Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaahh yaa içim yandı ponçiğimee
eminim sizin yanınızda çok mutlu olmuştur 1 sene de öyle azbuz bi zaman değil sonuçta kuzum..
son günlerini mutlu ve rahat geçirmiştir sizin sayenizde ben inanıyorum

şimdi bu melekler bu cinsler genel olarak böyle masum yüzlüler özellikle hani asık suratlı üzgün suratlı gibiler güldükleri pek anlaşılmıyo yaa bu ponçik suratlarına bitiyorum yaa bide çok büyümüyolar minnak kalıyolar böylee Allahımm yirim yaa

Umarım imzoşumm biz onu mutlu etmek için herşeyi yaptıkk, Gece den bile daha çok ilgilendik.
İnşallah o da memnun kalmıştır bizden, güzel kızım hiç üzmedi bizi

Evet suratları hep asık genel olarak yani pek gülmüyorlar; özellikle Gece neden yaşadığını sorgular gibi bir hali var ne yapsak memnun kalmıyor belki de kalıyor ama biz farkında değiliz

yok yok kalıyodur kızz siz anlamıyosunuzdur bu cinsler genel olarak böylee

yok yok kalıyodur kızz siz anlamıyosunuzdur bu cinsler genel olarak böylee
Bir zahmet kalsın
yediği önünde yemediği arkasında şimdi veterinerimiz dedi 1-2 ay sonra bebek pudrası vs dökün kıyafetlerinize bebek kokusuna yavas yavas alıştırın.
Bebek doğup eve geldiğinde yabancılamasın diye.. bakalımm bizi neler bekliyor

Hayır diloşum
Bilgi paylaşımı yaptık
Bu ne sapıklık arkadaş bu nasıl bilgi paylaşımı biri memelerim büyüdü afedersiniz eşimin gözü öyle orda ay bir de afedersiniz dioolaaaa
Siz de yemektesiniz kocanin gözü taytın da

Erkeler taytı.cok seviyor ağbi bende çok giyerim dot Jennifer Lopez dotu gibi çıkıyor fötr şaplağaaa yiyi veriyorum misafirlikte bana da taviz ediyor şitttt kız diyor gerisi geliyor hayır milletin içinde gulemiyorsun da

Bir sapik da benim basimda dün akşam cips yiyoruz gelmiş hadi bir ucunda sen ye bir ucundan ben yiyim ortada buluşalım

6.7 kere bunu yaparsan orta da illaha buluşuruz fantaziye bakk

aay yaa yirimm yapın ponçiğimm aynen alışsın pipiliye şimdiden
patilim hiç karnına gelip yatıyomu gece

ahahahshs sizinkilere koptum ben yaa poncikvegece 1 seninki 2 diloşum

aay yaa yirimm yapın ponçiğimm aynen alışsın pipiliye şimdiden
patilim hiç karnına gelip yatıyomu gece
Önceden üstümden inmezdi imzoşum aksamları hep karnımda kucağımda otururdu. ama hamileliğimin basından beri, daha karnım hiç çıkmadan hali ile koklayıp anladı desem sallamış olmam; inan ki.

koltuğa atlıyo tam gelecek karnımı koklayıpp direk göbeğimin yanına doğru uzanıyor :)
hiç zarar vermiyor

hiii aahh yaa anlıyolar patilimm hissediyolar okadar akıllılar kii kurban olurum yaa pipili bi doğsun bak nasıl ilgilenicek hayvanlar daha hassaslar bu konuda

hiii aahh yaa anlıyolar patilimm hissediyolar okadar akıllılar kii kurban olurum yaa pipili bi doğsun bak nasıl ilgilenicek hayvanlar daha hassaslar bu konuda
Ablamın en ufağı varr henüz 5 aylık falann bize geliyor koltuğa yatırıyoruz yanına çıkıyor ayak ucuna oturuyor; gidip seveceğiz müsaade etmiyor bana bile hırlıyor bana yani düşün .. zarar vereceğim zannediyor sanırım. hiç dokundurmuyoo :)

poncikvegece benimde muhabbet kuşum vardı minik bişey kuşbeyinli dersin geçersin ama öyle akıllıydı ki anlatamam sana patilim.. sabahları işe gitmeden mutlaka öpredim onu ezberlemiş her sabah elime gelirdi kafesinden alırdım onu öpmek için dudağımı uzatırdım benden önce davranır gagasını dudağıma değdirir öpücük sesi çıkarırdı öylede güzel öperdikii
akşamları eve gelince salardım kafesinden evin içinde heryere peşimden gelirdi ben nereye gitsem oraya yanıma gelirdi afedersin duş yaparken bile yanıma gelirdi suyu çok severdi suda oynardı ben duş yaparken
peşimden dolanır gel gel diye seslenirdi çok akıllıydı yaa hayret ederdi annemle babam sen bu kuşu nası alıştırdın böyle sanki kuş değil senin evladın gibi sen nereye gitsen oraya geliyo diyolardı
hamileykende hep karnıma konardı şaşırırdım
doğumdan sonra benim ruh halim çok değişikti lohusaydım 1 hafta hastanede kaldım hiç ilgilenemedim eve geldiğimdede 15 gün hiç bakamadım kuşuma hep ağlamakla meşguldüm bide miraya alışmaya çalışıyodum unuttum binevi..
sonra aklıma geldi yanına gittim kafesinden de hiç çıkmadı o sürede tabii baya bunalmış özgür olmayı çok seviyodu.. beni gördü suratı asık öyle neşeli bi kuş yoktu tüy dökmüş belkide üzüntüden döktü bakışlarında bi mana vardı resmen yaa anlatamam sana.. beni unuttun der gibi bi küsmüş bana öperdi beni öpmüyo falan nasıl üzüldüm oan beni seni unuttum bakamadım sana die oturdum başladım ağlamaya yine tabi lohusayım bide çünkü ruh halim çok garip şimdiki aklım olsa hiç ağlarmıyım yani ilk bide tecrübesizsin napıcağını bilemiyosun anne olmuşsun ilkkez yaşıyosun bu duyguyu çok garip bişey yaa yaşamayan anlayamaz beni.. aldım gönlünü tabii baya barıştık sonra yaşıda geldi çiftleşme istedi erkekti bizimki çok dilliydi çok konuşurdu.. bizde tanıdık dişi kuşu olan biriyle anlaştık bizimkini verdik onlara bende bu sürede kızıma odaklanırım dedim 1 ay falan kaldı hemen çiftleşmiyo bu kuşlar aralarında bağ kurmaları gerekiyo biraz zaman gerekiyo onlara bakalım anlaşabiliceklermi diye bi arada durmaları gerekiyo bikaç hafta anlaşmışlar baya mutluymuş sonrasında ayırmamak gerekiyomuş onları tabii ayırınca ölüyolarmış onu öğrenince vermek zorunda kaldık alan kişiye temelli arada videolarını atıyolar torunlarınız oldu diyolar bize gülüyoruz
mutlu şuan baya orda hep özgür adam evin bi odasını sırf onlara ayırmış yani kafes mafeste yok bildiğin cennet gibi hayat yaşıyo sıpa

yaa korur kollarlarr patilimm çok hassaslar cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…