Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
patilim gebelikte artar diyorlar gerçekten ama bende de artmıyor kişiden kişiye değişiyor bence o
kocamın üstüne atlamadım hiç ileriki aylarda nolur bilmiyorum tabi
Kız bende atlamadım üstüne deli miyim ayolll
Libiş için çocugumdan mı olammm anammmm pipilime kubbaannnn olurummm biryerine bir şey olur yesin anasıııı onun pipisiniii

Benim ki azgın teke dün ablamlardaydık yemeğe, tayt giymiştim.. mesaj atıyor bana o taytııı yerlerr diyeee
bir sapıkla evliyim galibaaa şokiinggggg

hahahahahahahaasdadaf yemin ederimmm kahkaha attım yaa

hahahahahahahaasdadaf yemin ederimmm kahkaha attım yaa
Kız yeminnn ederimmm vallahaaa yaaaa masa hazırlıyoruzzzz gözü bende daha doğrusuuuu popomdaaa hissediyorummm farkındayımmm yandan yandan onu kesiyorum

mesaj atmış bana
cevap vermeyıncede jfısf diye saçma sapan harfler falan yazıyor psikolojik baskı illa cevap vereyim diye

yaa adam seni çok arzuluyor demek ki naapcan
hiç eksik olmuyo dimi büşüm
valla yaaa kuzum, Cici gelecek yine sitem edecek hepimize

koptummm ahahahshshs

Napacaksınız kuzum tekrar gitmeniz mi gerekiyor

Allahım ben atanayım hiç böyle şeyler yapmıcam söööz
ya tekrar gitmemiz gerekecek ama öncesinde hocanın istediği her şeyi yapmamız gerekecek ben bu kafayla nasıl yapcam bilmiyorum hiç canım ders çalışmak istemiyor valla bende akademisyen olayım öğrencilerimi bu kadar zorlamam ya

popon mu dolgunlaştı patilimm yerim seniii
benimde memiktolar çok küçük normalde şimdi büyüdüler eşimin gözleri hep orda söylemesi ayıp
Kocam dedi geçen gün sen bilmiyon tabiiii
tam ilişki esnasındaa sevgilimm basenlerin mi büyümüş sanki dediiii
bende dedim sövgölmm basönlörin mi büyümüş sankii hee malll dedim odadan kovdummm oniiiiiiiiiiiiii

hmmm seninkiii ne güzel bakıyoooo benimki büyümüş dediii koca kafa

hahahahs yaa ama sen çok güzel zayıfladın ya zayıf vücuda az bi basen çohoş oluyor JLO misali

hahaha yoruma çok güldüm yaaa

Kiz persmbeden bugune dur buna isteksizlik denemez kmse motor degil abartmayalim ... biseyij yokk doktora filan soracak gadaaa aaa
Yokkkk öyle değillll, perşembeden önce de isteksizlik var genel olarak 15-20 gündür süren bir durumm aslındaa... normalde bizim hafta da 3-4 rahatı vardı.. gebelikte bu durum 2-3 e indi.. hal böyle oluncaaa eşim de bir tavırlar, hallerrr

Ki bence baktığın zaman bu isteksizlik nedendir bilmiyorum ama cicimin ki gibi ekstra bir şey olmadığı zaman hafta da 2-3 ideall yani olması gerekenn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…