Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallahhhh seksü şempazem
Bir kadının 3 yılda salgıladığı östrojen hormonu gebelerde 1 günde salgılanırmış o da aşırı duygusallığa ve oynak ruh hallerine sebep olurmuş. Bide ben progestanla ek olarak aldım kafayı yemiş vaziyetteyim anlatılmaz yaşanır
Bir ağlıyorum bir gülüyorum. Bir mutlu oluyorum bir karamsar bir sinirli bir alıngan. Kendim kendimden yoruldum
Hatta bugün geyşama okkalı bir msj attım. Kaç gündür vitaminlerimi unutuyorum sende ilgilenmiyorsun benimle içerikli. Haklısın bitanem bende bu sıralar biraz düştüm çok yorgun hissediyorum ama toparlıcam yazmış.
Sanırım geyşayı da çok yordum son zamanlarda.
Zaten alev alev konular ya senin başının altından çıkıyor ya da ponçiğin bak bana adeta açılmamış bir gül goncası gibin terbiyeli ve libişsizim. Gösteriyorum ama elletmiyorum

Aaaaaa
Niye ki yaa ne güzel muhabbet ediyorduk inslallah kötü bişey yoktur
Bilmiyorum diloşum haberli gitmedi. Kırılıyorum zaten böyle gidişlere. İnsan haberli gider. Ben muneden öğrendim durumu. Dönecek gibi gitti dedi. Ama insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. En son ikiz bebeklerin birini kaybedebilirim dedi sonra uçtu gitti.

İnşallah öyle bişey yoktur lokumum
Üzüldüm bak kötü bisey yoktur umarım

Ya öyle mo ben okumadım o ayrıntıyı insAllah sağlıklıdır sorunu neyse halleder döner

Hello beybi , Allahtan sana kolaylıklar diliyorum cicim son aylar normalde de nefes darlığı tıkanma oluyor astım hastasıymışsın da inşallah kolaylıkla atlatırsın

İnşallah öyle bişey yoktur lokumum
Üzüldüm bak kötü bisey yoktur umarım
Umarım diloşum. Dönerse öğrenicez bakalım Ya gidilir. Herkes gidebilir. Bende gidebilirim bir gün. Ama habersiz öyle kaçar gibi gidilir mi. Neden böyle yaparlar anlamıyorum.

Hello beybi , Allahtan sana kolaylıklar diliyorum cicim son aylar normalde de nefes darlığı tıkanma oluyor astım hastasıymışsın da inşallah kolaylıkla atlatırsın
İnşallahhhh incim bende malesef etkiler erkenden başladı

O meme arama refleksi bitiriyor brni,çok gülüyoruz ,battaniye falan degince emmek için yelteniyor, bir de küçücüklüğüne bakmadan ellerini yukarı kaldırıp gernesmesi muhteşem
Mehlikammmm nasılsın, bebek nasıl. Çok merak ettim seni
Cicim üstte alıntıyla yazdım, yoğun geçiyor,şuan uyuyor uyanmadan yatabilirsem yatacağım inşaallah

Hemencik yat canimm iyi uykular 2 saatte olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…