Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz heralde ki kim nasil istiyorsa oyle yapar zaten
Biliyorum onceki gebeligini de cnm Allah saglkla bu yavrunu kucagna aldirsin insallah

O dediğin bombeli besiklerden bende almıştım işte sonra değiştim onu ablam kullanisli değil anne yani al dedi, anne yani ile değiştim montessori yataklarda zaten baya büyük kullananlar 8_10 yaşına kadar çok rahat kullanıyor hatta daha bile uzun..
Benim eşim de öyle diyor, 2. El kullandırmam ilk çocuğuma diyo, halbuki yegenlerimin bütün herşeyi çok guzel bana kalsa kullanırdım mesela ama esim asla kabul etmedi, ben daha olmedim diyor
Park yatağı sadece ablamdan alicam dediğin gibi çok kullanışlı diyorlar imzosum

Canim brn park yatak almistim evim kucuk kullanfiktan sonra katlar kaldiririz diye nitekim kaldirdik evet yer kaplamiyor bu yonden cok hos ama brnim kizim onda yatamadi 6 7 aydan sonra cok zayifti ama cok donerek yatardi donerken rahatsiz olur uyamirdi derken bildigin yer yatagi yaptim en sonunda onda yatti sonra biraz byyncr yine deneyelim dedik kurduk bu seferde ayagmda uyutup icine koymaya calisirken uyaniyordu boyum kisa diye icine dogru rahat egilemiyordum alt kati yere yakin oluyor ya hatta altina yorgan katlayip yatagi onun ustunr koymustum yukselsin diye sahsen kisacasi biz memnun kalamadik... ha icine yatip kendi uyuyan bi cocuk olsaydi belki bi derece ... ama montessori dusununlere cok olumlu bakiyorm biz en cok bildigin anam babam usulu yer yatagndan memnun kaldiydik yerim uygun olsa montesspri kurardim kesnlkle

aynen ponçiğim montessori aldık bizde yere yakın kendisi gidip yatıyor yatağına çok kullanışlı montessoriler kuzum tavsiye ederim ayy bombeli beşikler cidden kulanışlı değil çok pişman oldum aldığıma işte halbuki uyardılardı beni nasıl kör olduysam dinlemedim kimseyi

beni kızım şuan montessoride yatıyor zaten kuzum çok kullanışlı hem düşücek korkusuda yok kenarları çit gibi kapalı zaten hemde kendisi rahatlıkla girip çıkabiliyor 6 aylıktan beridir alıştı yatağına uykusu geldimi gider yatar :)

Bizim tanidiktan rica ettik o vermişti basil olsa 3 ay yatacak diye benm.iki oğlan ilk doğduklarında onda yattı yigenm de öyle
Sonra park yatak aldık canını çıkardılar valla oyun parkı bile olmadan çöpe gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…