- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.941
İnsan kendini kötü hissediyor
Yaz bana özelden yaz
Tamam tatlım bakayım
Yanii bir de bazi erkekler tek kendini dusunur ama bazilari da esi de doyuma ulasmayacaksa istemez ...
Iste cici nin o sona ulasmasi kasilma anlamnda yasaktir .. yoksa bunj onlar da denerdi smdiye dek dimi uzman efendimizNe küfrü kız aşk olsun bizi sabitlersin işte libido çokluğu olduğu zmnlar duruluruz sayende
Kızlar cici geyşa isyan ediyor dedi diye öncelik onu yazdım ama sevisince doğal olarak cici de o dediğinizden olacak tek geyşa değil yani tabi ki karşılıklıonlara birlesme yasak nasıl olsa sevişmek de değildir heralde
baktın mı kız
ikinci tür erkek daha tercih edilesi degil mi:) bana ters ya kendini düşünüp beni es gecse boğarim onu
Aynenn oyleee ...
Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabiIste cici nin o sona ulasmasi kasilma anlamnda yasaktir .. yoksa bunj onlar da denerdi smdiye dek dimi uzman efendimiz
Ne küfrü kız aşk olsun bizi sabitlersin işte libido çokluğu olduğu zmnlar duruluruz sayende
Kızlar cici geyşa isyan ediyor dedi diye öncelik onu yazdım ama sevisince doğal olarak cici de o dediğinizden olacak tek geyşa değil yani tabi ki karşılıklıonlara birlesme yasak nasıl olsa sevişmek de değildir heralde
[/Quo
kız sevişmenin sonu olmayinca daha çok gergin olurlar belki
Olurmu alakali tabiiki ...Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabisürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim
Emin misin
Hakkaten bidahakine libiş için al desene ne tepki verirbu kdr ayrılığa napsin oda yani şimdi düşününce doğal ensende bitmesi samdanim
O zmn bilemem tabi, geldi zaten kendisi acıklı getirir bu duruma şimdiOlurmu alakali tabiiki ...
Ozler tabiiki yaageçen geldi ya daha kapıdan girdim ayakkabimi cikarmadan yakaladi yaözlüyo heralde dediğin gibi
ben tahmin ediyorum aslındaama yazayim bakalım ne getircek haber veririm tahmin ettiğim sey mi gelicek
Kız tövbe ne getirebilir kigeçen geldi ya daha kapıdan girdim ayakkabimi cikarmadan yakaladi yaözlüyo heralde dediğin gibi
ben tahmin ediyorum aslındaama yazayim bakalım ne getircek haber veririm tahmin ettiğim sey mi gelicek
Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabisürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim
Yok anladım da bu kasılma durumunun da sıkıntı verebileceğini o yüzden yasak olduğunu hiiiccc aklıma getiremedim benYa o birlesmesiz sonuca ulassijlar diyo anladnmibende o skldesi de zararlidir ciciye sonucta yoksa denerlerdi o sklde didimm
Gelecekteki çocuğumNasıl işime gelir nasıl sevinirim
Zaten polis olcakmis bütün sınavlardan geçmiş mülakattan da geçmiş sonrası babası ve çocukluğu aklına gelince vazgeçmiş
Smdi diyorm neden vazgeçtin ki nedennnnn neeeedeeeenn
Show TV ye ben 1 gebe daha olursa topiğin gebe bırakma gücü yüzünden düşücem, sende cinnet geçiren kadın kocasını dağa kaldırdı afad ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı diye düşeceksin şamdanım en son kocamı daga kaldircam kimse gelip bizi bulamasin diyeben şöminenin karşısında uyicam kocamda çocuğa baksin yeter ula
İçimiz adam çekiyor hakkaten tam bizlik karikatürAhahah aklıma bu geldiEki Görüntüle 2594901
Evet hastalığımız da ortak çıktıO illaki oluyo cicim bende sevmiyorum pekmez ama ilaçtan iyidir diyerek yiyorum doğumda kan kaybı oluyo ister istemez ama toparliyosun hiç korkmabak birşeyimiz daha ortak cıktı
İnşallahhhh miniğim doğsun hayırla ve sağlıkla zamanı gelinceYaa canım cicim çok iyi anladım ❤ cici bebemiz sağlıklı hayırlı olsun daa öncelikle tabiiki
Allah Allah kist var herhalde kuzum o zamannegatiff :)
Geçecek geçecek 5 ay kaldı şamdanım ne kaldıah ahh cici bu zamanlarda geçiyo bak sonrası çok güzel olcak bugünü düşünüp kendini üzme bebisim
yaaaakonu karikatür uyumu kalp ben süpersin imzos
Kız tövbe ne getirebilir kitahmin ettiğin şey ney
Tabi ki özlemez mi samdanim karı kocasınız sonuçta
Yok anladım da bu kasılma durumunun da sıkıntı verebileceğini o yüzden yasak olduğunu hiiiccc aklıma getiremedim benyasak denince birleşme anlıyordum yeni bişey de öğrenmiş oldum
Allah im beni de iyice konusturdunuz bugun
Haa hele öyle dekız cok ekstrem şeyler değilben badem severim Siirt fıstığı falan severim öyle bişey desem büyük ihtimalle sevdigim kuruyemişleri toplar getirir
Kesin öyle olurdu bencedekız ama polislerin 1+2 çalışanı varsenin şansına bı gün ise gidip iki gün evde olurdu senin akros
Okudum okudum sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?