Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Alevvvvvv aldııııı buralarrrrrrrrrrr

Yangın taa istanbulaaa kadarr geldiiiiiii
Ahhahahahahshshshshhshshahsvsvahahsb
Napim ona da yazık dedm o kdr araba aldı

Selam azgın kertenkelelerim ben geldim Kedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim ?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyüm Aşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
Nego

B Brunello Cicinelli Youlost16 kızlar gece yine mi deprem oldu sizin orda ya
B Brunello Cicinelli

ateşli konulara girince, sana yağ çekerken ben

ByNkoaLa gülomm
Cicim nasıl oldu
Aha ben yazdım B Brunello Cicinelli fıstıklı kurabiyem geldiaskim nasılsın bitanem
Yerim etiketlerinizi bitanelerim
Depremi hissetmedim bu arada. Ben sürekli sallandığım için depremi anlamaz oldum iyice

Geçmiş olsun canım
Ben temizliğe başladım bugün onunla uğraşıyorum

Geçmiş olsun canım
Ben temizliğe başladım bugün onunla uğraşıyorum
Negom sen nerelerdesin bir ara gitti dediler senin için gidip de geldin mi yoksa hiç gitmedin mi. Ne yaşadın

Geçmiş olsun bitanem yaa üzüldüm bak şimdi hormolardan olabilir bebeğim senin karnına meyve tabağı yapar yerim ki ben

Negom sen nerelerdesin bir ara gitti dediler senin için gidip de geldin mi yoksa hiç gitmedin mi. Ne yaşadın
Hafta sonu girmiycem dedim gittim sandılar çok vaktimi alıyor canım, sayfa da 40 kişi oldu, en az 20 si aktif yazıyor, zayıflama takımı falan derken saatlerim gidiyor

@Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
Libidosu batsın dün hafta sonuydu ağır geldi herhal
Hastaydim kaymaklı lokumum gece mide bulantısı ile uyandım titreme üşüme ateş basma ne ararsan vardı hastahneye gidecektik artık gitmem dedim duşa sok dedim saat 3 dü ben duş alıyordum
Sabahta kotuydum artık eşim süt fln içirdi kahvaltı yaptırdı da kendime geldim biraz da uyuudm topladım balım

Iyiz valla nabalim brunocum:)
Sen nasilsin bebisinle..

Geçmiş olsun bitanem yaa üzüldüm bak şimdi hormolardan olabilir bebeğim senin karnına meyve tabağı yapar yerim ki ben
Hormonlar Ben

Sen neden serum yedin bakayım hasta mısın diloşum?

Gecmis olsun canim. Neyin var hayrolsun insallah gecer tez vakitte umari..

Hoş geldin canım Bugünlerin kıymetini bil ne güzel günler yaşıyorsun sabret az kaldı❤ Ben çarşambaya transfer oluyorum Onun için evdeki son işlerimi halletmeye çalışıyorum alışveriş temizlik onlarla uğraştım Progestan iğne vuruluyorum iki kalçamda çok kötü durumda oturmak kalkmak yatmak Ölüm Gibi

Hafta sonu girmiycem dedim gittim sandılar çok vaktimi alıyor canım, sayfa da 40 kişi oldu, en az 20 si aktif yazıyor, zayıflama takımı falan derken saatlerim gidiyor
Girebildiğin kadar gir negom. Aşırı kasma öyle yoksa bunalırsın. Bende çalışma hayatını, evlilik hayatını, topik hayatını ve gebelik hayatımı aynı anda idame ettirmeye çalışıyorum
Bölüyorum günü saatlere anca öyle
Çok bunalırsan da ara ver biraz bir nefes al öyle gel
Kk'sız da olmuyor çünkü

Gecmis olsun canim. Neyin var hayrolsun insallah gecer tez vakitte umari..
Üşütme heralde canım
Uyudum uyandım baktım afedersin istifa ediyordum sabahı sabah ettik titreme üşüme hepsi vardı ama daha iyiyim canım çok sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…