- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.541
Yaaaa neden kaçıyorsun serumdanİyim bitanem gayet iyim kendime geldim eşim yardımcı oldu serum da yemedim zorla beni götürecekti de kapıdan kaçtım yata yattım
Ahhahahahahshshshshhshshahsvsvahahsbwuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Alevvvvvv aldııııı buralarrrrrrrrrrr
Yangın taa istanbulaaa kadarr geldiiiiiii
Günaysssss kızlarrrrr
B Brunello Cicinelli aşkmm aşkmmmm günaydınnn, beni etiket etmişsin, meraklanmışsınhafta sonları eşim evde olduğu için çok giremiyorum fıstıklı katmerim,benim cephede her şey yolunda; azıcık migrenim coştu bu hafta sonu onun haricinde bir şey yok. Sen nasılsın ballı böreğimmm yolunda mı her şey
K Kendinisevenbirii canım poğaça yanak sormak istemiyorum ama, geldi mi kırmızılar ?
D Dilos06 dilomm hasta mısın yavrummm
Yerim etiketlerinizi bitanelerim
Geçmiş olsun canımSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
Nego
Negom sen nerelerdesin bir ara gitti dediler senin içinGeçmiş olsun canım
Ben temizliğe başladım bugün onunla uğraşıyorum
Geçmiş olsun bitanem yaa üzüldüm bak şimdiSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
Nego
Hafta sonu girmiycem dedim gittim sandılarNegom sen nerelerdesin bir ara gitti dediler senin içingidip de geldin mi yoksa hiç gitmedin mi. Ne yaşadın
Libidosu batsın dün hafta sonuydu ağır geldi herhal@Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
Iyiz valla nabalim brunocum:)Selam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
Nego
HormonlarGeçmiş olsun bitanem yaa üzüldüm bak şimdihormolardan olabilir bebeğim senin karnına meyve tabağı yapar yerim ki ben
Serum yemedim kaymaklı bisküvimHormonlarBen
Sen neden serum yedin bakayım hasta mısın diloşum?
Gecmis olsun canim. Neyin var hayrolsun insallah gecer tez vakitte umari..Libidosu batsın dün hafta sonuydu ağır geldi herhal
Hastaydim kaymaklı lokumum gece mide bulantısı ile uyandım titreme üşüme ateş basma ne ararsan vardı hastahneye gidecektik artık gitmem dedim duşa sok dedim saat 3 dü ben duş alıyordum
Sabahta kotuydum artık eşim süt fln içirdi kahvaltı yaptırdı da kendime geldim biraz da uyuudm topladım balım
Hoş geldin canım Bugünlerin kıymetini bil ne güzel günler yaşıyorsun sabret az kaldı❤ Ben çarşambaya transfer oluyorumSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
Nego
Girebildiğin kadar gir negom. Aşırı kasma öyle yoksa bunalırsın. Bende çalışma hayatını, evlilik hayatını, topik hayatını ve gebelik hayatımı aynı anda idame ettirmeye çalışıyorumHafta sonu girmiycem dedim gittim sandılarçok vaktimi alıyor canım, sayfa da 40 kişi oldu, en az 20 si aktif yazıyor, zayıflama takımı falan derken saatlerim gidiyor
Üşütme heralde canımGecmis olsun canim. Neyin var hayrolsun insallah gecer tez vakitte umari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?