- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.621
Bence çoktan bellidir o büşom. Ben kızı bile 11 de öğrendiysem ohooCicimm bende özledim valla, kuzum 10. haftada gittik en son birdahaki randevumuz 6 martta ikili tarama testide yapılacak, 13+ da olacağım büyük ihtimalle tahmin yapar ama işte ben hemen öğrenemeyeceğimbi kağıda yazmasını isteyeceğimm kardeşimle anneme balon hazırlatacağım ama kimseyi çağırmayı düşünmüyorum sadece eşim ve ben videoda balon patlatıp o anı ölümsüzleştirelim istiyorum ❤❤ Erkekse büyük ihtimalle görünür diye düşünüyorum 13+ da olacak çünkü
Ay vallahi ya simdiden çekiyoruz sıkıntıyıBence bu sefer tutacağı için öyle oluyor yasnazımanalar çeker yükü sonuçta, ana olacağın için şimdiden başladı acılar ağrılar
Yaaaaaaaaaaa sanki bir pro haşmetli sultan gördüm, doğru mu gördüm acabaHoşgeldin ballı lokmam güzel cicim :)
Sarı paptyam madannonin hası bahçelerin papatyası :)
B Brunello Cicinelli
Benimki rahmimden kendini atmaya çalıştığı gibi beşikten de atmaya çalışıyor baksana yine yaramazlık peşinde
Gülom bi senin kıza bak bi benim kıza bak. Benimkinin gözler felfecir okuyor, beşikten de atmaya çalışıyor kendiniMinnoş minnoş da yikair oynarmis hahahahah
İvey ivet beni gördü doğru gördüYaaaaaaaaaaa sanki bir pro haşmetli sultan gördüm, doğru mu gördüm acaba
AhahahahaGülom bi senin kıza bak bi benim kıza bak. Benimkinin gözler felfecir okuyor, beşikten de atmaya çalışıyor kendini
Yok ben çekicem bu kızdan emoji halinden bile belli
Astım, skolyoz, Akdeniz anemisi, çikolata kisti, alerjilerim vb. tüm anormalliklerime vakıf şamdanımbelki başka bir doktora yönlendirir cici:) sende astim olduğunu biliyo demi
Ayy işte o yüzdenBence çoktan bellidir o büşom. Ben kızı bile 11 de öğrendiysem ohoo
Ama partili yapacaksanız istersen 17 ye kadar falan bekleyin. %100 kesin sonuç 17.haftada belli oluyor. Parti yapıp videoya çekersiniz sonra değişmesin
İnşallahhhh yasnazım dua ediyorumAy vallahi ya simdiden çekiyoruz sıkıntıyıinsallah tutar canm dua et
Anammm
Kocası yüklemiştir. Virüs programlarını genelde kocalar yükler bizim haberimiz bile olmaz. Neden bilmiyorum ama kocalar virüs programı yüklemeyi çok severler
Gülom hamilelik takviminde son 70 gün yazıyor farkında mısın kırmızı biberim 🌶İvey ivet beni gördü doğru gördü
Ahahahaha
Tam tersi de olabilir benmki de çıngıraklı olcak gbi
Değişirse bidaha yaparsınız parti olsunAyy işte o yüzdenkız der sonra pipisi çıkar ortaya ben biyerde paylaşmamda zaten nazara çok inandığım için, kendimize hatıra kalsın istiyorum
Carsamba canimİnşallahhhh yasnazım dua ediyorumne zaman transfer?
Nerde telefon tablet bilgisayar görseler mutlaka bir ayar çekerler, doğalarında varbenmkide ayarlara girip temizlemeleri guncellemeleri yapar
Hosgeldinn cicimmm nasilsn napiyosun
B-esinlerin
Sonuç da transferden 2 hafta sonra mıCarsamba canim
Transferden sonra 10. gün canımSonuç da transferden 2 hafta sonra mı
BB-esinlerin
O-ksitlenmiş
K-alıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?