- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.641
Ben nazara inanirim fakat masallah subhanallah demeyi agizdan birakmadikca evladina ana baba olarak okudukca Allah in izniyle bisey olmaz B BUSR4 birde nazar olur diye korktukca dha da oluyor cnm buna da inaniyorum ...Değişirse bidaha yaparsınız parti olsun
Ben nazara aldırış etmiyorum. Benim kenafir akrabalarımın gözü değmiyorsa kimsenin değmez, mottom bu
Hafiften basim agriyor mutfagmi toplayacak takatim yok sert bi kahve yapacagm smdi esimle ikimize caydan vazcayfm bu aksamNerde telefon tablet bilgisayar görseler mutlaka bir ayar çekerler, doğalarında var
Ne yapayım çayım.. Yazdığım gibi işte. Bunalımdayım birazsen napıyosun?
Farkndayim.tubimmmGülom hamilelik takviminde son 70 gün yazıyor farkında mısın kırmızı biberim 🌶
Allah in izniyle saglikla kavusursun evladina insallahFarkndayim.tubimmm
Farkındayım.veeee aşırı tedirginim
Amin inssssAllah in izniyle saglikla kavusursun evladina insallah
Yani martTransferden sonra 10. gün canım
Ahahah akrostiş değil kız gerçek adı o diloşumB
O
K
Resmine akrostiş yazan tek kadın
Çayım akrabalarımı bi bilsen.. İnan öyle kem gözlü ki onlar maşallahları bile yok. Kenafir hepsi. Onlara rağmen sağlam kalıyorsak kimsenin nazarı değmez.
cicim valla birine gebeyim dedim akrabalardan lekelenme oldu birine bişey dedim içim dışıma çıktı ben inanıyorum yaDeğişirse bidaha yaparsınız parti olsun
Ben nazara aldırış etmiyorum. Benim kenafir akrabalarımın gözü değmiyorsa kimsenin değmez, mottom bu
Tabiki çayımm çok dua ediyorum doğuncada edicem ama işte direk sosyal medyada ben hamileyim diye bişey paylaşmayı düşünmüyorum doğuncada elini ayağını atarım ama bi süre yüzünü atmam yani
Bende birazdan yemek yiyeyim kahve yapacağım kendime çayımHafiften basim agriyor mutfagmi toplayacak takatim yok sert bi kahve yapacagm smdi esimle ikimize caydan vazcayfm bu aksam
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak, gel gel gel güzelim söz hiç acımayacakFarkndayim.tubimmm
Farkındayım.veeee aşırı tedirginim
Ahahah akrostiş değil kız gerçek adı o diloşumbesinlerin oksitlenmiş kalıntısı. Baş harflerinden bok diye kalmış adı
Yaa of insallah benimdirYani mart
Vallahi geçen gün dedim mart ayında bir gebelik haberi alacağız diye. Belki de senindir o haber
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak, gel gel gel güzelim söz hiç acımayacak
Senden 2 ay sonra da ben pırtlatıcam. Neyse ki uykusuz gecelerde buluşacağız, yalnız değiliz
Öyle düşünme büşom daha çok çekersin inan...cicim valla birine gebeyim dedim akrabalardan lekelenme oldu birine bişey dedim içim dışıma çıktı ben inanıyorum ya
Tabiki çayımm çok dua ediyorum doğuncada edicem ama işte direk sosyal medyada ben hamileyim diye bişey paylaşmayı düşünmüyorum doğuncada elini ayağını atarım ama bi süre yüzünü atmam yani
Bebem de bana çekmiş o da yaramazhiç uslu olma hiç
Belki öyledir de cicim kötü düşünmeden söylediğim çoğu şeyde oluyor, bak yüksek lisansta bir sürü aksilik oldu bilmiyorum benim çevremde mi çok çekemeyen var acabaÖyle düşünme büşom daha çok çekersin inan...
Kız kardeşim gebeliğini eşine patik hediye edip söyledi. Bir iş arkadaşı demiş ki neden patik hediye ettin ilk eşyasını patik almak uğursuzluktur, 1 hafta sonra kardeşim düşük yaptı. Hep buna bağladı gidip. Diğer gebeliğini dümdük söyledi o yüzden eşine.
Bende eşime patik aldım öyle söyledim ama öyle birşey yaşanmadı. Batıl şeyler.
İlk 3 ay kimseye söylemedim gebeliği yakınlar dışında sosyal medyadan paylaşmadım hep kanamalıydım biliyosun. 3. 5aylıkken sosyal medyadan açıkladık kanama durdu1 aydır kırmızılar ortada yok.
O yüzden öyle şeylere bağlama kuzum. İnandıkça gelir seni bulur. Daima korkularınla sınanırsın.
Ooo bakarsın çifte kutlama olur yasnazımYaa of insallah benimdirmart benim icinde onemli evlilik yıl dönümum o ay
Bende negonun yanında takılıyorum.Selam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Birbirimizi uyandırırız emzirmeye 2 saatte bir
İns acımaz
Evet beraber uyumucaz beraber beklicez sabahlara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?