Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen arada hastalanmış taklidi yap diloşum
Bende hergün çekirdek çitliyorum diloşum tadımın siyah tuzlusunu yiyorum. O nerden geliyordur acaba hiç de bakmadım

Bende hergün çekirdek çitliyorum diloşum tadımın siyah tuzlusunu yiyorum. O nerden geliyordur acaba hiç de bakmadım
guanzunun sulu aycicek tarlalarindan

Ben var cahil olmak ya adı ne ki bende kaldırayım.
cahillikle alakasi yok kiz insan bilmeyince bilmiyor. ismi avg iste. o attigin fotoda sol üstte simgesini gordugumden sordumdu :)
Kocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severler

iyisini de yiyo bak sana tadimin kara tuzlu çekirdeği biz mahalle arasinda ki kurusemişciden alıyoruz
Açacak daha güzel şeyler varken damar yolu neden di mi sende haklısın diloşum
Eevt güzel şeyler varken neden damar yolu actirayim ki açtırmammmmmm bananebaska yoldan o damar yolunu actiririm ama yine de damar yolu açmayı pek bilmeyen emşireye actirmam

Kocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severler
hatunlarını virüslerden koruyup sadece kendi virüslerini bulaştırmak içindir o

Bizim çocuklar kavga etti. Kızım ağlıyor Oğlumda mutfakta yerde uzanıyor
Yani gittiğim günlerden çabuk geri döndüm
2 dakika nostalji yaptırmadı afacanlar desene
Benim de tam analık hormonlarım salgılanıyor. Sınıfa bir gidiyorum 36 velet, yok o ona yan bakmış yok diğeri öbürsüne omuz atmış yok bilmem ne.. Tüm hormonlarım geri kaçıyor analık manalık kalmıyor

hoşgeldin cicim

hamilelik yine iyi sen bide doğunca gör dicem ama sen beni ciddiye alma

benim hamileliğim cok kolaydi. inşallah senin de bundan sonra ve bebek doğunca kolay olur

Bizim buralarda açık satılmıyor be diloşum yoksa o korona virüslü olanların tadı var mı sanıyorsun paketli olanlarda
Ben kocama açamadığım için bazı şeyleri, hemşirelere açıyorum iğne olmak için. İlla birine açıyorsun işte. Şanslı olanlar kocalarına şanssız olanlar hemşirelere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…