- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.961
Gelecekti çocuğum
Kesin polisliğe özlenecek sonra benim çilekeş hallerimi hatırlayınca bunu eşime yapamam diyip vazgeçecek
Show TV ye ben 1 gebe daha olursa topiğin gebe bırakma gücü yüzünden düşücem, sende cinnet geçiren kadın kocasını dağa kaldırdı afad ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı diye düşeceksin şamdanım 
Peş peşe versinler bizim haberleri bari
İçimiz adam çekiyor hakkaten tam bizlik karikatür
Evet hastalığımız da ortak çıktı
Kab grubun ne hadi o da ortak çıksın
İnşallahhhh miniğim doğsun hayırla ve sağlıkla zamanı gelince
Zor ama yine de çok güzelsoğutmayayım bekarları bebeden
Allah Allah kist var herhalde kuzum o zaman
Geçecek geçecek 5 ay kaldı şamdanım ne kaldı
Cici bebemin dötünü ısırayım kendime gelirim ben
AhahahahahNe küfrü kız aşk olsun bizi sabitlersin işte libido çokluğu olduğu zmnlar duruluruz sayende
Kızlar cici geyşa isyan ediyor dedi diye öncelik onu yazdım ama sevisince doğal olarak cici de o dediğinizden olacak tek geyşa değil yani tabi ki karşılıklıonlara birlesme yasak nasıl olsa sevişmek de değildir heralde
Evet bak şimdi doğruya doğru zincirleri bile kırarız alimallahAhahahahah
Kız libis geldi mi meydane sarmak marmak biz gelir zincirler bile kırılır
Kesin öyle olurdu bencede
Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabisürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim
Olurmu alakali tabiiki ...
şimdi kanamayla alakalıdır bence de kuzum:)
ilerleyen zamanlarda kasılmayla alakali gelebilir ki inşallah gelmez
Şimdi kuzularım şöyle oluyorurYok anladım da bu kasılma durumunun da sıkıntı verebileceğini o yüzden yasak olduğunu hiiiccc aklıma getiremedim benyasak denince birleşme anlıyordum yeni bişey de öğrenmiş oldum
Alintiyi sil sende ben sldim yazdgimi daOkudum okudum sil
Heehh benden bir tane dahaŞimdi kuzularım şöyle oluyorur
Kasılma ile alakalı olabileceği açıkçası benim de aklıma gelmemişti.
Geçenlerde birleşme olmadan bazı münasebetler geliştiGerçekten kasılma olunca kaldım böyle hareket edemedim. Ve rahmimde inanılmaz bir acı hissettim. Baya korktum demekki dedim ilişki yasağı sadece giriş çıkışlarla alakalı değilmiş
Elimi açtım semaya doktor serbest bırakana kadar her türlüsüne tevbe ettim
Çok şükür birşey olmadı ama bidaha risk almam. Rahim zaten bebeği atmaya çalışıyor benim, kasılınca tehlikeli oluyor tabi.
Geyşam da benimle birlikte açlık çekmeliama nadiren alıyorum gönlünü
Sen bana sorr canimŞimdi kuzularım şöyle oluyorur
Geçenlerde birleşme olmadan bazı münasebetler geliştiGerçekten kasılma olunca kaldım böyle hareket edemedim. Ve rahmimde inanılmaz bir acı hissettim. Baya korktum demekki dedim ilişki yasağı sadece giriş çıkışlarla alakalı değilmiş
Çok şükür birşey olmadı ama bidaha risk almam. Rahim zaten bebeği atmaya çalışıyor benim, kasılınca tehlikeli oluyor tabi.
Geyşam da benimle birlikte açlık çekmeliama nadiren alıyorum gönlünü yapıyorum bir güzellik
Alintiyi sil sende ben sldim yazdgimi da
Cook cokkben hiç birini alintilamadim bakaralarda kaybolur böyle dedim
en uslu en birinci öğrenci benim demi cay
Kesinlikle tanırım şamdanımaynen kuzum sen cici bebeye odaklan
şunun şurasında çarşambaya ne kaldı der gibi oldu ama olsundu
haberlerde gözüm cizgili olsa da anlarsiniz siz zaten olaydan demi
Oyyy doğum günüsü kutlu olsun migim, bahtı güzel ömrü uzun olsunSelamlar kızlar
Benım baykuşumun doğum günü var Bugün :) Prensese hazırlıkları başladı
Babası yenı yatak aldı kızıma
:)
Yatağından çıkmak bile nedır bilmedı
Poğaça ve mercimek köftesi yaptım
Akşama cemaat cümbür ailecek kutlayacağız :)
Şimdi kuzularım şöyle oluyorur
Geyşam da benimle birlikte açlık çekmeliama nadiren alıyorum gönlünü yapıyorum bir güzellik
Heehh benden bir tane dahasende yaşayarak test edip öğrenmişsin bak cicim bende kızların açıklayıcıligi sayesinde öğrenmiş oldum bunu
Neden siliyorsunuz silmeyin kuzularım burası eğitici ve öğretici bir topik adeta bir eğitimhaneSen bana sorr canim tabiisi ki afedersn olay tek birlesme degil orgazm da sknti eger tehlike var ise ... ben oyle biliyorum
Öyle sıkıntı olursa aman cicim Allah can sagligi versin boşver doğum sonrasında çıkarırsınız acısınıNeden siliyorsunuz silmeyin kuzularım burası eğitici ve öğretici bir topik adeta bir eğitimhane, okuyup öğrenmek, kendini geliştirmek isteyenler olabilir
Kısacası ben daha çok kudurmuş gibi ağzım salyalı gezerim
Amin şamdanımahahaha bizi bu kocacilik bitircek cici
adamlara kızıp kızıp kıyamıyoruz
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Münasip yerim doğum gibi bir uhrevi olayı yaşayınca bidaha böyle şeylere meyil eder mi açıkçası şüpheliyim pamuğumÖyle sıkıntı olursa aman cicim Allah can sagligi versin boşver doğum sonrasında çıkarırsınız acısını
Amin şamdanımMehlika açtı doğum sezonunu. 2.5 ay sonra sultanım ByNkoaLa doğuruyor. Ondan 2.5 ay sonra da ben ve poncikvegece benden 2.5 ay sonra da B BUSR4
Neyse kizlarrr benn kacar islerim birikti beni bekler sarjmda azaldi sonra ugrarm tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?