Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm cnm hormonlardan değişkenlik okuyor ya bazen bende acayip depresif(bazen dediysem genellikle ) bazen mutlu oluyorum havalar iyiyken biraz daha mutluym sanki bı yaz gelse artık sen kaçıncı haftadasin kız ben bugün hastaneye gittim hiç bir şey anlamadan geldim dengesizler hastanenin ek binasına gdiiyordm ben söylemediler orda ayrıntılı ultrason yokmuş mevburen yeniden aldm randevu o da Mart 11 de bklm yarın için başka hastaneye randevu aldm bı de cinsiyet kokusu iyiden iyiye merak konusu bende insAllah gözükür yarın ben bugün 19+2 yım aslında ultrasondaki kadın 20+1 dedi pekte güvenemedm ama bklm yarın ne dicekler

Enişteye baksen nasıl da ilgilenmiş benim diloşumla
Niye öyle oldum ki. Diloşum koronalanmış olma

Canim ya son yazdiklarini gormemisim.
Allah yardimcin olsun insallah gecicek hepsi..

Çok kötü progesteron aşkım
Bu ağrıların acıların karşılığını fazlasıyla hayırlısıyla alıcaksın balım

Iyiz valla nabalim brunocum:)
Sen nasilsin bebisinle..
Eh işte kuzum.. Biraz sıkıntılı. Nefes alamama, tansiyon düşüklüğü, baygınlık hissi, mide problemleri, ayak bileği ağrıları...
Bide 36 velet

Üşütme heralde canım
Uyudum uyandım baktım afedersin istifa ediyordum sabahı sabah ettik titreme üşüme hepsi vardı ama daha iyiyim canım çok sağol
Dikkat et hemen toparlanmaya calis ortalik saģlam durma zamani.. insallah biran once..

Çok kötü progesteron aşkım
Bu ağrıların acıların karşılığını fazlasıyla hayırlısıyla alıcaksın balım
Kız ilk tedavimde bu kadar zorlanmamistm bu iğneler neden bu kadar zorladı bu sefer anlamadım o zaman 3 günde bir vuruluyordum Şimdi iki günde bir vuruluyorum ondan mı acaba Daha bir tarafı iyileşmeden Diğer taraf başlıyor inşallah karşılığını Alırım canım inşallah❤

Enişteye baksen nasıl da ilgilenmiş benim diloşumla
Niye öyle oldum ki. Diloşum koronalanmış olma
Enişte fazla ilgiliydi en son ev süpürüyordu
Hergun hasta olayım diyorum usuttum heralde fıstığım

Çin'den gelen çekirdekten citledim virüs kapmış olmayayım batti balık yan gider
Başıma ne geliyorsa bu boğazımdan geliyor

B Brunello Cicinelli madonnam hoşgeldin biliyorum zorlanıyorsun ama az kaldı kuzum. Cici bebemiz gelince hepsini unutacaksın
2 hafta sonra tam yarılanacak limonsuzum.
18 hafta oldum bugün
Bir yandan bitsin istiyorum bir yandan bitmesin. Böyle içimde güvende geliyor bana bir yandan da ayrılacağımız günü iple çekiyorum. Duygular gel gitli

Buzla ovala balım orayı

Ayyy benim zamanım geldi aklıma

Offff o iğneyi bilmem mi yasnazım.
Benim sağ kıçım ve komple sağ tarafım kaç gün felçli kaldı o İğneden sonra
Çok ağır bir iğne..
İlaç hali ayrı ağır iğnesi ayrı ağır..
Ama öyle de alışmışım ki 1 haftadır içmiyorum ya eksiklik var sanki hayatımda, acı çeke çeke zevk almaya başlamışım meğer
Transfer için heyecan var mı

18+0 ım piremsesim bugün
Benim ayrıntılı da 20 martta. Kendi doktorun yapmıyor onu başka doktora yaptırıyorsun. Başka bir hastahaneden aldım randevuyu ben. Ayrıntılıdan çıkıp kendi doktoruma geçeceğim.
Senin cinsiyet belli olmadı mı hala ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…