- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.301
O hap fena iyihadi hayırlısı bakalım
ayy rossum geceden 2 tablet doktorun verdiği hapı içiyorum 10 gündür çok rahatım bin şükür
valla cinsiyetle ilgili hep kız olarak içime doğuyor ama bilmiyorum yaa ne olur
hemde nasıl bir heyecan
Büşümmm ben iyiyimmm, sen nasılsınnn
ay bakalım civciv çıkacak kuş çıkacakO hap fena iyi
Valla olmamasına çok sevndm kuzummm
Bncede kız gbi hissettirdi
Gerçi B Brunello Cicinelli ye hep erkek dedim kız çıktı
İns senin kız diyip erkekk çıkmaz
iyiyim kuzumm bin şükürrBüşümmm ben iyiyimmm, sen nasılsınnn
yaa çok güzel patilimm e bebekte görmüştüm bunu çok beğenmiştim güle güle kullanınnnHafta sonu eşimle anne yanı beşik aldık kızlar
Maşallah büşümm hep iyi ol, sende bebekteay bakalım civciv çıkacak kuş çıkacakacaba bana ne çıkacak
iyiyim kuzumm bin şükürr
yaa çok güzel patilimm e bebekte görmüştüm bunu çok beğenmiştim güle güle kullanınnn
feci pert .Nasılsın cnm
Sağlıklı güzel bir bebik çıksınay bakalım civciv çıkacak kuş çıkacakacaba bana ne çıkacak
iyiyim kuzumm bin şükürr
yaa çok güzel patilimm e bebekte görmüştüm bunu çok beğenmiştim güle güle kullanınnn
ayy valla o senden daha hevesliMaşallah büşümm hep iyi ol, sende bebekte
Evet bende çok beğendimm ya, çok kullanışlı direk annenin yattığı yatağa yapışıyor; çok kullanışlı bayıldım bende görür görmez.. Daha neler aldık; eşim o kadar meraklı ki
Çok geçmiş olsunfeci pert .
bi hafta sonu olunca bi sürü şeyi içine sığdırmaya çalıştım . kızımla çarşıya indim . alışveriş vs . üşüdüm tabi.
evde iş çok . çocuklar fena , kavga da ediyor iki küçük . sık sık didişiyorlar .
kan verdim . çok yorgun hissettim kendimi. tüm yük de bende haftalardır .eşim akşamları da geç geliyor . yardımı olmuyor pek . baba eve erken gelirse çocuklar da bi duruluyor . babadan çekiniyorlar illa.
bana ettiği eziyeti babaya etmiyorlar .
ben de sürekli yedirme içirme modundayım sanki evde. şef garson .
şimdinin tadını çıkar .
dedi dersin .
bugün kan verdim . dün acillik oldum. haşatım çıktı.
Hemde ne heves büşümm her dk bir şey alıyor, yemin olsun evde yer kalmadı.ayy valla o senden daha hevesli
şu cinsiyet belli olsunda bende neler alcam neler oda takımı için her şeyi beğendim bile
ayy montessoriler çok güzel kuzumHemde ne heves büşümm her dk bir şey alıyor, yemin olsun evde yer kalmadı.
Odasını bende ayarladım biraz araştıracağım ama alacağım takım belli,mentessori yatak şeklinde olanlardan yapacağım mobilyasını
Sana kız hissediyorumm
yiaaaa çok ama çok güzelllll
Evet bayılıyorum bende harika duruyorlarayy montessoriler çok güzel kuzum
ben bekarken 2017 yılında annemlerdeyken kendime çok güzel yatak almıştım tek kişilik
onu getirdim annemlerden daha yeni 2018 de evlendim zaten
yatağa alacağım dolap ve şifonyere göre başlık alıp direk oda takımı yapmayı düşünüyorum 3-4 yaşından sonra kullanımı için, beşiğide hazır zaten hediye gelmişti, yani sadece dolap ve şifonyer alacağım büyük ihtimalle çilekte beğendiklerimden olacak ama cinsiyeti bi belli olsaydı, kız takımları çok güzell
erkek çocuklar için harika şeyler var zatenn özellikle siyah gri mobilyalar öyle asil duruyor kii üzülür mü hiç mete annesi ona çok güzel şeyler alacak zatenEvet bayılıyorum bende harika duruyorlarKeşke benimde olsa diyorum gördükçe hahahaha
Kız takımları evet harikaa,
Ama erkekler içinde çok güzel şeyler var deme öylee teyzesiii yaaaa üzülür Mete'myeter ki para olsun neler var neler kuzum
Montessoriler de rahat 8-10 yaşına kadar kullanılıyor, büyüdükçe şifonyer dolap değiş kullan valla hem çok şık hem de baya gider diye düşünüyorum.
Senin de beşik zaten hazırmış ne güzel hediye gelmiş, biz beşik almıştık sonra değiştik geri onu yaa.. onun yerine anne yanı aldık işte
Yaaaa çok şık :)yiaaaa çok ama çok güzelllll
ışıklı toplara bende bayılıyorum kesinlikle alacağımm kız olursa pembe gri beyazzlar çok güzel
bak kız olursa bende şu dolapla şifonyeri alacağım inşallah
Romantica 4 Kapılı Dolap
Romantica 4 Kapılı Dolap, modern ve fonksiyonel tasarımıyla çocuk odalarına konforlu bir alan kazandırır. Beyaz rengiyle oldukça sade ve ferah bir görünüme kavuşan Romantica 4 Kapılı Dolap, çocukların kıyafetlerini ve kişisel eşyalarının rahatlıkla organize edilmesinde etkili olur.www.cilek.com erkek olursa karar veremedim ama siyahlı modeller çok hoşuma gidiyorRomantica Geniş Şifonyer
Romantica Geniş Çamaşırlık, beyaz renkli sade tasarımıyla çocuk odalarına eşsiz bir konfor kazandırır. Çocuk odasına modern ve ferah bir görünüm katan Romantica Geniş Çamaşırlık, frenli ray kullanımıyla dayanıklılığı artırılan 4 adet bölmeli çekmecesiyle ön plana çıkar.www.cilek.com
kaçıncı aydan sonra almak gerek ya ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez almak istiyorum patilimYaaaa çok şık :)
Bende bayılıyorum valla ışıklı toplara ve o ışıklı duvar yazılarınaaa .. sende kesinlikle al kuzumm. Pempeler falan daha da minnoş duruyorr valla ne yalan söyliimm
Bende siyah beyaz tonlarında düşünüyorumm
çççoıkkkkk beğendim . güzel günlerde yatış bebeğini. mışıl mışıl uyusun ağlayıp cırlamasınHafta sonu eşimle anne yanı beşik aldık kızlar
7. aydan sonrası daha uygun alsında.kaçıncı aydan sonra almak gerek ya ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez almak istiyorum patilim
birde malum yaza doğru mobilyalar zamlanıyor zamlanmadan almak lazım 1-2 ayda onun üretimi gelmesi vs. sürüyor, dimi ama lütfen evet de erken alayım bende
Valla bana annem 7. aydan itibaren al demişti kuzumm ama ben 5. aydan itibaren almaya başladımkaçıncı aydan sonra almak gerek ya ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez almak istiyorum patilim
birde malum yaza doğru mobilyalar zamlanıyor zamlanmadan almak lazım 1-2 ayda onun üretimi gelmesi vs. sürüyor, dimi ama lütfen evet de erken alayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?