- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.741
O bile ağzının tadını biliyorponçiğimm bende öyle düşündüm acaba üzülürmü üzüntüden hasta olurmu diye ama yok çabuk unutmuş karı tatlı geldi sıpaya
Direkt olarak benim oğlumAhahahahahahss gördün mü oğlunu nasıl da tatlı anasını
bal cicim yaa şubat ayı ayıların ayı yani çok normal bizimkülerde ayı olduklarına göre zapdedemiyoruzSelam azgın kertenkelelerim ben geldimKedilerin mart ayı neyse biz kertenkeleler için de şubat ayı odur. O yüzden böyle alev alev buralar
Tabi kimimizin yokluktan (mesela ben), kimimizin varlıktan (mesela siz) dilimize vuruyor ama olsundu hep şubattan ötürü
Nasılsınız pıtırcıklarım şekerlerim?
Umarım iyisinizdir, beni soracak olursanız ben kötüyümAşırı hormonlandım. Herşeye moralim bozuluyor. Böyle bunalım mı desem ne desem bilmiyorum öyle bir halet-i ruhiye içindeyim. Karnım iyice şişmeye başladı nefessiz kalıyorum. Astım hastasıyım. Gece boğuluyorum sanarak uykumdan uyanıyorum. Tansiyonum zaten düşüp duruyor baygınlık hissi geliyor. Daha 5.aya bugün girdim. Napıcam bilmiyorum şimdiden böyleysem
Sizlerde ne var ne yok ballarım?
D Dilos06 hasta mısın ne serumu gıı? Fazla libidodan zehirlenme mi geçirdin naptın
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
erkek milleti işte ponçiğim kuşda olsa bu aynı değişen bişe yokO bile ağzının tadını biliyorkurban olduğum Rabbim işte
Her gün farklısını getirecek para akrosta varsaAhahha
Evet her gün bir farklisini getirsin dicem de o çok zor
iyim kaymaklı künefemm valla ne olsun aynı çalışıyoruz işte sen napıyonnsusamlı kurabiyemmnn napionnnn
günaydın büşümGünaydınnn ❤
yee tatlıyı getir mete kaanı bak çokda kafiyeli oldu heebiraz daha kaymak fıstık künefe derseniz şuraya bayılazammmmm
Mete Kağan oyee tatlıyı getir mete kaanı bak çokda kafiyeli oldu hee
Bende iyim orkide çiçeğimiyim kaymaklı künefemm valla ne olsun aynı çalışıyoruz işte sen napıyonn
yumuşak ğ sini koymadan yazdım bende iştee ponçiğimMete Kağan o
boğazlarım halen yanıyo valla dur bende kendime sıcak çay alayım barı karşılıklı yapalım diloşumBende iyim orkide çiçeğim
Kahvaltı hazırlıyorum gelin yiyelim hep beraber yavrularım ananızz beslesin sizi
aayy ahahahsh koptum cicim yaaİnşallahhhh seksü şempazem
Bir kadının 3 yılda salgıladığı östrojen hormonu gebelerde 1 günde salgılanırmış o da aşırı duygusallığa ve oynak ruh hallerine sebep olurmuş. Bide ben progestanla ek olarak aldımkafayı yemiş vaziyetteyim anlatılmaz yaşanır
Bir ağlıyorum bir gülüyorum. Bir mutlu oluyorum bir karamsar bir sinirli bir alıngan. Kendim kendimden yoruldum
Hatta bugün geyşama okkalı bir msj attım. Kaç gündür vitaminlerimi unutuyorum sende ilgilenmiyorsun benimle içerikli. Haklısın bitanem bende bu sıralar biraz düştüm çok yorgun hissediyorum ama toparlıcam yazmış.
Sanırım geyşayı da çok yordum son zamanlarda.
Zaten alev alev konular ya senin başının altından çıkıyor ya da ponçiğinbak bana adeta açılmamış bir gül goncası gibin terbiyeli ve libişsizim. Gösteriyorum ama elletmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?