Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bir şey dicem düşünsenizee benim pipili çıkıyormuş kukuşlu doktor yanlış görmüş falan
hahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha

kuzenim meselaaa detaylıda dahi kız göründüüü cocuk bir doğdu erkek
herkes şokingggg resmennnnn skandallllsss
kız kucağına bi aldıı bebe pipiliii hastaneyi yıktı bu cocuk benim değil diye neyse ki tabi onun şimdi alıştılar bedavadan pipi sahibi oldu işte

aayyy evet yaa böyle ihtimallerde var ponçiğimm ben hamile kaldığımda kızım olucağını hissettim doktor da kız diyince hani biliyodum zaten oldum hislerim çok kuvvetlidir benim ByNkoaLa koalam bunu iyi bilir kolay kolay hislenmem ama eğer hislerim tutmuşsa kesin doğrudur koalanın hamile olduğunu öğrendiğimden beri kızın olucak didim

Bana bakkk bende ne hissediyorsunnnn
bu saatten sonra ponciğinn pipilisi yokkkk dedirtememmm suan söyle hissettiklerini

Evet gerçekten kızın da ilck kızın kızın da olcak kızın diye diye kızım oldu doktorlardan daha önce teşhisi koydu nurommm

Evet gerçekten kızın da ilck kızın kızın da olcak kızın diye diye kızım oldu doktorlardan daha önce teşhisi koydu nurommm
ama içime doğdu gülom napiyimm emindim yani kızın olucağından anlatamam nasıl olduğunu ama hislerim kuvvetli işte hemde çok güzel bi kız bebeğin olucak

ama içime doğdu gülom napiyimm emindim yani kızın olucağından anlatamam nasıl olduğunu ama hisleri kuvvetli işte hemde çok güzel bi kız bebeğin olucak
Hadi ins nurooom
Bende busraya hamile olacaksın diye diye kız hamile oldu
Bazen o geliyor nasıl olduğunu anlamıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…