- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.601
Mantıklı kuzumhatunlarını virüslerden koruyup sadece kendi virüslerini bulaştırmak içindir o
dimi dimiMantıklı kuzumbu kadının tek virüsü ben olmalıyım demek istiyor olabilirler
Sende hoşgeldin samoşumhoşgeldin cicim
hamilelik yine iyi sen bide doğunca gör dicem ama sen beni ciddiye alma
benim hamileliğim cok kolaydi. inşallah senin de bundan sonra ve bebek doğunca kolay olur
Ay yok ya ayrıntılı da belli olur diyordum ama o da fos çıktı18+0 ım piremsesim bugün
Benim ayrıntılı da 20 martta. Kendi doktorun yapmıyor onu başka doktora yaptırıyorsun. Başka bir hastahaneden aldım randevuyu ben. Ayrıntılıdan çıkıp kendi doktoruma geçeceğim.
Senin cinsiyet belli olmadı mı hala ya?
Hiç tahminde mi söylemedilerAy yok ya ayrıntılı da belli olur diyordum ama o da fos çıktıyarın bı umut kesinleşir insAllah
Oyy cicim kıyamam sana ya darlanma bende de oluyor çok yediğim zaman sanırım midem çok bulantı zamanlarımda küçüldü biraz kaçırsam direk rahatsız ediyor yatağa yatınca böyle bi nefeste zorlanıyorum anlıyorum seni yaniSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Sende hoşgeldin samoşum
Şu zamana dek kanamaları saymazsak iyiydim de şu son 1 haftadır iyi hissetmiyorum. Sıkıntı veriyor patlıcak gibi hissediyorum kendimi. Acaba diyorum ben mi yanlış birşeyler yapıyorum da böyle oluyorum, bilmiyorum
Nub teorisinden ikra ya attın mı kuzumAy yok ya ayrıntılı da belli olur diyordum ama o da fos çıktıyarın bı umut kesinleşir insAllah
Hoşgeldin büşomOyy cicim kıyamam sana ya darlanma bende de oluyor çok yediğim zaman sanırım midem çok bulantı zamanlarımda küçüldü biraz kaçırsam direk rahatsız ediyor yatağa yatınca böyle bi nefeste zorlanıyorum anlıyorum seni yanibirde evet bizim kızları 2 dk bırakınca hoop konular ateşleniyor
Canım ilk tedavide bu kadar ağrım yoktu iğnelere alışmıştım Ama bunda neden bu kadar ağır oluyor anlamadım bir gün ara ile vurulduğum için sanırım.Offff o iğneyi bilmem mi yasnazım.
Benim sağ kıçım ve komple sağ tarafım kaç gün felçli kaldı o İğneden sonra
Çok ağır bir iğne..
İlaç hali ayrı ağır iğnesi ayrı ağır..
Ama öyle de alışmışım ki 1 haftadır içmiyorum ya eksiklik var sanki hayatımda, acı çeke çeke zevk almaya başlamışım meğer
Transfer için heyecan var mı
Cicimm bende özledim valla, kuzum 10. haftada gittik en son birdahaki randevumuz 6 martta ikili tarama testide yapılacak, 13+ da olacağım büyük ihtimalle tahmin yapar ama işte ben hemen öğrenemeyeceğimHoşgeldin büşomözledim seni ya, yüksek lisans ele geçirdi seni
Beni boşver sen anlat bakayım nasılsın, bebe nasıl. 12.haftaya gelmişsin artık
Cinsiyet tahmini söylemedi mi hiç doktorun? Ben ilk tahmini 11 de almıştım
20 martta şamdanım randevum.ben de nefes daralmasi olmuştu kuzum. sanki icimde bi balon sisirmisler de iç organlarıma nefes almama yer kalmiyo gibi oluyodu.
doğumdan sonra geçti cicim
kuzenim ilaç kullanmıştı sanırım. bı doktora git istersen
Yaaaa yerim oniii ne de güzel yiyor bebebebeklerinize böyle mamalar mi yedirceniz hamişlerr
Minnoş minnoş da yikair oynarmis hahahahah
belki başka bir doktora yönlendirir cici:) sende astim olduğunu biliyo demi20 martta şamdanım randevum.
Ayrıntılı ultrason var ordan kendi doktoruma geçeceğim o zaman danışırım. Ama benim doktor dünyanın en rahat insanı. Olcak tabi normal hamilesin sen diyecek biliyorum
Bence bu sefer tutacağı için öyle oluyor yasnazımCanım ilk tedavide bu kadar ağrım yoktu iğnelere alışmıştım Ama bunda neden bu kadar ağır oluyor anlamadım bir gün ara ile vurulduğum için sanırım.
Vallahi transfer için heyecan yok diyemem ama çok da Heyecanlı değil gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?