Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğum gününde soğuktu bana.. napayım işimiz çikti.. geçen hafta kızım hastaydi üstelik bi sürü iş...
öle olunca gidemedim..
bide yanlış zamanlamayi yakaladilar..
yeğenimin doğum günü 19 martta.. :) ben hediye alıp gitmek istiyorum doğum günü beklemiyorum tabi .

Canım poğaça yanak 1 bardak sıcak suya, 2 yemek kaşığı ve 1 tane limon sık ben genelde soğuk algınlığına falan yakalandığımda yaparım, gece yatmadan hemen önce .. yorganı da kafama kadar çekiyorum gece bir terliyormm çok iyi geliyorr içine azıcıkta karabiber at boğazların ağrıyorsaa .. bana iyi hissettiriyor her hasta oldgmda yaparımm tadı da mis

Ya çok iyimis patilim teşekkür ederim
2 yemek kaşığı balı okuyunca bı boyle kaldım amabana kalsa 1 tatlı kaşığı koyardım tekrar çok saol deneyim bi

Ya çok iyimis patilim teşekkür ederim
2 yemek kaşığı balı okuyunca bı boyle kaldım amabana kalsa 1 tatlı kaşığı koyardım tekrar çok saol deneyim bi
İstersen 1 yemek kaşığı koy
bal vücut direncini arttırıyor ya aşkmm ondan annemin tarifi öyle bende balı seviyorum bana kalsa 5 10 kaşık koyarım da herşeyin fazlası zarar diyerektennnnnnn

İstersen 1 yemek kaşığı koy
bal vücut direncini arttırıyor ya aşkmm ondan annemin tarifi öyle bende balı seviyorum bana kalsa 5 10 kaşık koyarım da herşeyin fazlası zarar diyerektennnnnnn
Sanki azgınlığımız azmış gibi bide duvarlara tırmanırız artık

her gece sen ballı süt iç bak:) hem bebegimin gelişimi iyi sağlıyor hemde hastalıktan koruyor:)
ben öle yaptım hergün gece yatmadan ballı süt içtim :)
Migimm ben balı kaşık kaşık yiyorum zaten hiç farketmez işime gelir

Sütü de çok severim her gün 1 bardak mutlaka içiyorumm

Kizz hamilelikte libiş artar diye duymuştum ben hep ama
Kız anam ne bileyimmmm çok isteksizimm şu bir kaç gündürrr
Hiç istemiyor canımm, eşim gel azcık koklayayım seni diyooo yaklaşıyooo git git git diyee adamı itiyorumm canım hiç çekmiyor bu aralar, nedendir bilmem

Senin koca basenlerin büyümüş mü demişti ne demişti gecenlerde sana? o yüzden mi koklatmiyorsun aceba patilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…