- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.701
İnşallahhhh seksü şempazemMüthiş bir sorunet 4 ama bazen 5i buluyor
Valla bugün ki azgınlık şeysini başlatan patili oldu cicimisteksizim kaç zamandır diye girdi konuya sonrasi hafta da kaç diye gidiyordu jahsnsbklj sonra benim ani olarak kaynimla eltim geldi yemeğe çıkmak zorunda kaldim yoksa daha cosardi bura
Sana da geçmiş olsun balım hormonlar çok etkiliyordur eminim,regl gelirken bile şeytan çıkıyor resmen benim içimden çok aksi, memnuniyetsiz,suratsız,sürekli kavga etmek için yer arayan birine dönüşüyorum yaeşim hemen anlıyor muayyen günler dayanmış kapıya anlaşılan diyor o bile artık uzak durmaya gayret gösteriyor benden bir müddet kii senin bide gebelik yani hormonların halay çektiği dönem bence Allah hayırla tamamlamani nasip etsin inşallah geriye kalan günleri de canim bugunleri de tebessümle hatırlarız hep birlikte inşallah ❤
Bilmiyorum diloşum haberli gitmedi. Kırılıyorum zaten böyle gidişlere. İnsan haberli gider. Ben muneden öğrendim durumu. Dönecek gibi gitti dedi. Ama insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. En son ikiz bebeklerin birini kaybedebilirim dedi sonra uçtu gitti.Aaaaaa
Niye ki yaa ne güzel muhabbet ediyorduk inslallah kötü bişey yoktur
İnşallah öyle bişey yoktur lokumumBilmiyorum diloşum haberli gitmedi. Kırılıyorum zaten böyle gidişlere. İnsan haberli gider. Ben muneden öğrendim durumu. Dönecek gibi gitti dedi. Ama insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. En son ikiz bebeklerin birini kaybedebilirim dedi sonra uçtu gitti.
Ayub konulara bakıyelarrrrKızlar son görülmenizi neden gizlediniz ya
Sagol cnm cok ilerlemedi ama tadim yok pek sen naslsn
Ya öyle mo ben okumadım o ayrıntıyı insAllah sağlıklıdır sorunu neyse halleder dönerBilmiyorum diloşum haberli gitmedi. Kırılıyorum zaten böyle gidişlere. İnsan haberli gider. Ben muneden öğrendim durumu. Dönecek gibi gitti dedi. Ama insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. En son ikiz bebeklerin birini kaybedebilirim dedi sonra uçtu gitti.
Sagol kiz hafiften basim agriyo sen nasl oldun
Hello beybi , Allahtan sana kolaylıklar diliyorum cicim son aylar normalde de nefes darlığı tıkanma oluyor astım hastasıymışsın da inşallah kolaylıkla atlatırsınSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Umarım diloşum. Dönerse öğrenicez bakalımİnşallah öyle bişey yoktur lokumum
Üzüldüm bak kötü bisey yoktur umarım
Geçmiş olsun bende iyim çok şükürSagol kiz hafiften basim agriyo sen nasl oldun
İnşallahhhh kuzumYa öyle mo ben okumadım o ayrıntıyı insAllah sağlıklıdır sorunu neyse halleder döner
İnşallahhhh incimHello beybi , Allahtan sana kolaylıklar diliyorum cicim son aylar normalde de nefes darlığı tıkanma oluyor astım hastasıymışsın da inşallah kolaylıkla atlatırsın
Cicim ctesi çıktık hastaneden, oğlumla gece gündüz byapışık ikiz gibiyiz, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor inan, 4 gündür sürekli memede,sütüm de iyi maşaallah ama sürekli emmek istiyor,çoğu zaman yemeğimi zor yiyorum,
Dün gece aşırı ağladı, önceki geceler sürekli memede olduğu için uyuyamıyordum, dün gece ona şükrettim çünkü memeyi de almadı sürekli avaz avaz ağladı, annemle ne yapacağımızı şaşırdık, zeytinyağıyla yağladık, fön makinası tuttum karnına vs, en son annemle battaniyenin içine koyup salladık bayağı bir salladıktan sonra sustu, uyudu,ama uzun bir süre uykusunda iç çekti, sabah ilk defa rahat bir kahvaltı yaptık şaşırdım,
Velhasılı 4 günün özetini yapacak olursak zor bir bebek, kızım da zordu ams bu kadar değildi, bakalım zaman ne gösterecek, inşaallah düzelir,
CicimMehlikammmm nasılsın, bebek nasıl. Çok merak ettim seni
Asil sana gecms olsun benmki ufak sen geceden beri baya zorlandin rahatsizdinGeçmiş olsun bende iyim çok şükür
Hemencik yat canimm iyi uykular 2 saatte olsaO meme arama refleksi bitiriyor brni,çok gülüyoruz ,battaniye falan degince emmek için yelteniyor, bir de küçücüklüğüne bakmadan ellerini yukarı kaldırıp gernesmesi muhteşem
Cicimüstte alıntıyla yazdım, yoğun geçiyor,şuan uyuyor uyanmadan yatabilirsem yatacağım inşaallah
Iyigeceler bende yatacagm birazdanKuzularım ben yatıyorum. Herkese iyi geceler dilerim. Yarın geyşam evde. Öptüm hepinizi şap ve de şup
☹ ne zaman izne ayrılacaksın peki ? Astım ilacı filan kullanıyor musun ?İnşallahhhh incimbende malesef etkiler erkenden başladı
Ah iki saati görür müyüz, memede uyuyor uyuyor yatırınca 5 dk ya uyanıyor,gece sürekli böyle, 4 gündür uykular haram oldu gençliğim yalan olduHemencik yat canimm iyi uykular 2 saatte olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?