- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.421
o çay varya ilginç birşey. bazen sebepsiz ağrılar olur ya. sebepsiz kronik olmayan göz ağrin varsa demlenmiş soğuk çaydan bi damla gözune damlat onuda geçiriyoro eşşiz tarifin beni hayata döndürdü kuzum senin sayende gittim bidaha yattım uyudum yani uyuyamıyodum karnımın ağrısından zabaaann köründe kk da dolanıyodumsonra sen geldin Allah gönderdi seni bana
aay gerçektenmii yaa ben bu çayı boşuna sevmiyorum hertürlü derde deva mübareko çay varya ilginç birşey. bazen sebepsiz ağrılar olur ya. sebepsiz kronik olmayan göz ağrin varsa demlenmiş soğuk çaydan bi damla gözune damlat onuda geçiriyor
ben fazla sevmem icmeyi hele kışın işetmekten başka mahareti yokaay gerçektenmii yaa ben bu çayı boşuna sevmiyorum hertürlü derde deva mübarek
bende özellikle kışın severim içmeyi yazın sıcaklarda pek çekilmiyo sadece hava sıcak çay sıcak iyice terletiyo serin bişeyler arıyorum ister istemez ozaman da soğuk caramel makiyato alıyodum ama şimdi acayip pahalılanmış bende evde kendim yapıyorum soğuk neskafe iyi gidiyo yazınben fazla sevmem icmeyi hele kışın işetmekten başka mahareti yok
Ahahahahhsssdd evet imzoşum nasilda bildin gisonra da bu profil resmini koydun dimi hııı ağla diyerekten dahada göstermicem don mon dedin dimi diloşum
ben evde soğuk çay yapıyorum buz gibibende özellikle kışın severim içmeyi yazın sıcaklarda pek çekilmiyo sadece hava sıcak çay sıcak iyice terletiyo serin bişeyler arıyorum ister istemez ozaman da soğuk caramel makiyato alıyodum ama şimdi acayip pahalılanmış bende evde kendim yapıyorum soğuk neskafe iyi gidiyo yazınbide çay için harareti alır derler bildiğin hararet yaptırıyo aslında
ben bilirim diloşumAhahahahhsssdd evet imzoşum nasilda bildin gi
soğuk çay olarak ben ice tea alıyorum mangolu çok iyi yaa bak canım çekti hasta hastaa yaz gelsede içsek kana kanaben evde soğuk çay yapıyorum buz gibi
reklam gibi oldu resmensoğuk çay olarak ben ice tea alıyorum mangolu çok iyi yaa bak canım çekti hasta hastaa yaz gelsede içsek kana kana
mangolu bende severim ama favorim karpuzlu ve bergamotlusoğuk çay olarak ben ice tea alıyorum mangolu çok iyi yaa bak canım çekti hasta hastaa yaz gelsede içsek kana kana
Heee tamam şimdi hatırladım kuzuu yapı veririm gi seni mi kiricamseni ilk tanıdığım günkü profil fotini diyorum
sana benzediği için baktıkça içim açılıyordu diloşumHeee tamam şimdi hatırladım kuzuu yapı veririm gi seni mi kiricam
aayy karpuzlu benimde favorimm yaa herzaman bulunmuyo ama herkes onu tüketiyo genelde raflarda kalmıyo benimde elim ozamanlar mangoluya gidiyomangolu bende severim ama favorim karpuzlu ve bergamotlu
Neden canım hayrolsun inşallahhkızlar canim çok sıkkın kendimi çok mutsuz hissediyorum
Amaaannnnnnnnn migicim bosver yaaa, canını sıktığın şeye bak.doğum günümde abimgil geldi daha geçen hafta çocuğunun 1 yaş doğum günü kutlandi. o gün çok acil işimiz çikti gidemedim.. darılmış... ama
bide laf sölüyor. geldim diye.. tamam gelmişsim niye morelimi bozuyorsun...
içim elvermiyor ki..
onlarda kızımın 1 yaş doğum gününe gelememişlerdi ben hiç bişey de demedim darılmadim ..
sinirim tavan yaptı ve modum çok düşük ...
ben kaç kere gittim evine..
onlarin gelişi 3 kez...
çok yüz verdikleri zaman degişiyor.
Patilim bu ne oluyor tam olarak? Boğaz ağrısına mi iyi geliyor ? Bide ölçüleri nedir canım ne kadar suya ne kadar bal limon katicaz bı yaziver hayrinabal limon sıcak su yap kendinee
Geçmiş olsun imzosumbenim minnoş kızım çok hasta kuzumm bide benim boğazlarım yanıyo sıra yoktu hemen gittim muayene oldum soğuk algınlığı verdi bide ağrı kesici verdi şimdilik kızımada antibiyotik yazmış doktor ilaçlarını aldım ateş düşürücü ve soğuk algınlığı öksürük için şurup vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?