Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hoşgeldin cicim

hamilelik yine iyi sen bide doğunca gör dicem ama sen beni ciddiye alma

benim hamileliğim cok kolaydi. inşallah senin de bundan sonra ve bebek doğunca kolay olur
Sende hoşgeldin samoşum
Şu zamana dek kanamaları saymazsak iyiydim de şu son 1 haftadır iyi hissetmiyorum. Sıkıntı veriyor patlıcak gibi hissediyorum kendimi. Acaba diyorum ben mi yanlış birşeyler yapıyorum da böyle oluyorum, bilmiyorum

Ay yok ya ayrıntılı da belli olur diyordum ama o da fos çıktı yarın bı umut kesinleşir insAllah

Oyy cicim kıyamam sana ya darlanma bende de oluyor çok yediğim zaman sanırım midem çok bulantı zamanlarımda küçüldü biraz kaçırsam direk rahatsız ediyor yatağa yatınca böyle bi nefeste zorlanıyorum anlıyorum seni yani birde evet bizim kızları 2 dk bırakınca hoop konular ateşleniyor

ben de nefes daralmasi olmuştu kuzum. sanki icimde bi balon sisirmisler de iç organlarıma nefes almama yer kalmiyo gibi oluyodu.

doğumdan sonra geçti cicim
kuzenim ilaç kullanmıştı sanırım. bı doktora git istersen

Hoşgeldin büşom özledim seni ya, yüksek lisans ele geçirdi seni
Beni boşver sen anlat bakayım nasılsın, bebe nasıl. 12.haftaya gelmişsin artık
Cinsiyet tahmini söylemedi mi hiç doktorun? Ben ilk tahmini 11 de almıştım

Canım ilk tedavide bu kadar ağrım yoktu iğnelere alışmıştım Ama bunda neden bu kadar ağır oluyor anlamadım bir gün ara ile vurulduğum için sanırım.
Vallahi transfer için heyecan yok diyemem ama çok da Heyecanlı değil gibiyim

Cicimm bende özledim valla, kuzum 10. haftada gittik en son birdahaki randevumuz 6 martta ikili tarama testide yapılacak, 13+ da olacağım büyük ihtimalle tahmin yapar ama işte ben hemen öğrenemeyeceğim bi kağıda yazmasını isteyeceğimm kardeşimle anneme balon hazırlatacağım ama kimseyi çağırmayı düşünmüyorum sadece eşim ve ben videoda balon patlatıp o anı ölümsüzleştirelim istiyorum Erkekse büyük ihtimalle görünür diye düşünüyorum 13+ da olacak çünkü

20 martta şamdanım randevum.
Ayrıntılı ultrason var ordan kendi doktoruma geçeceğim o zaman danışırım. Ama benim doktor dünyanın en rahat insanı. Olcak tabi normal hamilesin sen diyecek biliyorum

20 martta şamdanım randevum.
Ayrıntılı ultrason var ordan kendi doktoruma geçeceğim o zaman danışırım. Ama benim doktor dünyanın en rahat insanı. Olcak tabi normal hamilesin sen diyecek biliyorum
belki başka bir doktora yönlendirir cici:) sende astim olduğunu biliyo demi

Bence bu sefer tutacağı için öyle oluyor yasnazım analar çeker yükü sonuçta, ana olacağın için şimdiden başladı acılar ağrılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…