- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.461
Yok kız aşkımm ondan 1 gün sonra birleşme yaşadıkk zatenSenin koca basenlerin büyümüş mü demişti ne demişti gecenlerde sana?o yüzden mi koklatmiyorsun aceba patilim
Kız ahahah ElizabethYok kız aşkımm ondan 1 gün sonra birleşme yaşadıkk zaten
Perşembe falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama 3-4 gündür canım hiç çekmiyor
Yani şuan ki hissim 1 hafta 2 hafta keşke hiç istemese diyeöyle bir hissizlik, inşallah geçicidir. Yoksa benim eş kişisine uzun vadede elizabeth görünüyor
çok sağol fıstığım benimmPatilim bu ne oluyor tam olarak? Boğaz ağrısına mi iyi geliyor ? Bide ölçüleri nedir canım ne kadar suya ne kadar bal limon katicaz bı yaziver hayrinahafiften boğazım da ağrı var biraz da,insallah ilerlemez ama merak ettim yapıp içmek istiyorum
Geçmiş olsun imzosumacil şifalar diliyorum inşallah minik kızına da sana da
Öyle amaKız ahahah Elizabethbence sen bir an evvel kocacigini arzulamak adına güzel güzel istek arttırıcı şeyler ye iç yoksa ikinize de yazık anam
iyiyim kuzum nolsun vallaİyiyim kuzucum sen nasılsın
Bu arada hocayı saygıyla anıyoruz
Allah Allah ya patilim niye böyle oldu ki acebaÖyle amabenim koca Elizabeth'e maruz kalsın istemem bu yaştan sonra ergen çocuklar gibi ama durum onu gösteriyor
halbusem bal, ceviz,fındık, badem, fıstık, kuru üzüm falan bunları da çok yiyorum ama
Ay bunu da doktoruma sormayayım benceAllah Allah ya patilim niye böyle oldu ki acebasen doktoruna bı citlat bakalım bu durumu,oda napar ne derse artık sen de kocana durduk yere cinsel açlık çektirme bari cici gibi hadi B Brunello Cicinelli doktor yasağına takılıyor da çekiyor o açlığı,senin ki durduk yere isteksizligine takılıp çekmesin kız yazık
ben herşeyi tükettim meyve yiyordum hergün salata yapardim ..Ben asiri sut sever bi insanim hamileyken de cok tuketmisimdir ama kizim ☹☹☹ hic sevmiyor. Sutlu tatlilar ve yogurt ile dengelemeye calisiyorum beyaz peynir de sevmiyor cnku
yok kız< tam tersi cani çeker herkesin farklı.. kocam kaçiyordu hahaKizzhamilelikte libiş artar diye duymuştum ben hep ama
Ay bunu da doktoruma sormayayım bence
adam diyecek bıktım sendennnn deeeeelibidondaaaa yeme aşkından daaaaa bebenden deee kocandan daaa
Kız anammm ne bilemmmmmyok kız< tam tersi cani çeker herkesin farklı.. kocam kaçiyordu haha
Ayyy evetttsenin doğum doktorun irkekmi ponçiğim
sen kaç günAyy buralarda yine ateşli konular hakim
patilimm benim gebeliğin 7. haftasında falan bi kahverengi lekelenme olmuştu ya o zaman ilişki yasak demişti doktor, sonra geçen 14 şubatta gittiğimizde artık her şey yolunda lekelenme falanda yok çok şükür serbest dedi. 14 şubattan bu yana 10 gün olmuş 3-4 kere oldu yeterli bence çokta şeyapmamak lazımsen kaç gün
canın çekti herhalde
10 günde 4 kere diyorsunnn hmmm hmmmmpatilimm benim gebeliğin 7. haftasında falan bi kahverengi lekelenme olmuştu ya o zaman ilişki yasak demişti doktor, sonra geçen 14 şubatta gittiğimizde artık her şey yolunda lekelenme falanda yok çok şükür serbest dedi. 14 şubattan bu yana 10 gün olmuş 3-4 kere oldu yeterli bence çokta şeyapmamak lazım
patilim gebelikte artar diyorlar gerçekten ama bende de artmıyor kişiden kişiye değişiyor bence o10 günde 4 kere diyorsunnn hmmm hmmmm
e benim de ayın 10undan 20sine kadar 5 kez olmuş
Bence de normal4 gündür tık yok, hiç te istemiyorummm
Kiz persmbeden bugune dur buna isteksizlik denemez kmse motor degil abartmayalim ... biseyij yokk doktora filan soracak gadaaa aaaKız anammm ne bilemmmmmgelmeyin üstümeee
istemiyor işte canım bilmiyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?