Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten sagsalim bende doğsun bende kurtulayım su günler geçsin istiyorm aslında böyle uzadıkça evhamlarim büyüyor
Uykularım bile.kaciyor

Sağlıkla geçirin günlerinizi ins kuzummm kokla benm içinde cennet kokuluyu

Dikkat et balim☹maşallah 5 ay olmuş Rabbim kucağına almayida nasip etsin kuzucum
Evet perim 5 e girdim bugün
Yavaş yavaş da hareketlendi sıpa
Amin inşallah bekleyen herkes kucağına alsın
Sen nasılsın güzel saçlım?

Valla sorma ya kuzum bende doktorayı arkasına yaparım diyordum şimdi aslaaa diyorum
4 üzerinden 3. 5 ortalamayla ve sadece %1 intihalle (o da kaynakçadan çıktı) mezun oldum. Ama doktora umrumda bile değil birkaç sene daha beklemem lazım o travmayı atlatıp devam edebilmek için.

Ahahahah ayyy bir de.o var iki saate bı uyandırma emzirme sarılık olmasin ay ay
Bende seni uyandirirm doğduğu zamanlarda hep destek tam destek
Aynen gülom bende yeğenlerimden fazlasıyla vakıfım o sürece ama inşallah atlatıcaz
O günler bir gelsin de

cnm görünmedi dedi bugün biliyor musun dedi bende 14. Haftada erkeğe benzetmisti doktorum dedim baktı güya ama pek guvenemedm

Elimde ultrason fotoğrafi yok cnm ya
14 de tahmin yaptıysa muhtemelen doğrudur kuzum. Hele erkeklerin hemen belli oluyor. Ben tahminin yanılacağını düşünmüyorum

Müthiş bir soru net 4 ama bazen 5i buluyor
Valla bugün ki azgınlık şeysini başlatan patili oldu cicim isteksizim kaç zamandır diye girdi konuya sonrasi hafta da kaç diye gidiyordu jahsnsbkljsonra benim ani olarak kaynimla eltim geldi yemeğe çıkmak zorunda kaldim yoksa daha cosardi bura

Sana da geçmiş olsun balım hormonlar çok etkiliyordur eminim,regl gelirken bile şeytan çıkıyor resmen benim içimden çok aksi, memnuniyetsiz,suratsız,sürekli kavga etmek için yer arayan birine dönüşüyorum ya eşim hemen anlıyormuayyen günler dayanmış kapıya anlaşılan diyor o bile artık uzak durmaya gayret gösteriyor benden bir müddetkii senin bide gebelik yani hormonların halay çektiği dönem bence Allah hayırla tamamlamani nasip etsin inşallah geriye kalan günleri de canimbugunleri de tebessümle hatırlarız hep birlikte inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…