- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.321
ay ben o kadar bekleyemem abla ya7. aydan sonrası daha uygun alsında.
ilk cinsiyet öğrenince bi parça üst alıyordum . tulum vs .
sonra 7 ayda bez almaya başlıyordum .
beşik vs 9 ayda aldık hep . puset doğduktan 1 ay sonra falan aldım .hepsinde aynı davrandım . hak geçmesin
dimi ama ya şimdi benim de 3. ayım bitiyor gösterdi gösterecek derken 5. ayıma girerim nisan gibi mayıs gibi alsam zaten haziran-temmuz gibi anca gelecek o zamanlarda en sıcak zamanlar ben daralırım iş yapmaktan valla zaten kiloda alcaz, en son aylara mümkün değil bırakamam bendeValla bana annem 7. aydan itibaren al demişti kuzumm ama ben 5. aydan itibaren almaya başladım
2 ay dan bir şey olmaz deyipyaaa bence bunun bir zamanı da olmamalı, yok yani bence..
Sonuçta alacak olan, ödeyecek olan sensin. Bütçeni senden daha iyi kimse bilemez, suan vardır alırsın.. Belki 7-8 ay'a geldiğinde paran olmayacak durumun müsaade etmeyecek, varken almak en iyisii en azından ben böyle düşünüyorum kuzucum.
Cinsiyet netleştiği an bence yavaş yavaş al, bir zararı olduğunu düşünmüyorum ister mağaza da bırak ister evinde kalsın.. ben zaten 7. ayım da falan yapamam öyle şeyler uğraşamam kendimi biliyorum. Nisan-Mayıs bu dönemler dediğin gibi bir de fiyatların en çok arttığı zamanlar . O yüzden şimdiden herşeyi hazır olsun mayıs sonu gibi de odasını yerleştirmeye başlarım Rabbim nasip ederse.
Bir de Mayıs ayın da tatil planımız var, doktordan onay alırsak 1 hafta bir yerlere kaçacağız 7 ay olunca bakalım izin verecek mi blmiyorum ama.. hepsini bir anda yapamam.
Sen de nasıl istiyorsan öyle yap erken yapılmaz diye bir şey yok. Boşver onu diyenlerii
Bencede kuzucum, vallaha bende 7.ayım da uğraşamam. Hiççççç işim olmaz açıkcasıay ben o kadar bekleyemem abla ya
araba puset falan hepsini beğendim zaten onu gri siyah gibi beğendim kızada erkeğede olur favorilerimde ekli alışveriş sitelerinde, indirim haberi gelir gelmez yapıştırcam
dimi ama ya şimdi benim de 3. ayım bitiyor gösterdi gösterecek derken 5. ayıma girerim nisan gibi mayıs gibi alsam zaten haziran-temmuz gibi anca gelecek o zamanlarda en sıcak zamanlar ben daralırım iş yapmaktan valla zaten kiloda alcaz, en son aylara mümkün değil bırakamam bende
tamamdır ikna oldum ben nisan gibi siparişlerimi veririmBencede kuzucum, vallaha bende 7.ayım da uğraşamam. Hiççççç işim olmaz açıkcasıben 7. ayıma kadar herşeyini hazır edeyim dee varsın eşyalar 2 ay doğmasını beklesin çok problem değil
Bir de zaten Nisan 2. haftası gibi görümcemi istemeye gelecekler söz kesilecek, ramazan bayramından sonra da nişanını yapacağız .. ohooooo hayatttaaa uğraşamammçok iş var nisan-mayıs-haziranda
Günaydın busummm ayy hoşgeldin sonunda nerelerde kaldın
Teşekkür edermmmm
Yaaaa beğenmenize çok sevndm cidden evet bana da deli dolu ama sakin bir bebek olcakmis gbi geliyor nedense
Ben düşüncemi söyledimm fıstığımmmtamamdır ikna oldum ben nisan gibi siparişlerimi veririm
çok sağol patilimmmmmm
Oh canım 10 gün kadar bişey kalmış yavru kuşu görmeyehoş buldum kuzummmm
iyiyim çok şükür valla oda iyi sanırım 6 martta göreceğiz inşallah
sen nasılsınnn
Geçmiş olsun canımEvet ya gece 3 ten sonra hissettik
Diloş niye doktora gitmiyosun canimCanlarım biraz daha iyim
Eşim kahvalti hazırladı süt fln içirdi biraz daha iyim biraz da yatarsam daha iyi olacağım
Hiç sevmiyorum hastahane işleriniDiloş niye doktora gitmiyosun canim
Düzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım
Doğru diyorsun canım iyi gelir diye girdim eşim girme dedi ama benim inadımdan iştebi daha duşa girersen kafani islatma dilos atesin olduğu zaman. ateşi direk firlatiyomus çünkü
Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem
Samdanim ben ilaç kullanamıyorum yan etkileri hep bende görünüyor tek içe bildiğim şurupçok geçmiş olsun bu arada demin göndermek zorunda kaldim direk
gidip verdikleri ilaçları alip iç sevmiyorum ne demekçılgın mısın sen
Niye kizzz en son dogumumdan 2 gun once gitmistik oraya zaten pek avm sever bi aile degilizseni görünce saçma bi şekilde hep aklıma kale center geliyo
iyi olmuş ya çok güzel geçmis inşallah hep böyle olur
Canimmm kizinin yeni yasi kutlu olsunnn ... Allah saglik mutluluk huzur basari versingünaydinn kokoş kertenkelelerim nasılsınız?
çok geçmiş olsun..Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem
Samdanim ben ilaç kullanamıyorum yan etkileri hep bende görünüyor tek içe bildiğim şurupşimdilik iyim canım biraz yatayım da kendime gelirim inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?