Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben o kadar bekleyemem abla ya
araba puset falan hepsini beğendim zaten onu gri siyah gibi beğendim kızada erkeğede olur favorilerimde ekli alışveriş sitelerinde, indirim haberi gelir gelmez yapıştırcam
dimi ama ya şimdi benim de 3. ayım bitiyor gösterdi gösterecek derken 5. ayıma girerim nisan gibi mayıs gibi alsam zaten haziran-temmuz gibi anca gelecek o zamanlarda en sıcak zamanlar ben daralırım iş yapmaktan valla zaten kiloda alcaz, en son aylara mümkün değil bırakamam bende

Bencede kuzucum, vallaha bende 7.ayım da uğraşamam. Hiççççç işim olmaz açıkcası ben 7. ayıma kadar herşeyini hazır edeyim dee varsın eşyalar 2 ay doğmasını beklesin çok problem değil

Bir de zaten Nisan 2. haftası gibi görümcemi istemeye gelecekler söz kesilecek, ramazan bayramından sonra da nişanını yapacağız .. ohooooo hayatttaaa uğraşamamm çok iş var nisan-mayıs-haziranda

tamamdır ikna oldum ben nisan gibi siparişlerimi veririm
çok sağol patilimmmmmm

Günaydın busummm ayy hoşgeldin sonunda nerelerde kaldın
Teşekkür edermmmm

Yaaaa beğenmenize çok sevndm cidden evet bana da deli dolu ama sakin bir bebek olcakmis gbi geliyor nedense

aynen coooooookkkkk efsane bir kız olcak
zaten senin kızından daha azı da beklenemez rosss

Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem

çok geçmiş olsun bu arada demin göndermek zorunda kaldim direk

gidip verdikleri ilaçları alip iç sevmiyorum ne demek çılgın mısın sen

çok geçmiş olsun bu arada demin göndermek zorunda kaldim direk

gidip verdikleri ilaçları alip iç sevmiyorum ne demek çılgın mısın sen
Samdanim ben ilaç kullanamıyorum yan etkileri hep bende görünüyor tek içe bildiğim şurupşimdilik iyim canım biraz yatayım da kendime gelirim inşallah cnm

Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem
çok geçmiş olsun..
bence hamilesin inşallah:)
hastaneye bi gitmen lazim..
bende hastaneyi sevmiyorum ama sağlık için gerekeni yapmak zorundasin ihmal etmeyin.

Samdanim ben ilaç kullanamıyorum yan etkileri hep bende görünüyor tek içe bildiğim şurupşimdilik iyim canım biraz yatayım da kendime gelirim inşallah cnm

hadi ya inşallah hemen gecer dilos bol bol yat kalkma sakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…