Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen kuzum sen cici bebeye odaklan
şunun şurasında çarşambaya ne kaldı der gibi oldu ama olsundu

haberlerde gözüm cizgili olsa da anlarsiniz siz zaten olaydan demi

Ahahahahah
Kız libis geldi mi meydane sarmak marmak biz gelir zincirler bile kırılır

Gebelik yaşamadım ki anacim kasılma anlamında yasaksa bilemem o durumu tabi sürekli kanaması oluyor ya birleşme yasaktır sadece galiba ya kasılma durumu ne etcek ki sanki bilemedim
Olurmu alakali tabiiki ...
şimdi kanamayla alakalıdır bence de kuzum:)
ilerleyen zamanlarda kasılmayla alakali gelebilir ki inşallah gelmez
Yok anladım da bu kasılma durumunun da sıkıntı verebileceğini o yüzden yasak olduğunu hiiiccc aklıma getiremedim ben yasak denince birleşme anlıyordum yeni bişey de öğrenmiş oldum
Şimdi kuzularım şöyle oluyorur
Kasılma ile alakalı olabileceği açıkçası benim de aklıma gelmemişti.
Geçenlerde birleşme olmadan bazı münasebetler gelişti Gerçekten kasılma olunca kaldım böyle hareket edemedim. Ve rahmimde inanılmaz bir acı hissettim. Baya korktum demekki dedim ilişki yasağı sadece giriş çıkışlarla alakalı değilmiş
Elimi açtım semaya doktor serbest bırakana kadar her türlüsüne tevbe ettim
Çok şükür birşey olmadı ama bidaha risk almam. Rahim zaten bebeği atmaya çalışıyor benim, kasılınca tehlikeli oluyor tabi.
Geyşam da benimle birlikte açlık çekmeli ama nadiren alıyorum gönlünü yapıyorum bir güzellik

Heehh benden bir tane daha sende yaşayarak test edip öğrenmişsin bak cicim bende kızların açıklayıcıligi sayesinde öğrenmiş oldum bunu

Sen bana sorr canim

aynen kuzum sen cici bebeye odaklan
şunun şurasında çarşambaya ne kaldı der gibi oldu ama olsundu

haberlerde gözüm cizgili olsa da anlarsiniz siz zaten olaydan demi
Kesinlikle tanırım şamdanım
Çizgili halini koymalarına bile gerek yok
Oyyy doğum günüsü kutlu olsun migim, bahtı güzel ömrü uzun olsun
İyi eğlenceler şimdiden

ahahaha bizi bu kocacilik bitircek cici
adamlara kızıp kızıp kıyamıyoruz

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Heehh benden bir tane daha sende yaşayarak test edip öğrenmişsin bak cicim bende kızların açıklayıcıligi sayesinde öğrenmiş oldum bunu
Sen bana sorr canim tabiisi ki afedersn olay tek birlesme degil orgazm da sknti eger tehlike var ise ... ben oyle biliyorum
Neden siliyorsunuz silmeyin kuzularım burası eğitici ve öğretici bir topik adeta bir eğitimhane, okuyup öğrenmek, kendini geliştirmek isteyenler olabilir
Kısacası ben daha çok kudurmuş gibi ağzım salyalı gezerim

Öyle sıkıntı olursa aman cicim Allah can sagligi versin boşver doğum sonrasında çıkarırsınız acısını

ahahaha bizi bu kocacilik bitircek cici
adamlara kızıp kızıp kıyamıyoruz

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Amin şamdanım Mehlika açtı doğum sezonunu. 2.5 ay sonra sultanım ByNkoaLa doğuruyor. Ondan 2.5 ay sonra da ben ve poncikvegece benden 2.5 ay sonra da B BUSR4

Öyle sıkıntı olursa aman cicim Allah can sagligi versin boşver doğum sonrasında çıkarırsınız acısını
Münasip yerim doğum gibi bir uhrevi olayı yaşayınca bidaha böyle şeylere meyil eder mi açıkçası şüpheliyim pamuğum
Son libişlerim olabilir

Amin şamdanım Mehlika açtı doğum sezonunu. 2.5 ay sonra sultanım ByNkoaLa doğuruyor. Ondan 2.5 ay sonra da ben ve poncikvegece benden 2.5 ay sonra da B BUSR4

demekki cicinin topigi hamileliğin sırrı programına en net açıklamani su an yaptın hamilelikler arası 2.5 ay var sonraki adayın hamilelik tarihini çıkarabiliriz bu şekilde:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…