- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.341
anamm sendemi hastasın diloşumCanlarım biraz daha iyim
Eşim kahvalti hazırladı süt fln içirdi biraz daha iyim biraz da yatarsam daha iyi olacağım
Ablacımm teşekkür ederimmmçççoıkkkkk beğendim . güzel günlerde yatış bebeğini. mışıl mışıl uyusun ağlayıp cırlamasın
Geçmiş olsun imzoşummmmoofff boğazlarım yanıyo benim kesin hasta olucam
çok beğendim ponçiğim güle güle mışıl mışıl yatsın pipilimizHafta sonu eşimle anne yanı beşik aldık kızlar
Teşekkür ederizzz imzoş teyzesiiiiçok beğendim ponçiğim güle güle mışıl mışıl yatsın pipilimiz
Kizlar Allah korusun kotu bi durum olursa diye esyalari erkenden almayi onermiyor es dost buyukler filan...Bencede kuzucum, vallaha bende 7.ayım da uğraşamam. Hiççççç işim olmaz açıkcasıben 7. ayıma kadar herşeyini hazır edeyim dee varsın eşyalar 2 ay doğmasını beklesin çok problem değil
Bir de zaten Nisan 2. haftası gibi görümcemi istemeye gelecekler söz kesilecek, ramazan bayramından sonra da nişanını yapacağız .. ohooooo hayatttaaa uğraşamammçok iş var nisan-mayıs-haziranda
inşallah geçer ponçiğim yaa çok halsiz ve kötüyüm bugün dün gecede kızım çok kötüydü doktora götürdük yine antibiyotik verdi boğazları enfeksiyon kapmışGeçmiş olsun imzoşummmm
Sağol caycım valla içime su serptinnn ağzından bal damlıyor maşallah sübhanallah :)Kizlar Allah korusun kotu bi durum olursa diye esyalari erkenden almayi onermiyor es dost buyukler filan...
Ben de hamileyken ilk cinsiyet ogrenmeden esimle hevesimizden gs li bi 0 3 aylik takm almistk kiz da olsa giyer erkekte diye sonra 5.aydan itibaren aldim hep yavas yavas doguma 14 gun kala da besigi kurmustuk babam hep ya bi dogsaydi hallederdik diyordu cnku babam bekarken halamla kaliyorken halam ilk cocgna doguma gidip olu dogum yapmis sonrasnds 3 cocugu olmus onu da belirteyim de o uzuntuyu halami filan o aciyi cekerken gorunce ondan etkilenmis mesela ... Allah hepinizin evladini korusun ...
yolu yarılamışsın ponçiğim bi bukadar daha kalmış sağ salim gelsin dünyaya inşallahTeşekkür ederizzz imzoş teyzesiiii
Sağlıkla gelsinn de bir an önceee
güle güle kullansın mete kağan bunlar çok kullanışlı oluyo bende şimdilik büyük beşiği kurmucam küçük var bunun boyutunda salllanan onunla idare ederim 5-6ay sonra büyük beşiği kurarım. Allahtan bunlar bende kızımdan mevcut ortak renk hepsi yatak araba masrafım olmucak :)Hafta sonu eşimle anne yanı beşik aldık kızlar
Ya benim esim de sevmiyorum hastaneye gitmeyi der hamilelik disinda kim seviyorki hastaneye gitmeyi ben cok sinirleniyorumm boyle cekmeyi rahatsizligi daha cok seviyosjn ozaman ...Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem
Hemen git imzoşumm, en kötü bir serum bağlasalar biraz ayaklanırsın.inşallah geçer ponçiğim yaa çok halsiz ve kötüyüm bugün dün gecede kızım çok kötüydü doktora götürdük yine antibiyotik verdi boğazları enfeksiyon kapmışsabaha kadar uyumadım desem yeridir gözlerim şiş geziyorum ortalıkta birazdan doktora gidicem acilden giriş yaptırıcam ilerlemeden ilaç alıyım içiyim diyorum
Ne güzelllllgüle güle kullansın mete kağan bunlar çok kullanışlı oluyo bende şimdilik büyük beşiği kurmucam küçük var bunun boyutunda salllanan onunla idare ederim 5-6ay sonra büyük beşiği kurarım. Allahtan bunlar bende kızımdan mevcut ortak renk hepsi yatak araba masrafım olmucak :)
Boyle diyeceginizi biliyordumm ...Sağol caycım valla içime su serptinnn ağzından bal damlıyor maşallah sübhanallah :)
Rabbim hayırlısını versinn, eşimle ben böyle uygun gördük :) Zaten yiyecek ekmeği yoksa doğduktan 2 ay sonra da olan olur, değişen bir şey olmayacak öyle düşünüyorum.. acı hep aynı acı olacak yani ..
Yok, ben o kaybı biliyorum çift yaşadım ben onu :) Doğum da ölmesi de doğduktan 2 ay sonra ölmesi de 15 haftalıkken ölmesi de hepsi aynı, değişen bir şey . Çünkü o bebek rahme düştüğü an anne oluyorsun, kucağına alınca değil.Boyle diyeceginizi biliyordumm ...
Allah korusun diye duami ettim ama hani alsak nolur aman para varken falan diyorsun ya onla ilgl degl evde esyalar hersey tamamken aciya bitaz dha ekleme oluyor diye almayin diyor diyenler ... Ha insan cok hevesli oluyor ben de aldim vakit oldukca calisirken surekli vakti de olmuyor insanin alisverise cnku ay ay alnca dha dengeli harcama oluyor o da dogru ...
Tum hamilelere hayirla saglkla evladina kavusmayi nasip etsn Allah
allah seni yaa ponçiğim ben bakarım kendimee hemde iyi bakarım vallaHemen git imzoşumm, en kötü bir serum bağlasalar biraz ayaklanırsın.
Ihlamur iç bol bol
bal limon sıcak su yap kendinee
Hiççç tikkat etmiyorsun hiçççç
iyi olmuş ilklerde heves oluyo evet :)Ne güzelllll
Gerçi benim de 4 yeğenim varen küçüğünü saymıyorum o daha çok minnoşş yaşında bile değil..
Diğer 3 tanenin ablam dedi vereyim beşiğini arabasını falan ama, eşim istemediilk olduğu için herşeyini biz beğenip alalım dedi. Tamam dedimm ne diyeyimmm
ilk yaa heves oluyo ponçiğim çok normal benimde yeğenim var abimden.. hamileyken bebek arabasını vs verelim dediler eşim istemedi olmaz dedi yeni alırım çocuğuma dediNe güzelllll
Gerçi benim de 4 yeğenim varen küçüğünü saymıyorum o daha çok minnoşş yaşında bile değil..
Diğer 3 tanenin ablam dedi vereyim beşiğini arabasını falan ama, eşim istemediilk olduğu için herşeyini biz beğenip alalım dedi. Tamam dedimm ne diyeyimmm
Ahahjajajajaj sorma sormaaynen coooooookkkkk efsane bir kız olcak
zaten senin kızından daha azı da beklenemez rosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?