- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.681
Sağol canım,ağlamaya başladı yinegozun aydinnn mehlosumm bebis nasill
Gerçekten sagsalim bende doğsun bende kurtulayım su günler geçsin istiyorm aslında böyle uzadıkça evhamlarim büyüyorCanım endişe korku mutlaka oluyor ama korkma, çoğu yersiz endişeler, ben de korktum ama bak bitti gitti , su yapışık günleri de atlatacaz mutlaka , sürekli yapışıgiz ,hiç bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ama inan şikayetçi değilim ,onun minicikligi mis kokusu yumuşacık teni herşeyi unutturuyor,tek canı sağolsun da geçer gider hepsi,
Yukarda da yazdım canım ilk günler yapışık uykusuz günler
Evet perim 5 e girdim bugünDikkat et balim☹maşallah 5 ay olmuş Rabbim kucağına almayida nasip etsin kuzucum
4 üzerinden 3. 5 ortalamayla ve sadece %1 intihalle (o da kaynakçadan çıktı) mezun oldum. Ama doktora umrumda bile değilValla sorma ya kuzum bende doktorayı arkasına yaparım diyordum şimdi aslaaa diyorum
Aynen gülom bende yeğenlerimden fazlasıyla vakıfım o sürece ama inşallah atlatıcazAhahahah ayyy bir de.o var iki saate bı uyandırma emzirme sarılık olmasin ay ay
Bende seni uyandirirm doğduğu zamanlarda hep destek tam destek
14 de tahmin yaptıysa muhtemelen doğrudur kuzum. Hele erkeklerin hemen belli oluyor. Ben tahminin yanılacağını düşünmüyorumcnm görünmedi dedi bugün biliyor musun dedi bende 14. Haftada erkeğe benzetmisti doktorum dedim baktı güya ama pek guvenemedm
Elimde ultrason fotoğrafi yok cnm ya
Üyelik iptali
Mehlikammmm nasılsın, bebek nasıl. Çok merak ettim seniSağol canım,ağlamaya başladı yine
Amoooon yerim yaEvet perim 5 e girdim bugün
Yavaş yavaş da hareketlendi sıpa
Amin inşallah bekleyen herkes kucağına alsın♥
Sen nasılsın güzel saçlım?
Müthiş bir soru
Valla bugün ki azgınlık şeysini başlatan patili oldu cicimSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
AaaaaaÜyelik iptali
Gelsin atlatırız balim destekçi olcaz birbirimizeAynen gülom bende yeğenlerimden fazlasıyla vakıfım o sürece ama inşallah atlatıcaz
O günler bir gelsin de
Sende. GizleeeKızlar son görülmenizi neden gizlediniz ya
Bakalım canım ben emin olamadım değişirse diye kimseye birşey diyemiyorum14 de tahmin yaptıysa muhtemelen doğrudur kuzum. Hele erkeklerin hemen belli oluyor. Ben tahminin yanılacağını düşünmüyorum
Yok ya. Burdaysanız ona göre yazıcamSende. Gizleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?