- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.721
Allah yardmcin olsn uyur insallahAh iki saati görür müyüz, memede uyuyor uyuyor yatırınca 5 dk ya uyanıyor,gece sürekli böyle, 4 gündür uykular haram oldu gençliğim yalan oldu
Astım, skolyoz, Akdeniz anemisi, çikolata kisti, alerjilerim vb. tüm anormalliklerime vakıf şamdanımkadın bana sen nerene güvenip çoğalmaya çalışırsın neren sağlam senin demedi iyi ki
Hoşbuldum çayımm iyiyimm oda iyidir herhalde 6 martta görmeye gideceğiz inşallah
iyiyim şamdanım çok şükür sen nasılsınngünaydın canım:)
nasılsın deneyci anne
benim kızda öleydi..Ah iki saati görür müyüz, memede uyuyor uyuyor yatırınca 5 dk ya uyanıyor,gece sürekli böyle, 4 gündür uykular haram oldu gençliğim yalan oldu
mehlikam hayırlı olsun güle güle bebeciğini:)Cicim ctesi çıktık hastaneden, oğlumla gece gündüz byapışık ikiz gibiyiz, telefonu elime almaya fırsatım olmuyor inan, 4 gündür sürekli memede,sütüm de iyi maşaallah ama sürekli emmek istiyor,çoğu zaman yemeğimi zor yiyorum,
Dün gece aşırı ağladı, önceki geceler sürekli memede olduğu için uyuyamıyordum, dün gece ona şükrettim çünkü memeyi de almadı sürekli avaz avaz ağladı, annemle ne yapacağımızı şaşırdık, zeytinyağıyla yağladık, fön makinası tuttum karnına vs, en son annemle battaniyenin içine koyup salladık bayağı bir salladıktan sonra sustu, uyudu,ama uzun bir süre uykusunda iç çekti, sabah ilk defa rahat bir kahvaltı yaptık şaşırdım,
Velhasılı 4 günün özetini yapacak olursak zor bir bebek, kızım da zordu ams bu kadar değildi, bakalım zaman ne gösterecek, inşaallah düzelir,
Diloşş Allah seni ne yapmasın e miii
dün akşam muhabbet kuş videosunu izliyordum bu yaziyi görünce yazayim dedimDiktorya Secret kuşunla olan muhabbetin ben
Bende muhabbet kuşlarına, sultan papağanına bayılırımmgenelde muhabbet kuşları çok konuşmaz çok aktif olmaz özellikle erkek olanlar, ama kendini nasıl sevdirdiysen kuşa artıkk
Ayrılmanız kötü olmuş imzoşumm üzüldüm amaa, özlüyordur seni eminim keşke vermemiş olsaydınız :/ gerçi orda daha hür, daha özgür diyorsun ama ne bileyim ya bir vakitten sonra evlat gibi oluyor ya
Günaydın bebişim
Sen akrosa şey deAhhahahahahshshshshhshshahsvsvahahsb
Napim ona da yazık dedm o kdr araba aldı
AhahhaSen akrosa şey desen istiyorrrr dujjjj alacakkk hibrittt
o kaçınılmaz şeymammCanım endişe korku mutlaka oluyor ama korkma, çoğu yersiz endişeler, ben de korktum ama bak bitti gitti , su yapışık günleri de atlatacaz mutlaka , sürekli yapışıgiz ,hiç bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ama inan şikayetçi değilim ,onun minicikligi mis kokusu yumuşacık teni herşeyi unutturuyor,tek canı sağolsun da geçer gider hepsi,
Yukarda da yazdım canım ilk günler yapışık uykusuz günler
ponçiğimm bende öyle düşündüm acaba üzülürmü üzüntüden hasta olurmu diye ama yok çabuk unutmuş karı tatlı geldi sıpayaDiktorya Secret kuşunla olan muhabbetin ben
Bende muhabbet kuşlarına, sultan papağanına bayılırımmgenelde muhabbet kuşları çok konuşmaz çok aktif olmaz özellikle erkek olanlar, ama kendini nasıl sevdirdiysen kuşa artıkk
Ayrılmanız kötü olmuş imzoşumm üzüldüm amaa, özlüyordur seni eminim keşke vermemiş olsaydınız :/ gerçi orda daha hür, daha özgür diyorsun ama ne bileyim ya bir vakitten sonra evlat gibi oluyor ya
Bebişimm diyen ağzını, yazan elleriniiiiiGünaydın bebişim
Ahahahahahahss gördün mü oğlunu nasıl da tatlı anasınıDiloşş Allah seni ne yapmasın e miiigülmekten çatlayacammmmm sabah sabah
Aama bir şey diyim mi vallaha benim pipişlimmm
oyyyyyyyy anassııı kubbaannnn nasılda oynuyoo pipisiyleeee
oğlum göster pipiniii teyzelereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?