Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişirse bidaha yaparsınız parti olsun
Ben nazara aldırış etmiyorum. Benim kenafir akrabalarımın gözü değmiyorsa kimsenin değmez, mottom bu
Ben nazara inanirim fakat masallah subhanallah demeyi agizdan birakmadikca evladina ana baba olarak okudukca Allah in izniyle bisey olmaz B BUSR4 birde nazar olur diye korktukca dha da oluyor cnm buna da inaniyorum ...

Nerde telefon tablet bilgisayar görseler mutlaka bir ayar çekerler, doğalarında var
Ne yapayım çayım.. Yazdığım gibi işte. Bunalımdayım biraz sen napıyosun?
Hafiften basim agriyor mutfagmi toplayacak takatim yok sert bi kahve yapacagm smdi esimle ikimize caydan vazcayfm bu aksam

Ben nazara inanirim fakat masallah subhanallah demeyi agizdan birakmadikca evladina ana baba olarak okudukca Allah in izniyle bisey olmaz B BUSR4 birde nazar olur diye korktukca dha da oluyor cnm buna da inaniyorum ...
Çayım akrabalarımı bi bilsen.. İnan öyle kem gözlü ki onlar maşallahları bile yok. Kenafir hepsi. Onlara rağmen sağlam kalıyorsak kimsenin nazarı değmez.
Allah'a emanet ediyorum ben kendimi.

Değişirse bidaha yaparsınız parti olsun
Ben nazara aldırış etmiyorum. Benim kenafir akrabalarımın gözü değmiyorsa kimsenin değmez, mottom bu
cicim valla birine gebeyim dedim akrabalardan lekelenme oldu birine bişey dedim içim dışıma çıktı ben inanıyorum ya
Tabiki çayımm çok dua ediyorum doğuncada edicem ama işte direk sosyal medyada ben hamileyim diye bişey paylaşmayı düşünmüyorum doğuncada elini ayağını atarım ama bi süre yüzünü atmam yani

Hafiften basim agriyor mutfagmi toplayacak takatim yok sert bi kahve yapacagm smdi esimle ikimize caydan vazcayfm bu aksam
Bende birazdan yemek yiyeyim kahve yapacağım kendime çayım
Neden öyle oldu başın? Sinüzit mi5?

Farkndayim.tubimmm
Farkındayım.veeee aşırı tedirginim
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak, gel gel gel güzelim söz hiç acımayacak
Senden 2 ay sonra da ben pırtlatıcam. Neyse ki uykusuz gecelerde buluşacağız, yalnız değiliz

Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak, gel gel gel güzelim söz hiç acımayacak
Senden 2 ay sonra da ben pırtlatıcam. Neyse ki uykusuz gecelerde buluşacağız, yalnız değiliz

İns acımaz
Evet beraber uyumucaz beraber beklicez sabahlara kadar

Öyle düşünme büşom daha çok çekersin inan...
Kız kardeşim gebeliğini eşine patik hediye edip söyledi. Bir iş arkadaşı demiş ki neden patik hediye ettin ilk eşyasını patik almak uğursuzluktur, 1 hafta sonra kardeşim düşük yaptı. Hep buna bağladı gidip. Diğer gebeliğini dümdük söyledi o yüzden eşine.
Bende eşime patik aldım öyle söyledim ama öyle birşey yaşanmadı. Batıl şeyler.
İlk 3 ay kimseye söylemedim gebeliği yakınlar dışında sosyal medyadan paylaşmadım hep kanamalıydım biliyosun. 3. 5aylıkken sosyal medyadan açıkladık kanama durdu 1 aydır kırmızılar ortada yok.
O yüzden öyle şeylere bağlama kuzum. İnandıkça gelir seni bulur. Daima korkularınla sınanırsın.

Belki öyledir de cicim kötü düşünmeden söylediğim çoğu şeyde oluyor, bak yüksek lisansta bir sürü aksilik oldu bilmiyorum benim çevremde mi çok çekemeyen var acaba Ben çoğu şeyde pat diye söyleyen biriydim aslında eşim beni o kadar frenliyor ki bunda da gerçekten kendi isteğimle kimseye söylemiyorum söylemek istemiyorum içimden söylemek gelmiyor yani bendeyken daha özel sanki

Bende negonun yanında takılıyorum.

Bende astım hastasıyım, hamileligim fena geçti. insaAllah sen sorunsuz atlatirsin canm.

İns acımaz
Evet beraber uyumucaz beraber beklicez sabahlara kadar
Birbirimizi uyandırırız emzirmeye 2 saatte bir ama benimki doğana kadar sen kolaylıycan 2 aylık olcak senin beben.
Ama ben de senin doğum sürecinde çalışmıyor ve ağırlaşmış olacağım için geceleri sana destek olacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…