- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.521
aaahh yaa içim yandı ponçiğimeeHemde ne özlemek imzoşumm
Ben ponçiği almadım yani Gece yi pet shoptan aldık malum bu tür ırklar öyle barınakta vs yok maalesef..
Yaklaşık 2 sene önce gece ile parktayken ponçiği bulduk biz tasmalı halde, kaçmış olduğunu düşündük eşimle. Bulunduğum muhitte her yere haber saldık sahibi çıkmadıveterinere götürdük göz korneası bitik ve ciğerleri berbat durumdaydı.. o kadar masrafın içine girince kaçmış olduğunu değil, sokağa bırakılmış olduğunu anladık o günden sonra bizimle kaldı iştee elimizden geleni yaptıkk ama maaleseff 1 sene bizimle yaşayabildi.
Kim bilir kuzum neler çekti bizden öncesini hiç bilmiyoruzama bizimle olduğu sürece mutlu olması için elimizden geleni yaptıkk, kalp hastası idi aynı zamanda.
Gözü ve ciğerleri yerine geldi düzeldii ama kalp çaresi yoktu. Bu resim de vefat etmeden 1-2 gün önce idi işte
hep hamileler başlatıyo diloşumUlaaa gene kudurmussunuz cinsel içerikli konuşmalar yine
Akros evdeSen nerdesinnn keşke prolar, proları görebilsee
Umarım imzoşumm biz onu mutlu etmek için herşeyi yaptıkk, Gece den bile daha çok ilgilendik.aaahh yaa içim yandı ponçiğimee
eminim sizin yanınızda çok mutlu olmuştur 1 sene de öyle azbuz bi zaman değil sonuçta kuzum..
son günlerini mutlu ve rahat geçirmiştir sizin sayenizde ben inanıyorum
şimdi bu melekler bu cinsler genel olarak böyle masum yüzlüler özellikle hani asık suratlı üzgün suratlı gibiler güldükleri pek anlaşılmıyo yaa bu ponçik suratlarına bitiyorum yaa bide çok büyümüyolar minnak kalıyolar böylee Allahımm yirim yaa
yok yok kalıyodur kızz siz anlamıyosunuzdur bu cinsler genel olarak böyleeUmarım imzoşumm biz onu mutlu etmek için herşeyi yaptıkk, Gece den bile daha çok ilgilendik.
İnşallah o da memnun kalmıştır bizden, güzel kızım hiç üzmedi bizi
Evet suratları hep asık genel olarakyani pek gülmüyorlar; özellikle Gece neden yaşadığını sorgular gibi bir hali var ne yapsak memnun kalmıyor belki de kalıyor ama biz farkında değiliz
Bir zahmet kalsınyok yok kalıyodur kızz siz anlamıyosunuzdur bu cinsler genel olarak böylee
Bu ne sapıklık arkadaş bu nasıl bilgi paylaşımı biri memelerim büyüdü afedersiniz eşimin gözü öyle orda ay bir de afedersiniz dioolaaaaHayır diloşum
Bilgi paylaşımı yaptık
aay yaa yirimm yapın ponçiğimm aynen alışsın pipiliye şimdidenBir zahmet kalsın
yediği önünde yemediği arkasındaşimdi veterinerimiz dedi 1-2 ay sonra bebek pudrası vs dökün kıyafetlerinize bebek kokusuna yavas yavas alıştırın.
Bebek doğup eve geldiğinde yabancılamasın diye.. bakalımm bizi neler bekliyor
işte bunlar hep hamileliktenKuduruklarrr
İyim bitanem gayet iyim kendime geldim eşim yardımcı oldu serum da yemedim zorla beni götürecekti de kapıdan kaçtım yata yattımNasıl oldun balım
Serum yedin mi
ahahahshs sizinkilere koptum ben yaaBu ne sapıklık arkadaş bu nasıl bilgi paylaşımı biri memelerim büyüdü afedersiniz eşimin gözü öyle orda ay bir de afedersiniz dioolaaaa
Siz de yemektesiniz kocanin gözü taytın da
Erkeler taytı.cok seviyor ağbi bende çok giyerim dot Jennifer Lopez dotu gibi çıkıyor fötr şaplağaaa yiyi veriyorummisafirlikte bana da taviz ediyor şitttt kız diyor gerisi geliyor hayır milletin içinde gulemiyorsun da
Bir sapik da benim basimda dün akşam cips yiyoruz gelmiş hadi bir ucunda sen ye bir ucundan ben yiyim ortada buluşalım
6.7 kere bunu yaparsan orta da illaha buluşuruzfantaziye bakk
Önceden üstümden inmezdi imzoşum aksamları hep karnımda kucağımda otururdu. ama hamileliğimin basından beri, daha karnım hiç çıkmadan hali ile koklayıp anladı desem sallamış olmam; inan ki.aay yaa yirimm yapın ponçiğimm aynen alışsın pipiliye şimdiden
patilim hiç karnına gelip yatıyomu gece
hiii aahh yaa anlıyolar patilimm hissediyolar okadar akıllılar kii kurban olurum yaa pipili bi doğsun bak nasıl ilgilenicek hayvanlar daha hassaslar bu konudaÖnceden üstümden inmezdi imzoşum aksamları hep karnımda kucağımda otururdu. ama hamileliğimin basından beri, daha karnım hiç çıkmadan hali ile koklayıp anladı desem sallamış olmam; inan ki.
koltuğa atlıyo tam gelecek karnımı koklayıpp direk göbeğimin yanına doğru uzanıyor :)
hiç zarar vermiyor
Ablamın en ufağı varr henüz 5 aylık falann bize geliyor koltuğa yatırıyoruz yanına çıkıyor ayak ucuna oturuyor; gidip seveceğiz müsaade etmiyor bana bile hırlıyorhiii aahh yaa anlıyolar patilimm hissediyolar okadar akıllılar kii kurban olurum yaa pipili bi doğsun bak nasıl ilgilenicek hayvanlar daha hassaslar bu konuda
Cezasını kaldirayim dedimHmmmm Hmmmmmmbu kaşlar boşuna oynamıyor diyosun
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuCezasını kaldirayim dedim
yaa korur kollarlarr patilimm çok hassaslar ciddenAblamın en ufağı varr henüz 5 aylık falann bize geliyor koltuğa yatırıyoruz yanına çıkıyor ayak ucuna oturuyor; gidip seveceğiz müsaade etmiyor bana bile hırlıyorbana yani düşün .. zarar vereceğim zannediyor sanırım. hiç dokundurmuyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?