- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.401
çok sağol canımmIkinize de cok gecmis olsunn cnm cocugun hasta olmasii da asiri zor bisey yaa Allah sifalar versn
işteyim çalışıyorum çayımHosgeldin istemisin evdemsn yazdiysan gormedim cnm
geçmiş olsun imzoş. evde varsa yarım çay bardağı zeytun yağında 2 diş sarımsağı minik minik doğrayıp kavur. tuzda ekle. sonra ılık olarak kaşık kaşık içir. boğazını yumusatır :)kurban olurum kız sana benn havalar cidden çarpıyor insanı güneşe aldanmamak lazım çok sert bide okula gidiyor tabi benim kız ordanda kapıyo haliyleaahh diloşum yaa keşke çocuklar hasta olmasa valla inan öksürmekten helak oldu kızım gece dayanamadık doktora götürdük orda bi şrup verdiler boğazları biraz olsun rahatlar dediler işte hafifledi biraz öksrüğü eve geldik de öyle uyudu.. ilaçlarınıda vericem çabucak toparlar inşallah
aayy olmamı balımm valla senin tarfiler baya iyi geliyor kesin yapıcam bunudageçmiş olsun imzoş. evde varsa yarım çay bardağı zeytun yağında 2 diş sarımsağı minik minik doğrayıp kavur. tuzda ekle. sonra ılık olarak kaşık kaşık içir. boğazını yumusatır :)
ah kuzum annelerimiz bizi nasıl büyüttü. eskiden ilaç mı vardı. şifa olsun kuzuya :)aayy olmamı balımm valla senin tarfiler baya iyi geliyor kesin yapıcam bunuda
hoşgeldin boncuğumm çok sağolKızlarrr geldiim gidiyorum
B BUSR4 kuzum Hoşgeldin
Diktorya Secret imzoşum geçmiş olsun. ❤
Şöyle bir atlaya atlaya okudum. Herkes iyi inşallahhh
oda doğru valla haklısınn kuzum çok sağoll inan bu bilgilerin baya işe yarıyo en son beni neyden kurtardığını hatırlıyosun dimiah kuzum annelerimiz bizi nasıl büyüttü. eskiden ilaç mı vardı. şifa olsun kuzuya :)
hatırliyorum imzosum. sabahın köründe forumda görünce dayanamayıp sormuştum bu saatte ne işiniz var uyumuyor musunuz diye :))oda doğru valla haklısınn kuzum çok sağoll inan bu bilgilerin baya işe yarıyo en sonu beni neyden kurtardığını hatırlıyosun dimi
üzerinize afiyet cırcır oldumda uyuyamıyorum dediydim bendehatırliyorum imzosum. sabahın köründe forumda görünce dayanamayıp sormuştum bu saatte ne işiniz var uyumuyor musunuz diye :))
hoşbuldumm teletabim nasılsınnKızlarrr geldiim gidiyorum
B BUSR4 kuzum Hoşgeldin
Diktorya Secret imzoşum geçmiş olsun. ❤
Şöyle bir atlaya atlaya okudum. Herkes iyi inşallahhh
aynen yaüzerinize afiyet cırcır oldumda uyuyamıyorum dediydim bende
tanışma hikayemiz böyle işte bizim üstün bilgin sayesinde çayla şekeri yedim anında karın ağrım gitti ve rahatladımaynen yamuz yiyip soda iciyordun normalde cok karışmam ama o muz midede eriyecekte sindirime karışacakta ohohhhoo çay işe yarar :) ama kronikse doktor şart tabi unutmamak lazım.
şimdi sodayı bilmiyorum ama muz uzun vadede kabızlığa sebep oluyor. yani cırcır olmuş birinin acil çözüme ihtiyaci olduğundan eşsiz tarifimi verem didimtanışma hikayemiz böyle işte bizim üstün bilgin sayesinde çayla şekeri yedim anında karın ağrım gitti ve rahatladım
ogünü hiç unutamıyorum muzla soda kabızlık yapar diye yiyodum bende ne bilem asıl çare çayla şekerdeymiş meğer
o eşşiz tarifin beni hayata döndürdü kuzum senin sayende gittim bidaha yattım uyudum yani uyuyamıyodum karnımın ağrısından zabaaann köründe kk da dolanıyodumşimdi sodayı bilmiyorum ama muz uzun vadede kabızlığa sebep oluyor. yani cırcır olmuş birinin acil çözüme ihtiyaci olduğundan eşsiz tarifimi verem didim
sana tıpatıp benzeyen melek hatunu görmek istiyorumbüsramm geçen yaptım sexsi hatun çok sexsiydi heralde kilodu görünüyordu kaldırdım
sonra da bu profil resmini koydun dimi hııı ağla diyerekten dahada göstermicem don mon dedin dimi diloşumbüsramm geçen yaptım sexsi hatun çok sexsiydi heralde kilodu görünüyordu kaldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?