak mıAllahım bin şükür ama çok zormuş. Sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum, uyuyamıyorum, hep bir kaybetme korkusu hep bir kanama.. Sancılar ağrılar baş dönmeleri. Hormonlar tavan tahammülsüzlük tavan. Sadece yüz üstü uyuyan biriydim 4 aydır diğer pozisyonlarda acı çekiyorum resmen. Ayak bileklerimi matkapla delmek istiyorum acısı geçsin diye. Progestan kullanmaktan göbeğim tüy içinde kaldı kollarımda tüy çıktı. Ayy anlatsam daha anlatırım da neyse anlamışsındır sen beni
Ahahah aklıma bu geldiEki Görüntüle 2594901
Adam rahatlasn diye ... cici de benden sanirim tek tarafli rahatlma adil degil ...Kız cicim ya ille birleşme sartmi yani sevişin sizde, 9 ay yasak olsa kardeş kardeş yatacak misiniz yatakta sadeceadam öyle rahatlar bari biraz olsun açlığı gider
Kız cicim ya ille birleşme sartmi yani sevişin sizde, 9 ay yasak olsa kardeş kardeş yatacak misiniz yatakta sadeceadam öyle rahatlar bari biraz olsun açlığı gider
Keşke zamanında olsaymis
Olacakken vazgeçmesi çok acı
Yanii bir de bazi erkekler tek kendini dusunur ama bazilari da esi de doyuma ulasmayacaksa istemez ...cici acken kocasi tok yatamaz ama
bebe bebe diye cildiran geysaydi o da bekleyecek ya öbür türlü olmaz haksızlık olurB Brunello Cicinelli demi balim:)
İnsan kendini kötü hissediyorBen boyle duyunca cok uzuluyorum biliyormusun tee onceden gazetede okumustum yillarca evli olup hic o seyi yasamamis kadnlar oldgnu cok sasirmistim ilk ozaman... aslnda biraz kendini tanimanla ilgli canm ya bide tabi esinin emegiyle hallolur sanki ama ustunde durmuyorsun bence konunun he tatlim
Yaz bana özelden yazAaaaa ohaa şimdi anladım senin sıkıntıyı limonsuzumsafta değilim ama jeton biraz geç düştü kız bende aynı o dertten muzdarip tim vakti zamanında sorma sonra sonra aştım şükür, şimdi ucuyom akdbsj
Tamam tatlım bakayımyaz YouTubea limonsuzum güzel bir dans benceben öğrenelim diyorum eşime de tabi eşim sıfır yetenek o konuda
Yaw bende libido seysine alıp yediriyor sanıyordum bide nasıl bı özgüven pes etmeyip sonuna kdr savaşıp istediğini almak kocanda ki kizöyle durumlarda şart koş,sonrasında çocuğa bakarsan olur diye
Ahaha türk malı hemde dimi o turko ya hani
Yerli malı iyidir bezle bizi sarmala bizi rosss
Ne küfrü kız aşk olsun bizi sabitlersin işte libido çokluğu olduğu zmnlar duruluruz sayendeSarmliycam sarmalamasina da sizin libis zamanı geldiğinde küfür yemekten korkarm hahaha
Adam rahatlasn diye ... cici de benden sanirim tek tarafli rahatlma adil degil ...
Dunya hali cnm hersey olabilir hersey o demek degildir 3 5 9 ay bisey yapmadan durabilir olmez yani kadin duruyor sonucta ... erkek cok darda kalirsa vucutlari ruyada onu rahatlga eristirebilir ... gerisinden bende memnun olmazdim
Kızlar cici geyşa isyan ediyor dedi diye öncelik onu yazdım ama sevisince doğal olarak cici de o dediğinizden olacak tek geyşa değil yani tabi ki karşılıklıcici acken kocasi tok yatamaz ama
bebe bebe diye cildiran geysaydi o da bekleyecek ya öbür türlü olmaz haksızlık olurB Brunello Cicinelli demi balim:)
Canim cok haklisin ama hic konu ustunde durup arastirdinmi internette filan smdi burda acik yazilmazda kendjni tanimanla alakali hani ne desen bilemedjm.. ilk zamanlar herkes yasamistir az bi zamanda olsa alisma evresj geciyor ama asilmayacak bisey degl... bu seklde insan ilskde bulunmak bile istemez gibime geliyor bi alissan cok dha iyu hissedeceksn tatlisimİnsan kendini kötü hissediyor
Yaz bana özelden yaz
Tamam tatlım bakayım
Emin misinYaz bana özelden yaz
Hakkaten bidahakine libiş için al desene ne tepki verirben kalelerimi yeterince koruyamiyosam demekkikuruyemişi bi dahakine libis için al deyim bakalim ne alcak
işte adamin evde durduğu yok ki ne zaman cocuk uyusa ensemde bitiyo evdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?