Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Astım, skolyoz, Akdeniz anemisi, çikolata kisti, alerjilerim vb. tüm anormalliklerime vakıf şamdanım kadın bana sen nerene güvenip çoğalmaya çalışırsın neren sağlam senin demedi iyi ki

belki de sevinmiati kız örnek vaka geldi diye baksana maşallah yok yok sende

zor geçmesi falan çok normal bunlarla. Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına

mehlikam hayırlı olsun güle güle bebeciğini:)
benim kız sakin uslu bebekti.
ikincisi de tam tersi çikar diyolar..
korku başladi anaaam...
ve hiç düşünemiyorum Eşim de istemiyor ben bi tane doğurayım diyorum 3 yaş tam ideal bence.. arasi. istemiyo beyefendi.. 5 yaşmış pehhh

Diktorya Secret kuşunla olan muhabbetin ben
Bende muhabbet kuşlarına, sultan papağanına bayılırımm genelde muhabbet kuşları çok konuşmaz çok aktif olmaz özellikle erkek olanlar, ama kendini nasıl sevdirdiysen kuşa artıkk

Ayrılmanız kötü olmuş imzoşumm üzüldüm amaa, özlüyordur seni eminim keşke vermemiş olsaydınız :/ gerçi orda daha hür, daha özgür diyorsun ama ne bileyim ya bir vakitten sonra evlat gibi oluyor ya

B Brunello Cicinelli Canım bromm günaydınnn
Bu kalbin kadar temiz sayfayı bana ayırdığın için sana çok teşekkür ederim bir türlü denk gelemiyoruz ne acı..

K Kendinisevenbirii ve benim için aşna fişne konularını siz açıyorsunuz demişsin, tesüf ederim şuan daa resmen tesüf ettim sana biz bilgi paylaşımı yapıyoruz, arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz kiii bu tür konularda herkesin fikri bilgisi olsun diye

Bu arada coh özledimm seni

dün akşam muhabbet kuş videosunu izliyordum bu yaziyi görünce yazayim dedim
yavrudan tam 33 gün boyunca gelişimini izledim gözleri açilmamiş tüyleri yavaş çıkıyor.
çok tatlılar yaw bide gece anne baba kuş yavrularini yemek yediriyor üşümesin diye kanatlarini açiyor.. bizden hiç farkı yok. hayvanciklar başından ayrılmyor bebeklerini :)

o kaçınılmaz şeymamm

ponçiğimm bende öyle düşündüm acaba üzülürmü üzüntüden hasta olurmu diye ama yok çabuk unutmuş karı tatlı geldi sıpaya

Ahahahahahahss gördün mü oğlunu nasıl da tatlı anasını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…