- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.561
Slm cnm hormonlardan değişkenlik okuyor ya bazen bende acayip depresif(bazen dediysem genellikleSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M
@Negoo
Enişteye baksen nasıl da ilgilenmiş benim diloşumlaLibidosu batsın dün hafta sonuydu ağır geldi herhal
Hastaydim kaymaklı lokumum gece mide bulantısı ile uyandım titreme üşüme ateş basma ne ararsan vardı hastahneye gidecektik artık gitmem dedim duşa sok dedim saat 3 dü ben duş alıyordum
Sabahta kotuydum artık eşim süt fln içirdi kahvaltı yaptırdı da kendime geldim biraz da uyuudm topladım balım
Canim ya son yazdiklarini gormemisim.Girebildiğin kadar gir negom. Aşırı kasma öyle yoksa bunalırsın. Bende çalışma hayatını, evlilik hayatını, topik hayatını ve gebelik hayatımı aynı anda idame ettirmeye çalışıyorum
Bölüyorum günü saatlere anca öyle
Çok bunalırsan da ara ver biraz bir nefes al öyle gel
Kk'sız da olmuyor çünkü
Çok kötü progesteron aşkımHoş geldin canım Bugünlerin kıymetini bil ne güzel günler yaşıyorsun sabret az kaldı❤ Ben çarşambaya transfer oluyorumOnun için evdeki son işlerimi halletmeye çalışıyorum alışveriş temizlik onlarla uğraştım Progestan iğne vuruluyorum iki kalçamda çok kötü durumda oturmak kalkmak yatmak Ölüm Gibi
Eh işte kuzum.. Biraz sıkıntılı. Nefes alamama, tansiyon düşüklüğü, baygınlık hissi, mide problemleri, ayak bileği ağrıları...Iyiz valla nabalim brunocum:)
Sen nasilsin bebisinle..
Dikkat et hemen toparlanmaya calis ortalik saģlam durma zamani.. insallah biran once..Üşütme heralde canım
Uyudum uyandım baktım afedersin istifa ediyordum sabahı sabah ettik titreme üşüme hepsi vardı ama daha iyiyim canım çok sağol
Kız ilk tedavimde bu kadar zorlanmamistm bu iğneler neden bu kadar zorladı bu sefer anlamadım o zaman 3 günde bir vuruluyordum Şimdi iki günde bir vuruluyorum ondan mı acaba Daha bir tarafı iyileşmeden Diğer taraf başlıyorÇok kötü progesteron aşkım
Bu ağrıların acıların karşılığını fazlasıyla hayırlısıyla alıcaksın balım❤
Enişte fazla ilgiliydi en son ev süpürüyorduEnişteye baksen nasıl da ilgilenmiş benim diloşumla
Niye öyle oldum ki. Diloşum koronalanmış olma
2 hafta sonra tam yarılanacak limonsuzum.B Brunello Cicinelli madonnam hoşgeldinbiliyorum zorlanıyorsun ama az kaldı kuzum. Cici bebemiz gelince hepsini unutacaksın ❤
Buzla ovala balım orayıKız ilk tedavimde bu kadar zorlanmamistm bu iğneler neden bu kadar zorladı bu sefer anlamadım o zaman 3 günde bir vuruluyordum Şimdi iki günde bir vuruluyorum ondan mı acaba Daha bir tarafı iyileşmeden Diğer taraf başlıyorinşallah karşılığını Alırım canım inşallah❤
Neden yemedin. Şimdi git ve serum ye pıtırcığım koş bekliyorumSerum yemedim kaymaklı bisküvim
inat işte yemez. kime cektiyseNeden yemedin. Şimdi git ve serum ye pıtırcığım koş bekliyorum
Neden serum israrin nedenNeden yemedin. Şimdi git ve serum ye pıtırcığım koş bekliyorum
Geçmiş olsun cnmÜşütme heralde canım
Uyudum uyandım baktım afedersin istifa ediyordum sabahı sabah ettik titreme üşüme hepsi vardı ama daha iyiyim canım çok sağol
Ayyy benim zamanım geldi aklıma2 hafta sonra tam yarılanacak limonsuzum.
18 hafta oldum bugün ♥
Bir yandan bitsin istiyorum bir yandan bitmesin. Böyle içimde güvende geliyor bana bir yandan da ayrılacağımız günü iple çekiyorum. Duygular gel gitli
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Offff o iğneyi bilmem mi yasnazım.Hoş geldin canım Bugünlerin kıymetini bil ne güzel günler yaşıyorsun sabret az kaldı❤ Ben çarşambaya transfer oluyorumOnun için evdeki son işlerimi halletmeye çalışıyorum alışveriş temizlik onlarla uğraştım Progestan iğne vuruluyorum iki kalçamda çok kötü durumda oturmak kalkmak yatmak Ölüm Gibi
avg mi var telefonundaEki Görüntüle 2596027 kızım burda kı bebeği ve bacağı gördü 'anne biz yumurtluyor muyuz, insanlar yumurtlar mı' dedi
18+0 ım piremsesim bugünSlm cnm hormonlardan değişkenlik okuyor ya bazen bende acayip depresif(bazen dediysem genellikle) bazen mutlu oluyorum havalar iyiyken biraz daha mutluym sanki bı yaz gelse artık sen kaçıncı haftadasin kız ben bugün hastaneye gittim hiç bir şey anlamadan geldim dengesizler hastanenin ek binasına gdiiyordm ben söylemediler orda ayrıntılı ultrason yokmuş mevburen yeniden aldm randevu o da Mart 11 de bklm yarın için başka hastaneye randevu aldm bı de cinsiyet kokusu iyiden iyiye merak konusu bende insAllah gözükür yarın ben bugün 19+2 yım aslında ultrasondaki kadın 20+1 dedi pekte güvenemedm ama bklm yarın ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?