Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçmiş olsun imzoş. evde varsa yarım çay bardağı zeytun yağında 2 diş sarımsağı minik minik doğrayıp kavur. tuzda ekle. sonra ılık olarak kaşık kaşık içir. boğazını yumusatır :)

aayy olmamı balımm valla senin tarfiler baya iyi geliyor kesin yapıcam bunuda

oda doğru valla haklısınn kuzum çok sağoll inan bu bilgilerin baya işe yarıyo en sonu beni neyden kurtardığını hatırlıyosun dimi
hatırliyorum imzosum. sabahın köründe forumda görünce dayanamayıp sormuştum bu saatte ne işiniz var uyumuyor musunuz diye :))

üzerinize afiyet cırcır oldumda uyuyamıyorum dediydim bende
aynen ya muz yiyip soda iciyordun normalde cok karışmam ama o muz midede eriyecekte sindirime karışacakta ohohhhoo çay işe yarar :) ama kronikse doktor şart tabi unutmamak lazım.

aynen ya muz yiyip soda iciyordun normalde cok karışmam ama o muz midede eriyecekte sindirime karışacakta ohohhhoo çay işe yarar :) ama kronikse doktor şart tabi unutmamak lazım.
tanışma hikayemiz böyle işte bizim üstün bilgin sayesinde çayla şekeri yedim anında karın ağrım gitti ve rahatladım
ogünü hiç unutamıyorum muzla soda kabızlık yapar diye yiyodum bende ne bilem asıl çare çayla şekerdeymiş meğer

şimdi sodayı bilmiyorum ama muz uzun vadede kabızlığa sebep oluyor. yani cırcır olmuş birinin acil çözüme ihtiyaci olduğundan eşsiz tarifimi verem didim

D Dilos06
Diloşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben seksü güzel hatun istiyorum profilinde
o yaşlı dayı gitti bu çocuk mu geldi
büsramm geçen yaptım sexsi hatun çok sexsiydi heralde kilodu görünüyordu kaldırdım

şimdi sodayı bilmiyorum ama muz uzun vadede kabızlığa sebep oluyor. yani cırcır olmuş birinin acil çözüme ihtiyaci olduğundan eşsiz tarifimi verem didim
o eşşiz tarifin beni hayata döndürdü kuzum senin sayende gittim bidaha yattım uyudum yani uyuyamıyodum karnımın ağrısından zabaaann köründe kk da dolanıyodum sonra sen geldin Allah gönderdi seni bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…