- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.501
Ne yapayım kızşokingg oluşuna gülüomm ponçiğimm
Hmmm hmmm sen blmiyorsun tabiiiÇokmu soru soruyon napıyonda sevmiyo seni gıı
ahahahahssNe yapayım kızher günümüz olayyy
adama baksanaa aynı evin içinde masa hazırlarken mesaj atıyor
üzerine hızını alamıyor bir de görüp cevap vermiyorum diye hskjdk gibi saçma harfler yazıyorresmen psikolojik baskı
onunla da yetinmiyor görüyorsun da niye yazmıyorsun diyoooorda ben bi ışık yaksam eve geçince kaçışım yok yer miyim bu numaraları
gözümde şöyle canlandı bian senin doğum geldiğinde adamı iyice çileden çıkarıyomuşsun seni doğumda bırakıp gidiyomuş falanHmmm hmmm sen blmiyorsun tabiii
ben adama cinnet geçirtiyorumeşimin bana yaptklaırnı ben doktoruma yapıyorum whatsaptn yürüyorum okuyup cevap vermiyorsa ? falan gönderiyrum
adam bir anda kendini bana açıklaama yaparken bluyor, doğumdaydım da anca dönebildm falan
Onun haricinde gece 10-11 yazıyorum
lahmacunun resmini çekip atıyorum ben değil bebek istiyor yiyimm mi
gece 1 de yazıyorum adana dürüm yesem bir şey olur mu
hocam normalde çok yorgn hssedıorm ama bugün cok enerjiğim oğlum da bişey yoktur dmi ?
gibi gibi mesajlar
Eşim de diyorgözümde şöyle canlandı bian senin doğum geldiğinde adamı iyice çileden çıkarıyomuşsun seni doğumda bırakıp gidiyomuş falan
şaka biyana eğer ki sana böyle muziplikler yapabilmene olanak sağladıysa kesinlikle iyi bi doktormuş ponçiğim takdir ettim şahsen
hayırlısıyla sağ salim gelsin dünyaya inşallahEşim de diyorhocam kusuruna bakmayın eşimin, ikizleri kaybettik biz o yüzden bu korku halleri falan yoksa böyle biri değil diyoo böyle biri derken neyim varsa neyse
Doktorum da dedii yoo sorun yok biz anlaşıyoruz onunla
ben hemen atladım tabiii yani siz benle çok anlaşamıyorsunuz ama ben kendi kendime anlaşıyorum işte
Çok doğal birisin gerçekten diyooyani neyse pat diye söylüyorum
Gerçekten çok iyi harika bir doktor iyi ki yolum kesişti onunla gözüm kapalı bebem önce Rabbime sonra ona emanet.
Daha yeni geldiniz kuzucum biraz dinlenince başlarsın tekrarya tekrar gitmemiz gerekecek ama öncesinde hocanın istediği her şeyi yapmamız gerekecek ben bu kafayla nasıl yapcam bilmiyorum hiç canım ders çalışmak istemiyorvalla bende akademisyen olayım öğrencilerimi bu kadar zorlamam ya
İnşallah imzoş teyzesiiiiihayırlısıyla sağ salim gelsin dünyaya inşallah
hiiiii oooyyy kurban olsunlarr güzelliğinee aahh yaa o bakışını yirimmm özlüyosun dimi ponçiğimm kıyamam yaaa
hiiiii oooyyy kurban olsunlarr güzelliğinee aahh yaa o bakışını yirimmm özlüyosun dimi ponçiğimm kıyamam yaaa
Hayır diloşumUlaaa gene kudurmussunuz cinsel içerikli konuşmalar yine
Heee canikom :)
Nasıl oldun balımUlaaa gene kudurmussunuz cinsel içerikli konuşmalar yine
Sen nerdesinnn keşke prolar, proları görebilseeHeee canikom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?