Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste cici nin o sona ulasmasi kasilma anlamnda yasaktir .. yoksa bunj onlar da denerdi smdiye dek dimi uzman efendimiz

Iste cici nin o sona ulasmasi kasilma anlamnda yasaktir .. yoksa bunj onlar da denerdi smdiye dek dimi uzman efendimiz
Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabi sürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim

Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabi sürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim
Olurmu alakali tabiiki ...

Emin misin

Hakkaten bidahakine libiş için al desene ne tepki verir bu kdr ayrılığa napsin oda yani şimdi düşününce doğal ensende bitmesi samdanim

geçen geldi ya daha kapıdan girdim ayakkabimi cikarmadan yakaladi ya özlüyo heralde dediğin gibi

ben tahmin ediyorum aslında ama yazayim bakalım ne getircek haber veririm tahmin ettiğim sey mi gelicek

geçen geldi ya daha kapıdan girdim ayakkabimi cikarmadan yakaladi ya özlüyo heralde dediğin gibi

ben tahmin ediyorum aslında ama yazayim bakalım ne getircek haber veririm tahmin ettiğim sey mi gelicek
Ozler tabiiki yaa

Kız tövbe ne getirebilir ki tahmin ettiğin şey ney
Tabi ki özlemez mi samdanim karı kocasınız sonuçta

şimdi kanamayla alakalıdır bence de kuzum:)
ilerleyen zamanlarda kasılmayla alakali gelebilir ki inşallah gelmez

Ya o birlesmesiz sonuca ulassijlar diyo anladnmi bende o skldesi de zararlidir ciciye sonucta yoksa denerlerdi o sklde didimm
Yok anladım da bu kasılma durumunun da sıkıntı verebileceğini o yüzden yasak olduğunu hiiiccc aklıma getiremedim ben yasak denince birleşme anlıyordum yeni bişey de öğrenmiş oldum

Gelecekteki çocuğum
Kesin polisliğe özlenecek sonra benim çilekeş hallerimi hatırlayınca bunu eşime yapamam diyip vazgeçecek
en son kocamı daga kaldircam kimse gelip bizi bulamasin diye ben şöminenin karşısında uyicam kocamda çocuğa baksin yeter ula
Show TV ye ben 1 gebe daha olursa topiğin gebe bırakma gücü yüzünden düşücem, sende cinnet geçiren kadın kocasını dağa kaldırdı afad ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı diye düşeceksin şamdanım 
Peş peşe versinler bizim haberleri bari
İçimiz adam çekiyor hakkaten tam bizlik karikatür
O illaki oluyo cicim bende sevmiyorum pekmez ama ilaçtan iyidir diyerek yiyorum doğumda kan kaybı oluyo ister istemez ama toparliyosun hiç korkma bak birşeyimiz daha ortak cıktı
Evet hastalığımız da ortak çıktı
Kab grubun ne hadi o da ortak çıksın

Yaa canım cicim çok iyi anladım ❤ cici bebemiz sağlıklı hayırlı olsun daa öncelikle tabiiki
İnşallahhhh miniğim doğsun hayırla ve sağlıkla zamanı gelince
Zor ama yine de çok güzel soğutmayayım bekarları bebeden
Allah Allah kist var herhalde kuzum o zaman
ah ahh cici bu zamanlarda geçiyo bak sonrası çok güzel olcak bugünü düşünüp kendini üzme bebisim

yaaaa konu karikatür uyumu kalp ben süpersin imzos
Geçecek geçecek 5 ay kaldı şamdanım ne kaldı
Cici bebemin dötünü ısırayım kendime gelirim ben

Son düzenleme:
Kız tövbe ne getirebilir ki tahmin ettiğin şey ney
Tabi ki özlemez mi samdanim karı kocasınız sonuçta

kız cok ekstrem şeyler değil ben badem severim Siirt fıstığı falan severim öyle bişey desem büyük ihtimalle sevdigim kuruyemişleri toplar getirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…