Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çoktan bellidir o büşom. Ben kızı bile 11 de öğrendiysem ohoo
Ama partili yapacaksanız istersen 17 ye kadar falan bekleyin. %100 kesin sonuç 17.haftada belli oluyor. Parti yapıp videoya çekersiniz sonra değişmesin

Minnoş minnoş da yikair oynarmis hahahahah
Gülom bi senin kıza bak bi benim kıza bak. Benimkinin gözler felfecir okuyor, beşikten de atmaya çalışıyor kendini
Yok ben çekicem bu kızdan emoji halinden bile belli

belki başka bir doktora yönlendirir cici:) sende astim olduğunu biliyo demi
Astım, skolyoz, Akdeniz anemisi, çikolata kisti, alerjilerim vb. tüm anormalliklerime vakıf şamdanım kadın bana sen nerene güvenip çoğalmaya çalışırsın neren sağlam senin demedi iyi ki

Ayy işte o yüzden kız der sonra pipisi çıkar ortaya ben biyerde paylaşmamda zaten nazara çok inandığım için, kendimize hatıra kalsın istiyorum

Kocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severler
benmkide ayarlara girip temizlemeleri guncellemeleri yapar

Hosgeldinn cicimmm nasilsn napiyosun

İvey ivet beni gördü doğru gördü

Ahahahaha
Tam tersi de olabilir benmki de çıngıraklı olcak gbi
Gülom hamilelik takviminde son 70 gün yazıyor farkında mısın kırmızı biberim 🌶

Ayy işte o yüzden kız der sonra pipisi çıkar ortaya ben biyerde paylaşmamda zaten nazara çok inandığım için, kendimize hatıra kalsın istiyorum
Değişirse bidaha yaparsınız parti olsun
Ben nazara aldırış etmiyorum. Benim kenafir akrabalarımın gözü değmiyorsa kimsenin değmez, mottom bu

benmkide ayarlara girip temizlemeleri guncellemeleri yapar

Hosgeldinn cicimmm nasilsn napiyosun
Nerde telefon tablet bilgisayar görseler mutlaka bir ayar çekerler, doğalarında var
Ne yapayım çayım.. Yazdığım gibi işte. Bunalımdayım biraz sen napıyosun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…