- 12 Haziran 2019
- 19.702
- 121.430
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.581
avg ne kiavg mi var telefonunda
virüs programi kız korkma. eskiden bende de vardı telefonu kasınca kaldırdım.avg ne ki
Sen arada hastalanmış taklidi yap diloşumEnişte fazla ilgiliydi en son ev süpürüyordu
Hergun hasta olayım diyorumusuttum heralde fıstığım
Çin'den gelen çekirdekten citledim virüs kapmış olmayayımbatti balık yan gider
Başıma ne geliyorsa bu boğazımdan geliyor
guanzunun sulu aycicek tarlalarindanSen arada hastalanmış taklidi yap diloşum
Bende hergün çekirdek çitliyorum diloşumtadımın siyah tuzlusunu yiyorum. O nerden geliyordur acaba hiç de bakmadım
Açacak daha güzel şeyler varken damar yolu neden di miNeden serum israrin nedendamar yolu açtırmammmmmm bananeee
O günlere mi gidip geldin limonsuzumAyyy benim zamanım geldi aklıma
Ben var cahil olmak yavirüs programi kız korkma. eskiden bende de vardı telefonu kasınca kaldırdım.
cahillikle alakasi yok kizBen var cahil olmak yaadı ne ki bende kaldırayım.
Bizim çocuklar kavga etti. Kızım ağlıyor Oğlumda mutfakta yerde uzanıyorO günlere mi gidip geldin limonsuzum
Ben var cahil olmak yaadı ne ki bende kaldırayım.
Kocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severlercahillikle alakasi yok kizinsan bilmeyince bilmiyor. ismi avg iste. o attigin fotoda sol üstte simgesini gordugumden sordumdu :)
oglan mı nakavt olmuşBizim çocuklar kavga etti. Kızım ağlıyor Oğlumda mutfakta yerde uzanıyor
Yani gittiğim günlerden çabuk geri döndüm
Pek bi kibarsıncahillikle alakasi yok kizinsan bilmeyince bilmiyor. ismi avg iste. o attigin fotoda sol üstte simgesini gordugumden sordumdu :)
iyisini de yiyo bak sanaSen arada hastalanmış taklidi yap diloşum
Bende hergün çekirdek çitliyorum diloşumtadımın siyah tuzlusunu yiyorum. O nerden geliyordur acaba hiç de bakmadım
Eevt güzel şeyler varken neden damar yolu actirayim ki açtırmammmmmm bananeAçacak daha güzel şeyler varken damar yolu neden di misende haklısın diloşum
hatunlarını virüslerden koruyup sadece kendi virüslerini bulaştırmak içindir oKocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severler
2 dakika nostalji yaptırmadı afacanlar deseneBizim çocuklar kavga etti. Kızım ağlıyor Oğlumda mutfakta yerde uzanıyor
Yani gittiğim günlerden çabuk geri döndüm
o sizin kibarlığınız efendimPek bi kibarsın
2 dakika nostalji yaptırmadı afacanlar desene
Benim de tam analık hormonlarım salgılanıyor. Sınıfa bir gidiyorum 36 velet, yok o ona yan bakmış yok diğeri öbürsüne omuz atmış yok bilmem ne.. Tüm hormonlarım geri kaçıyor analık manalık kalmıyor
Bizim buralarda açık satılmıyor be diloşum yoksa o korona virüslü olanların tadı var mı sanıyorsun paketli olanlardaiyisini de yiyo bak sanatadimin kara tussuz çekirdeği biz mahalle arasinda ki kurusemişciden alıyoruz
Eevt güzel şeyler varken neden damar yolu actirayim ki açtırmammmmmm bananebaska yoldan o damar yolunu actiririm ama yine de damar yolu açmayı pek bilmeyen emşireye actirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?