- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.441
doğum gününde soğuktu bana.. napayım işimiz çikti.. geçen hafta kızım hastaydi üstelik bi sürü iş...Amaaannnnnnnnn migicim bosver yaaa, canını sıktığın şeye bak.
Darılacak bir şey yok bunda, abin bence biraz çocukluk etmiş. Zaten işin olmasa illaki giderdin yeğenin sonuçta yani kasti bir durum yok bence, büyütülecek öyle tavır trip yapılacak bir durumda yok.
Canım poğaça yanak 1 bardak sıcak suya, 2 yemek kaşığı ve 1 tane limon sık ben genelde soğuk algınlığına falan yakalandığımda yaparım, gece yatmadan hemen önce .. yorganı da kafama kadar çekiyorum gece bir terliyormm çok iyi geliyorr içine azıcıkta karabiber at boğazların ağrıyorsaa .. bana iyi hissettiriyor her hasta oldgmda yaparımm tadı da misPatilim bu ne oluyor tam olarak? Boğaz ağrısına mi iyi geliyor ? Bide ölçüleri nedir canım ne kadar suya ne kadar bal limon katicaz bı yaziver hayrinahafiften boğazım da ağrı var biraz da,insallah ilerlemez ama merak ettim yapıp içmek istiyorum
Geçmiş olsun imzosumacil şifalar diliyorum inşallah minik kızına da sana da
Ya çok iyimis patilim teşekkür ederimCanım poğaça yanak 1 bardak sıcak suya, 2 yemek kaşığı ve 1 tane limon sık ben genelde soğuk algınlığına falan yakalandığımda yaparım, gece yatmadan hemen önce .. yorganı da kafama kadar çekiyorum gece bir terliyormm çok iyi geliyorr içine azıcıkta karabiber at boğazların ağrıyorsaa .. bana iyi hissettiriyor her hasta oldgmda yaparımm tadı da mis
İstersen 1 yemek kaşığı koyYa çok iyimis patilim teşekkür ederim
2 yemek kaşığı balı okuyunca bıboyle kaldım ama bana kalsa 1 tatlı kaşığı koyardım tekrar çok saol deneyim bi
Tamamdır canım
Hayirdir cnm ne oldukızlar canim çok sıkkın kendimi çok mutsuz hissediyorum
Sanki azgınlığımız azmış gibi bide duvarlara tırmanırız artıkİstersen 1 yemek kaşığı koy
bal vücut direncini arttırıyor ya aşkmm ondan annemin tarifi öylebende balı seviyorum bana kalsa 5 10 kaşık koyarım da herşeyin fazlası zarar diyerektennnnnnn
her gece sen ballı süt iç bak:) hem bebegimin gelişimi iyi sağlıyor hemde hastalıktan koruyor:)
Migimm ben balı kaşık kaşık yiyorum zatenher gece sen ballı süt iç bak:) hem bebegimin gelişimi iyi sağlıyor hemde hastalıktan koruyor:)
ben öle yaptım hergün gece yatmadan ballı süt içtim :)
Bu aralar bende bir isteksizlikSanki azgınlığımız azmış gibi bide duvarlara tırmanırız artık
Benim de Mete'm çok sever inşallahhhşimdi kızım ballı süt seviyor hamilelikten herade
mesela ballı süt içmesem kızım futbol gibi tekme atiyorduBenim de Mete'm çok sever inşallahhh
KizzBu aralar bende bir isteksizlik
Kız anam ne bileyimmmm çok isteksizimm şu bir kaç gündürrrKizzhamilelikte libiş artar diye duymuştum ben hep ama
Ben asiri sut sever bi insanim hamileyken de cok tuketmisimdir ama kizim ☹☹☹ hic sevmiyor. Sutlu tatlilar ve yogurt ile dengelemeye calisiyorum beyaz peynir de sevmiyor cnkuşimdi kızım ballı süt seviyor hamilelikten herade
Senin koca basenlerin büyümüş mü demişti ne demişti gecenlerde sana?Kız anam ne bileyimmmm çok isteksizimm şu bir kaç gündürrr
Hiç istemiyor canımm, eşim gel azcık koklayayım seni diyooo yaklaşıyooo git git git diyee adamı itiyorumm canım hiç çekmiyor bu aralar, nedendir bilmem
İyiyim kuzucum sen nasılsınhoşbuldumm teletabim nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?