Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar Allah korusun kotu bi durum olursa diye esyalari erkenden almayi onermiyor es dost buyukler filan...
Ben de hamileyken ilk cinsiyet ogrenmeden esimle hevesimizden gs li bi 0 3 aylik takm almistk kiz da olsa giyer erkekte diye sonra 5.aydan itibaren aldim hep yavas yavas doguma 14 gun kala da besigi kurmustuk babam hep ya bi dogsaydi hallederdik diyordu cnku babam bekarken halamla kaliyorken halam ilk cocgna doguma gidip olu dogum yapmis sonrasnds 3 cocugu olmus onu da belirteyim de o uzuntuyu halami filan o aciyi cekerken gorunce ondan etkilenmis mesela ... Allah hepinizin evladini korusun ...

Geçmiş olsun imzoşummmm
inşallah geçer ponçiğim yaa çok halsiz ve kötüyüm bugün dün gecede kızım çok kötüydü doktora götürdük yine antibiyotik verdi boğazları enfeksiyon kapmış sabaha kadar uyumadım desem yeridir gözlerim şiş geziyorum ortalıkta birazdan doktora gidicem acilden giriş yaptırıcam ilerlemeden ilaç alıyım içiyim diyorum

Sağol caycım valla içime su serptinnn ağzından bal damlıyor maşallah sübhanallah :)

Rabbim hayırlısını versinn, eşimle ben böyle uygun gördük :) Zaten yiyecek ekmeği yoksa doğduktan 2 ay sonra da olan olur, değişen bir şey olmayacak öyle düşünüyorum.. acı hep aynı acı olacak yani ..

Hafta sonu eşimle anne yanı beşik aldık kızlar
güle güle kullansın mete kağan bunlar çok kullanışlı oluyo bende şimdilik büyük beşiği kurmucam küçük var bunun boyutunda salllanan onunla idare ederim 5-6ay sonra büyük beşiği kurarım. Allahtan bunlar bende kızımdan mevcut ortak renk hepsi yatak araba masrafım olmucak :)

Hiç sevmiyorum hastahane işlerini
Şimdi bana bir dünya test yapicaklar usuttun diyecekler bir sürü ilaç vericekler ben o ilaçları icmicem
Ya benim esim de sevmiyorum hastaneye gitmeyi der hamilelik disinda kim seviyorki hastaneye gitmeyi ben cok sinirleniyorumm boyle cekmeyi rahatsizligi daha cok seviyosjn ozaman ...
Git derdine deva bul iyi oll yanii gecmis olsunn

Hemen git imzoşumm, en kötü bir serum bağlasalar biraz ayaklanırsın.
Ihlamur iç bol bol
bal limon sıcak su yap kendinee

Hiççç tikkat etmiyorsun hiçççç

Ne güzelllll
Gerçi benim de 4 yeğenim var en küçüğünü saymıyorum o daha çok minnoşş yaşında bile değil..
Diğer 3 tanenin ablam dedi vereyim beşiğini arabasını falan ama, eşim istemedi ilk olduğu için herşeyini biz beğenip alalım dedi. Tamam dedimm ne diyeyimmm

Boyle diyeceginizi biliyordumm ...
Allah korusun diye duami ettim ama hani alsak nolur aman para varken falan diyorsun ya onla ilgl degl evde esyalar hersey tamamken aciya bitaz dha ekleme oluyor diye almayin diyor diyenler ... Ha insan cok hevesli oluyor ben de aldim vakit oldukca calisirken surekli vakti de olmuyor insanin alisverise cnku ay ay alnca dha dengeli harcama oluyor o da dogru ...
Tum hamilelere hayirla saglkla evladina kavusmayi nasip etsn Allah

Yok, ben o kaybı biliyorum çift yaşadım ben onu :) Doğum da ölmesi de doğduktan 2 ay sonra ölmesi de 15 haftalıkken ölmesi de hepsi aynı, değişen bir şey . Çünkü o bebek rahme düştüğü an anne oluyorsun, kucağına alınca değil.

Ben bebeğim 3 ay olunca işe döneceğim, nisan da ramazan yok bayram yok tatil sıcaklar derken uğraşamam. Dediğim gibi eşimle böyle karar aldık. Rabbime emanet, zaten çocuk hastaneden gelmeden odası hazır olmalı bana göre.. 8-9 ayı beklemeye ya da cocugun doğmasını beklemeye gerek yok. En azından ablamın 4 bebesinde de öyle yaptık biz :)

Bence kim nasıl istiyor ise öyle yapmalı.

Hemen git imzoşumm, en kötü bir serum bağlasalar biraz ayaklanırsın.
Ihlamur iç bol bol
bal limon sıcak su yap kendinee

Hiççç tikkat etmiyorsun hiçççç
allah seni yaa ponçiğim ben bakarım kendimee hemde iyi bakarım valla
anlamadım zaten yaa birden oldu yanıyo boğazlarım valla eve gidince ıhlamur kaynatıcam aynen bal limon da severim zencefilde alıcam eve giderken.. ama önce bi ilaç yazdırıyım kendime bi muayene oliyim kızımın ilaçlarınıda alıcam çıkıcam birazdan

iyi olmuş ilklerde heves oluyo evet :)

ilk yaa heves oluyo ponçiğim çok normal benimde yeğenim var abimden.. hamileyken bebek arabasını vs verelim dediler eşim istemedi olmaz dedi yeni alırım çocuğuma dedi
beşik aldım bende heves işte hani şu bombeli beyaz ahşaplı üstü tüllü falan aldım hevesle almasınada benim kız çabuk büyüdü 6 aylıkdan sonra sığmamaya başladı 1 yaşına kadar yatabilicekken herkes dediki bana park yatak al ilerde büyüdüğünde oyun parkı olarak kullanırsın hem katlanıyor işin bitince kaldırması kolay oluyo dediler ben dinlemedim kimseyi heves var içimde alacam dedim tabi.. bizim kız büyüdüü sığmadı bizde mecbur büyük yatak aldık hala onda yatıyor gerçi beşiğide letgoya koydum sattım koycak yer yok napıyım pişman oldum işte oan keşke park yatak alaydım 2. bebemdede kullanırdım dedim şimdi de 2.ye park yatak alasım var ama 3.yü daha düşünmüyorum alsam ne olacak ki diyorum öyle muallaktayım ponçiğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…