- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.361
Kiz heralde ki kim nasil istiyorsa oyle yapar zatenYok, ben o kaybı biliyorum çift yaşadım ben onu :) Doğum da ölmesi de doğduktan 2 ay sonra ölmesi de 15 haftalıkken ölmesi de hepsi aynı, değişen bir şey . Çünkü o bebek rahme düştüğü an anne oluyorsun, kucağına alınca değil.
Ben bebeğim 3 ay olunca işe döneceğim, nisan da ramazan yok bayram yok tatil sıcaklar derken uğraşamam. Dediğim gibi eşimle böyle karar aldık. Rabbime emanet, zaten çocuk hastaneden gelmeden odası hazır olmalı bana göre.. 8-9 ayı beklemeye ya da cocugun doğmasını beklemeye gerek yok. En azından ablamın 4 bebesinde de öyle yaptık biz :)
Bence kim nasıl istiyor ise öyle yapmalı.
O dediğin bombeli besiklerden bende almıştım işte sonra değiştim onu ablam kullanisli değil anne yani al dedi,ilk yaa heves oluyo ponçiğim çok normal benimde yeğenim var abimden.. hamileyken bebek arabasını vs verelim dediler eşim istemedi olmaz dedi yeni alırım çocuğuma dedi
beşik aldım bende heves işte hani şu bombeli beyaz ahşaplı üstü tüllü falanaldım hevesle almasınada benim kız çabuk büyüdü 6 aylıkdan sonra sığmamaya başladı 1 yaşına kadar yatabilicekken herkes dediki bana park yatak al ilerde büyüdüğünde oyun parkı olarak kullanırsın hem katlanıyor işin bitince kaldırması kolay oluyo dediler ben dinlemedim kimseyi heves var içimde alacam dedim tabi.. bizim kız büyüdüü sığmadı bizde mecbur büyük yatak aldık hala onda yatıyor gerçi beşiğide letgoya koydum sattım koycak yer yok napıyım pişman oldum işte oan keşke park yatak alaydım 2. bebemdede kullanırdım dedim şimdi de 2.ye park yatak alasım var ama 3.yü daha düşünmüyorum alsam ne olacak ki diyorum öyle muallaktayım ponçiğim
Canim brn park yatak almistim evim kucuk kullanfiktan sonra katlar kaldiririz diye nitekim kaldirdik evet yer kaplamiyor bu yonden cok hos ama brnim kizim onda yatamadi 6 7 aydan sonra cok zayifti ama cok donerek yatardi donerken rahatsiz olur uyamirdi derken bildigin yer yatagi yaptim en sonunda onda yatti sonra biraz byyncr yine deneyelim dedik kurduk bu seferde ayagmda uyutup icine koymaya calisirken uyaniyordu boyum kisa diye icine dogru rahat egilemiyordum alt kati yere yakin oluyor ya hatta altina yorgan katlayip yatagi onun ustunr koymustum yukselsin diye sahsen kisacasi biz memnun kalamadik... ha icine yatip kendi uyuyan bi cocuk olsaydi belki bi derece ... ama montessori dusununlere cok olumlu bakiyorm biz en cok bildigin anam babam usulu yer yatagndan memnun kaldiydikilk yaa heves oluyo ponçiğim çok normal benimde yeğenim var abimden.. hamileyken bebek arabasını vs verelim dediler eşim istemedi olmaz dedi yeni alırım çocuğuma dedi
beşik aldım bende heves işte hani şu bombeli beyaz ahşaplı üstü tüllü falanaldım hevesle almasınada benim kız çabuk büyüdü 6 aylıkdan sonra sığmamaya başladı 1 yaşına kadar yatabilicekken herkes dediki bana park yatak al ilerde büyüdüğünde oyun parkı olarak kullanırsın hem katlanıyor işin bitince kaldırması kolay oluyo dediler ben dinlemedim kimseyi heves var içimde alacam dedim tabi.. bizim kız büyüdüü sığmadı bizde mecbur büyük yatak aldık hala onda yatıyor gerçi beşiğide letgoya koydum sattım koycak yer yok napıyım pişman oldum işte oan keşke park yatak alaydım 2. bebemdede kullanırdım dedim şimdi de 2.ye park yatak alasım var ama 3.yü daha düşünmüyorum alsam ne olacak ki diyorum öyle muallaktayım ponçiğim
aynen ponçiğim montessori aldık bizde yere yakın kendisi gidip yatıyor yatağına çok kullanışlı montessoriler kuzum tavsiye ederimO dediğin bombeli besiklerden bende almıştım işte sonra değiştim onu ablam kullanisli değil anne yani al dedi,anne yani ile değiştim montessori yataklarda zaten baya büyük kullananlar 8_10 yaşına kadar çok rahat kullanıyor hatta daha bile uzun..
Benim eşim de öyle diyor, 2. El kullandırmam ilk çocuğuma diyo,halbuki yegenlerimin bütün herşeyi çok guzel bana kalsa kullanırdım mesela ama esim asla kabul etmedi, ben daha olmedim diyor
Park yatağı sadece ablamdan alicam dediğin gibi çok kullanışlı diyorlar imzosum
beni kızım şuan montessoride yatıyor zaten kuzum çok kullanışlı hem düşücek korkusuda yok kenarları çit gibi kapalı zaten hemde kendisi rahatlıkla girip çıkabiliyor 6 aylıktan beridir alıştı yatağına uykusu geldimi gider yatar :)Canim brn park yatak almistim evim kucuk kullanfiktan sonra katlar kaldiririz diye nitekim kaldirdik evet yer kaplamiyor bu yonden cok hos ama brnim kizim onda yatamadi 6 7 aydan sonra cok zayifti ama cok donerek yatardi donerken rahatsiz olur uyamirdi derken bildigin yer yatagi yaptim en sonunda onda yatti sonra biraz byyncr yine deneyelim dedik kurduk bu seferde ayagmda uyutup icine koymaya calisirken uyaniyordu boyum kisa diye icine dogru rahat egilemiyordum alt kati yere yakin oluyor ya hatta altina yorgan katlayip yatagi onun ustunr koymustum yukselsin diye sahsen kisacasi biz memnun kalamadik... ha icine yatip kendi uyuyan bi cocuk olsaydi belki bi derece ... ama montessori dusununlere cok olumlu bakiyorm biz en cok bildigin anam babam usulu yer yatagndan memnun kaldiydikyerim uygun olsa montesspri kurardim kesnlkle
Bizim tanidiktan rica ettik o vermişti basil olsa 3 ay yatacak diye benm.iki oğlan ilk doğduklarında onda yattı yigenm de öyleaynen ponçiğim montessori aldık bizde yere yakın kendisi gidip yatıyor yatağına çok kullanışlı montessoriler kuzum tavsiye ederimayy bombeli beşikler cidden kulanışlı değil çok pişman oldum aldığıma işte halbuki uyardılardı beni nasıl kör olduysam dinlemedim kimseyi
çok sağol canım benim işteyim bende hazırlanıyorm şimdi gidicem doktora..
bombeli beşikmi gülommBizim tanidiktan rica ettik o vermişti basil olsa 3 ay yatacak diye benm.iki oğlan ilk doğduklarında onda yattı yigenm de öyle
Sonra park yatak aldık canını çıkardılar valla oyun parkı bile olmadan çöpe gitti
Evet kuzum gidip almadık ama çocuklara çok yaradıbombeli beşikmi gülomm
Sağol kuzumOh canım 10 gün kadar bişey kalmış yavru kuşu görmeye
İyiyim bende gülüm ayni
Geçmiş olsun canım
Biz gece bişeye uyandık ama neydi bilmiyoruz deprem olmamış o saatte sabahı da hissetmedikGevmis olsun
Abow o zaman cici de hissetmiştir
Çok mu salladı
Sağol canımmgeçmiş olsun .
yani . heyecanla bekleriz bakalım o tarihi de.
günaydınnnn
ne örüüyonnnnBalimmmm
Bende nöğrüümmm yemekten geldimmm oturuyommmNöğrüyümmm yeni uyandim
Sen nöğrünn
Biraz daha iyim askkmanamm sendemi hastasın diloşum
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?