- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.661
Tabiki kuzum sen nasıl rahat edeceksenBelki öyledir de cicim kötü düşünmeden söylediğim çoğu şeyde oluyor, bak yüksek lisansta bir sürü aksilik oldu bilmiyorum benim çevremde mi çok çekemeyen var acabaBen çoğu şeyde pat diye söyleyen biriydim aslında eşim beni o kadar frenliyor ki bunda da gerçekten kendi isteğimle kimseye söylemiyorum söylemek istemiyorum içimden söylemek gelmiyor yani bendeyken daha özel sanki
En guzrli o zaten tatlim bebege de en cok anne babasnin nazari degermis en icten onlar sevdgi icin ... her daim dilimizde masallah subhanallah olacak en guzeli bu yoksa insanlar icinde be tasir bilemeyiz hc bi zamanÇayım akrabalarımı bi bilsen.. İnan öyle kem gözlü ki onlar maşallahları bile yok. Kenafir hepsi. Onlara rağmen sağlam kalıyorsak kimsenin nazarı değmez.
Allah'a emanet ediyorum ben kendimi.
İnşallahh kuzum. Şimdiden nefesim kesilmeye başladı. Bakalım nasıl geçecek gerisi..Bende negonun yanında takılıyorum.
Bende astım hastasıyım, hamileligim fena geçti. insaAllah sen sorunsuz atlatirsin canm. ❤
Insallah tek ümidim buOoo bakarsın çifte kutlama olur yasnazım
Dikkat et balimSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Benim akrabalarımın içinde ne taşıdığı belliEn guzrli o zaten tatlim bebege de en cok anne babasnin nazari degermis en icten onlar sevdgi icin ... her daim dilimizde masallah subhanallah olacak en guzeli bu yoksa insanlar icinde be tasir bilemeyiz hc bi zaman
Valla sorma ya kuzum bende doktorayı arkasına yaparım diyordum şimdi aslaaa diyorumTabiki kuzum sen nasıl rahat edeceksen ♥
Sorunsuz yüksek lisans yok bu arada. Aksilik çıkmıyorsa o yüksek lisans değildir yanlış birşey okuyorsundur
Yüksek Lisans diplomasını alalı 1 sene olmuş biri olarak söylüyorum; geçecek bebişim hepsi
Ama o kadar ağır bir süreçti ki doktoraya devam edemedim. Hala daha da cesaretim yok. Doğuda artık belki cesaret ederim..
Ya huyum degldir ama bugun hafif kirginligm var gbiydi 6 yi gecerken oyle bi uyku bastirdiki resmen uyustu vucudum azicik uyudum uyandim iste bas agrisi yapti inceden ... yemegni ye cnm ac durma afiyet olsn kahvelerimiz piserken mutfagmi topladm smdi rahatca iciyorum bende iyi gelir insallahBende birazdan yemek yiyeyim kahve yapacağım kendime çayım
Neden öyle oldu başın? Sinüzit mi5?
Birbirimizi uyandırırız emzirmeye 2 saatte birama benimki doğana kadar sen kolaylıycan 2 aylık olcak senin beben.
Ama ben de senin doğum sürecinde çalışmıyor ve ağırlaşmış olacağım için geceleri sana destek olacağım
cnm görünmedi dedi bugün biliyor musun dedi bende 14. Haftada erkeğe benzetmisti doktorum dedim baktı güya ama pek guvenemedmHiç tahminde mi söylemediler
Elimde ultrason fotoğrafi yok cnm yaNub teorisinden ikra ya attın mı kuzum
Aynen aynen sanaa katiliyorum ... bak dogum yaptigim gun resim isteyen arkadaslarima attim bebegmi mesela ... inan bende nazara cok inaniyorum ama aman nazar deger diye dusunerek hareket edersen dha cok cektigine de inaniyorum .Öyle düşünme büşom daha çok çekersin inan...
Kız kardeşim gebeliğini eşine patik hediye edip söyledi. Bir iş arkadaşı demiş ki neden patik hediye ettin ilk eşyasını patik almak uğursuzluktur, 1 hafta sonra kardeşim düşük yaptı. Hep buna bağladı gidip. Diğer gebeliğini dümdük söyledi o yüzden eşine.
Bende eşime patik aldım öyle söyledim ama öyle birşey yaşanmadı. Batıl şeyler.
İlk 3 ay kimseye söylemedim gebeliği yakınlar dışında sosyal medyadan paylaşmadım hep kanamalıydım biliyosun. 3. 5aylıkken sosyal medyadan açıkladık kanama durdu1 aydır kırmızılar ortada yok.
O yüzden öyle şeylere bağlama kuzum. İnandıkça gelir seni bulur. Daima korkularınla sınanırsın.
insaAllah canmİnşallahh kuzum. Şimdiden nefesim kesilmeye başladı. Bakalım nasıl geçecek gerisi..
Busracim ben kendi kendime aa bayadir esimle tartismadik hee filan diye dusunsem en kisa zamanda tartsiyoruzBelki öyledir de cicim kötü düşünmeden söylediğim çoğu şeyde oluyor, bak yüksek lisansta bir sürü aksilik oldu bilmiyorum benim çevremde mi çok çekemeyen var acabaBen çoğu şeyde pat diye söyleyen biriydim aslında eşim beni o kadar frenliyor ki bunda da gerçekten kendi isteğimle kimseye söylemiyorum söylemek istemiyorum içimden söylemek gelmiyor yani bendeyken daha özel sanki
Eşime söyleyim bol bol okusun çayımmAynen aynen sanaa katiliyorum ... bak dogum yaptigim gun resim isteyen arkadaslarima attim bebegmi mesela ... inan bende nazara cok inaniyorum ama aman nazar deger diye dusunerek hareket edersen dha cok cektigine de inaniyorum .
Tabiki busra sen de diledgn gbi yap ama cok ustunde durma aman oyle dedmde boyle oldu diye olumsuzlugu cekme tatlim B BUSR4 bebege babanin okumasi da asiri etkili bisey haberin olsun ...
Hahahaha kendi kendimize nazar ediyoruz deseneBusracim ben kendi kendime aa bayadir esimle tartismadik hee filan diye dusunsem en kisa zamanda tartsiyoruz
Cicim ctesi çıktık hastaneden, oğlumla gece gündüz byapışık ikiz gibiyiz, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor inan, 4 gündür sürekli memede,sütüm de iyi maşaallah ama sürekli emmek istiyor,çoğu zaman yemeğimi zor yiyorum,
Evet canimm aynen oyleEşime söyleyim bol bol okusun çayımm
Hahahaha kendi kendimize nazar ediyoruz desene
Insallah mehlika bebek buyutmek zor Allah sabir versinn , uslu bi bebek olsun kokla onu ensesijden benim yerimee ...Cicim ctesi çıktık hastaneden, oğlumla gece gündüz byapışık ikiz gibiyiz, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor inan, 4 gündür sürekli memede,sütüm de iyi maşaallah ama sürekli emmek istiyor,çoğu zaman yemeğimi zor yiyorum,
Dün gece aşırı ağladı, önceki geceler sürekli memede olduğu için uyuyamıyordum, dün gece ona şükrettim çünkü memeyi de almadı sürekli avaz avaz ağladı, annemle ne yapacağımızı şaşırdık, zeytinyağıyla yağladık, fön makinası tuttum karnına vs, en son annemle battaniyenin içine koyup salladık bayağı bir salladıktan sonra sustu, uyudu,ama uzun bir süre uykusunda iç çekti, sabah ilk defa rahat bir kahvaltı yaptık şaşırdım,
Velhasılı 4 günün özetini yapacak olursak zor bir bebek, kızım da zordu ams bu kadar değildi, bakalım zaman ne gösterecek, inşaallah düzelir,
Canım endişe korku mutlaka oluyor ama korkma, çoğu yersiz endişeler, ben de korktum ama bak bitti gitti , su yapışık günleri de atlatacaz mutlaka , sürekli yapışıgiz ,hiç bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ama inan şikayetçi değilim ,onun minicikligi mis kokusu yumuşacık teni herşeyi unutturuyor,tek canı sağolsun da geçer gider hepsi,M mehlika nur aynı korkulari bende yaşıyorum daha şimdiden
Doğum nasıl olur nasıl biter hiç bir fikrim yok ama çok aşırı korktuğum doğru..
Yukarda da yazdım canım ilk günler yapışık uykusuz günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?