Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şokingg oluşuna gülüomm ponçiğimm
Ne yapayım kız her günümüz olayyy
adama baksanaa aynı evin içinde masa hazırlarken mesaj atıyor
üzerine hızını alamıyor bir de görüp cevap vermiyorum diye hskjdk gibi saçma harfler yazıyor resmen psikolojik baskı

onunla da yetinmiyor görüyorsun da niye yazmıyorsun diyooo orda ben bi ışık yaksam eve geçince kaçışım yok yer miyim bu numaraları

Çokmu soru soruyon napıyonda sevmiyo seni gıı
Hmmm hmmm sen blmiyorsun tabiii
ben adama cinnet geçirtiyorum eşimin bana yaptklaırnı ben doktoruma yapıyorum whatsaptn yürüyorum okuyup cevap vermiyorsa ? falan gönderiyrum
adam bir anda kendini bana açıklaama yaparken bluyor, doğumdaydım da anca dönebildm falan

Onun haricinde gece 10-11 yazıyorum
lahmacunun resmini çekip atıyorum ben değil bebek istiyor yiyimm mi
gece 1 de yazıyorum adana dürüm yesem bir şey olur mu

hocam normalde çok yorgn hssedıorm ama bugün cok enerjiğim oğlum da bişey yoktur dmi ?

gibi gibi mesajlar

ahahahahss

gözümde şöyle canlandı bian senin doğum geldiğinde adamı iyice çileden çıkarıyomuşsun seni doğumda bırakıp gidiyomuş falan
şaka biyana eğer ki sana böyle muziplikler yapabilmene olanak sağladıysa kesinlikle iyi bi doktormuş ponçiğim takdir ettim şahsen

Eşim de diyor hocam kusuruna bakmayın eşimin, ikizleri kaybettik biz o yüzden bu korku halleri falan yoksa böyle biri değil diyoo böyle biri derken neyim varsa neyse

Doktorum da dedii yoo sorun yok biz anlaşıyoruz onunla
ben hemen atladım tabiii yani siz benle çok anlaşamıyorsunuz ama ben kendi kendime anlaşıyorum işte

Çok doğal birisin gerçekten diyoo yani neyse pat diye söylüyorum
Gerçekten çok iyi harika bir doktor iyi ki yolum kesişti onunla gözüm kapalı bebem önce Rabbime sonra ona emanet.

hayırlısıyla sağ salim gelsin dünyaya inşallah

Daha yeni geldiniz kuzucum biraz dinlenince başlarsın tekrar

hiiiii oooyyy kurban olsunlarr güzelliğinee aahh yaa o bakışını yirimmm özlüyosun dimi ponçiğimm kıyamam yaaa
Hemde ne özlemek imzoşumm

Ben ponçiği almadım yani Gece yi pet shoptan aldık malum bu tür ırklar öyle barınakta vs yok maalesef..
Yaklaşık 2 sene önce gece ile parktayken ponçiği bulduk biz tasmalı halde, kaçmış olduğunu düşündük eşimle. Bulunduğum muhitte her yere haber saldık sahibi çıkmadı veterinere götürdük göz korneası bitik ve ciğerleri berbat durumdaydı.. o kadar masrafın içine girince kaçmış olduğunu değil, sokağa bırakılmış olduğunu anladık o günden sonra bizimle kaldı iştee elimizden geleni yaptıkk ama maaleseff 1 sene bizimle yaşayabildi.
Kim bilir kuzum neler çekti bizden öncesini hiç bilmiyoruz ama bizimle olduğu sürece mutlu olması için elimizden geleni yaptıkk, kalp hastası idi aynı zamanda.
Gözü ve ciğerleri yerine geldi düzeldii ama kalp çaresi yoktu. Bu resim de vefat etmeden 1-2 gün önce idi işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…