Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o çay varya ilginç birşey. bazen sebepsiz ağrılar olur ya. sebepsiz kronik olmayan göz ağrin varsa demlenmiş soğuk çaydan bi damla gözune damlat onuda geçiriyor

o çay varya ilginç birşey. bazen sebepsiz ağrılar olur ya. sebepsiz kronik olmayan göz ağrin varsa demlenmiş soğuk çaydan bi damla gözune damlat onuda geçiriyor
aay gerçektenmii yaa ben bu çayı boşuna sevmiyorum hertürlü derde deva mübarek

ben fazla sevmem icmeyi hele kışın işetmekten başka mahareti yok
bende özellikle kışın severim içmeyi yazın sıcaklarda pek çekilmiyo sadece hava sıcak çay sıcak iyice terletiyo serin bişeyler arıyorum ister istemez ozaman da soğuk caramel makiyato alıyodum ama şimdi acayip pahalılanmış bende evde kendim yapıyorum soğuk neskafe iyi gidiyo yazın bide çay için harareti alır derler bildiğin hararet yaptırıyo aslında

ben evde soğuk çay yapıyorum buz gibi

doğum günümde abimgil geldi daha geçen hafta çocuğunun 1 yaş doğum günü kutlandi. o gün çok acil işimiz çikti gidemedim.. darılmış... ama
bide laf sölüyor. geldim diye.. tamam gelmişsim niye morelimi bozuyorsun...
içim elvermiyor ki..
onlarda kızımın 1 yaş doğum gününe gelememişlerdi ben hiç bişey de demedim darılmadim ..
sinirim tavan yaptı ve modum çok düşük ...
ben kaç kere gittim evine..
onlarin gelişi 3 kez...
çok yüz verdikleri zaman degişiyor.

Amaaannnnnnnnn migicim bosver yaaa, canını sıktığın şeye bak.
Darılacak bir şey yok bunda, abin bence biraz çocukluk etmiş. Zaten işin olmasa illaki giderdin yeğenin sonuçta yani kasti bir durum yok bence, büyütülecek öyle tavır trip yapılacak bir durumda yok.

bal limon sıcak su yap kendinee
Patilim bu ne oluyor tam olarak? Boğaz ağrısına mi iyi geliyor ? Bide ölçüleri nedir canım ne kadar suya ne kadar bal limon katicaz bı yaziver hayrinahafiften boğazım da ağrı var biraz da,insallah ilerlemez ama merak ettim yapıp içmek istiyorum
Geçmiş olsun imzosum acil şifalar diliyorum inşallah minik kızına da sana da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…