Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki kuzum sen nasıl rahat edeceksen
Sorunsuz yüksek lisans yok bu arada. Aksilik çıkmıyorsa o yüksek lisans değildir yanlış birşey okuyorsundur
Yüksek Lisans diplomasını alalı 1 sene olmuş biri olarak söylüyorum; geçecek bebişim hepsi
Ama o kadar ağır bir süreçti ki doktoraya devam edemedim. Hala daha da cesaretim yok. Doğuda artık belki cesaret ederim..

Çayım akrabalarımı bi bilsen.. İnan öyle kem gözlü ki onlar maşallahları bile yok. Kenafir hepsi. Onlara rağmen sağlam kalıyorsak kimsenin nazarı değmez.
Allah'a emanet ediyorum ben kendimi.
En guzrli o zaten tatlim bebege de en cok anne babasnin nazari degermis en icten onlar sevdgi icin ... her daim dilimizde masallah subhanallah olacak en guzeli bu yoksa insanlar icinde be tasir bilemeyiz hc bi zaman

Bende negonun yanında takılıyorum.

Bende astım hastasıyım, hamileligim fena geçti. insaAllah sen sorunsuz atlatirsin canm. ❤
İnşallahh kuzum. Şimdiden nefesim kesilmeye başladı. Bakalım nasıl geçecek gerisi..

Dikkat et balimmaşallah 5 ay olmuş Rabbim kucağına almayida nasip etsin kuzucum

En guzrli o zaten tatlim bebege de en cok anne babasnin nazari degermis en icten onlar sevdgi icin ... her daim dilimizde masallah subhanallah olacak en guzeli bu yoksa insanlar icinde be tasir bilemeyiz hc bi zaman
Benim akrabalarımın içinde ne taşıdığı belli koca bir bok ve bolca fesatlık geyşanınkileri hiççç saymıyorum. İçleri kararmış kalpleri düğümlenmiş hepsinin
O yüzden bu insanların içindeyken ben kimin nazarından korkabilirim ki. Nazar bir insan olsa benim ya da geyşanın akrabası olurdu inan

Valla sorma ya kuzum bende doktorayı arkasına yaparım diyordum şimdi aslaaa diyorum

Bende birazdan yemek yiyeyim kahve yapacağım kendime çayım
Neden öyle oldu başın? Sinüzit mi5?
Ya huyum degldir ama bugun hafif kirginligm var gbiydi 6 yi gecerken oyle bi uyku bastirdiki resmen uyustu vucudum azicik uyudum uyandim iste bas agrisi yapti inceden ... yemegni ye cnm ac durma afiyet olsn kahvelerimiz piserken mutfagmi topladm smdi rahatca iciyorum bende iyi gelir insallah

Ahahahah ayyy bir de.o var iki saate bı uyandırma emzirme sarılık olmasin ay ay
Bende seni uyandirirm doğduğu zamanlarda hep destek tam destek

Aynen aynen sanaa katiliyorum ... bak dogum yaptigim gun resim isteyen arkadaslarima attim bebegmi mesela ... inan bende nazara cok inaniyorum ama aman nazar deger diye dusunerek hareket edersen dha cok cektigine de inaniyorum .
Tabiki busra sen de diledgn gbi yap ama cok ustunde durma aman oyle dedmde boyle oldu diye olumsuzlugu cekme tatlim B BUSR4 bebege babanin okumasi da asiri etkili bisey haberin olsun ...

Busracim ben kendi kendime aa bayadir esimle tartismadik hee filan diye dusunsem en kisa zamanda tartsiyoruz

Eşime söyleyim bol bol okusun çayımm
Busracim ben kendi kendime aa bayadir esimle tartismadik hee filan diye dusunsem en kisa zamanda tartsiyoruz
Hahahaha kendi kendimize nazar ediyoruz desene

M mehlika nur ses ver artık acuk da ola
Cicim ctesi çıktık hastaneden, oğlumla gece gündüz byapışık ikiz gibiyiz, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor inan, 4 gündür sürekli memede,sütüm de iyi maşaallah ama sürekli emmek istiyor,çoğu zaman yemeğimi zor yiyorum,
Dün gece aşırı ağladı, önceki geceler sürekli memede olduğu için uyuyamıyordum, dün gece ona şükrettim çünkü memeyi de almadı sürekli avaz avaz ağladı, annemle ne yapacağımızı şaşırdık, zeytinyağıyla yağladık, fön makinası tuttum karnına vs, en son annemle battaniyenin içine koyup salladık bayağı bir salladıktan sonra sustu, uyudu,ama uzun bir süre uykusunda iç çekti, sabah ilk defa rahat bir kahvaltı yaptık şaşırdım,
Velhasılı 4 günün özetini yapacak olursak zor bir bebek, kızım da zordu ams bu kadar değildi, bakalım zaman ne gösterecek, inşaallah düzelir,

Insallah mehlika bebek buyutmek zor Allah sabir versinn , uslu bi bebek olsun kokla onu ensesijden benim yerimee ...

M mehlika nur aynı korkulari bende yaşıyorum daha şimdiden
Doğum nasıl olur nasıl biter hiç bir fikrim yok ama çok aşırı korktuğum doğru..
Canım endişe korku mutlaka oluyor ama korkma, çoğu yersiz endişeler, ben de korktum ama bak bitti gitti , su yapışık günleri de atlatacaz mutlaka , sürekli yapışıgiz ,hiç bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ama inan şikayetçi değilim ,onun minicikligi mis kokusu yumuşacık teni herşeyi unutturuyor,tek canı sağolsun da geçer gider hepsi,
M mehlika nur tazecik körpecik yeni annecik nasıl gidiyor iyimisinn
Yukarda da yazdım canım ilk günler yapışık uykusuz günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…