- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.381
Sağlık için gerçekten çok önemli hastahne evet ama şimdi daha iyim canım çok sağolçok geçmiş olsun..
bence hamilesin inşallah:)
hastaneye bi gitmen lazim..
bende hastaneyi sevmiyorum ama sağlık için gerekeni yapmak zorundasin ihmal etmeyin.
büşümm geldinmii senn bende çok özledim fıstığımm nasılsınn iyimisin
Afiyet olsunBende nöğrüümmm yemekten geldimmm oturuyommm
iyiyim kuzumm geldim çok şükürr sen nasılsınnbüşümm geldinmii senn bende çok özledim fıstığımm nasılsınn iyimisin
benim minnoş kızım çok hasta kuzumm bide benim boğazlarım yanıyo sıra yoktu hemen gittim muayene oldum soğuk algınlığı verdi bide ağrı kesici verdi şimdilik kızımada antibiyotik yazmış doktor ilaçlarını aldım ateş düşürücü ve soğuk algınlığı öksürük için şurup vermişBiraz daha iyim askkm
Başka kim hasta balım
Yaaa kıyamam size benbenim minnoş kızım çok hasta kuzumm bide benim boğazlarım yanıyo sıra yoktu hemen gittim muayene oldum soğuk algınlığı verdi bide ağrı kesici verdi şimdilik kızımada antibiyotik yazmış doktor ilaçlarını aldım ateş düşürücü ve soğuk algınlığı öksürük için şurup vermiş
ooy kuzum benimm yaa hoşgelmişsin fındığımiyiyim kuzumm geldim çok şükürr sen nasılsınn
BiraZ daha iyim bitanem
çok sağol ponçiğim ilaçlarını içiricem bişeyi kalmıcak inşallah
kıyamam Miroşa yaa canım benimm geçmiş olsun ikinize de havalardan oluyor maalesef kimi görsem soğuk algınlığıooy kuzum benimm yaa hoşgelmişsin fındığım
bende nasıl oliyim valla uykusuzum gece pek uyuyamadık miroş hastalandı baya ateşlendi gece hastanede koşturduk ateşi düştü neyseki ilaçlarınıda aldım eve gidince içiricem benimde biraz boğazlarım yanıyo hafiften banada doktor soğuk algınlığı nurofen verdi bide ağrı kesici vermiş aldım onları portakal mandalina falan alıcam c vitamini alalım bol bol fazla ilerlemeden atlatmanın peşindeyim kuzum
iyiyim kuzum nolsun valla döndük ama pek bişey halledemedik inşallah bir daha ki gidişimizde daha çok hallederizBiraZ daha iyim bitanem
Sen nasılsın kuzum benim döndün mu artık herşey yolunda mı ❤ güzelim
kurban olurum kız sana benn havalar cidden çarpıyor insanı güneşe aldanmamak lazım çok sert bide okula gidiyor tabi benim kız ordanda kapıyo haliyleYaaa kıyamam size ben
Çok geçmiş olsun balım benim ❤
Havalardan mi nedir bilmiyor da imzoşum insanı çok kötü yapıyor
Yaaa çocuklar hasta olmasın
çok sağol büşüm inşallahkıyamam Miroşa yaa canım benimm geçmiş olsun ikinize de havalardan oluyor maalesef kimi görsem soğuk algınlığıinşallah ilaçlarla hemencecik toparlanırsınız kuzumm
iyiyim kuzum nolsun valla döndük ama pek bişey halledemedik inşallah bir daha ki gidişimizde daha çok hallederiz
Iyiym sukur busracimmm tatlimm benim ozledikk
Ikinize de cok gecmis olsunn cnm cocugun hasta olmasii da asiri zor bisey yaa Allah sifalar versnooy kuzum benimm yaa hoşgelmişsin fındığım
bende nasıl oliyim valla uykusuzum gece pek uyuyamadık miroş hastalandı baya ateşlendi gece hastanede koşturduk ateşi düştü neyseki ilaçlarınıda aldım eve gidince içiricem benimde biraz boğazlarım yanıyo hafiften banada doktor soğuk algınlığı nurofen verdi bide ağrı kesici vermiş aldım onları portakal mandalina falan alıcam c vitamini alalım bol bol fazla ilerlemeden atlatmanın peşindeyim kuzum
bende özledim yaa, 1 hafta girmedim burnumda tüttü buralar vallaIyiym sukur busracimmm tatlimm benim ozledikk
İnşallah balım hemen duzelsin fıstıkkurban olurum kız sana benn havalar cidden çarpıyor insanı güneşe aldanmamak lazım çok sert bide okula gidiyor tabi benim kız ordanda kapıyo haliyleaahh diloşum yaa keşke çocuklar hasta olmasa valla inan öksürmekten helak oldu kızım gece dayanamadık doktora götürdük orda bi şrup verdiler boğazları biraz olsun rahatlar dediler işte hafifledi biraz öksrüğü eve geldik de öyle uyudu.. ilaçlarınıda vericem çabucak toparlar inşallah
yirimm seniiiİnşallah balım hemen duzelsin fıstık
Sen de hemn duzel aşkım
Hosgeldin istemisin evdemsn yazdiysan gormedim cnmbende özledim yaa, 1 hafta girmedim burnumda tüttü buralar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?