- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.761
Ama benim oğlumun hem ğ si var hem de pipisiyumuşak ğ sini koymadan yazdım bende iştee ponçiğim
Buda iyi değil ama heee
pipisinii unutmak mümkün mü patilimm ozaman bidaküne özellikle yumuşak ğ sini ihmal etmicem sözAma benim oğlumun hem ğ si var hem de pipisi
Sen zaten öyle şeyler yapmazsınAyub konulara bakıyelarrrr
Benimki de gizli ama namıslı konulara bakıyorum gerçekten
günaydın büşüm
günaydın ballı kaymaklarrrrr
aayyy evet yaa böyle ihtimallerde var ponçiğimmYalnız bir şey dicemdüşünsenizee benim pipili çıkıyormuş kukuşlu doktor yanlış görmüş falan
hahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha
kuzenim meselaaa detaylıda dahi kız göründüüü cocuk bir doğdu erkek
herkes şokinggggresmennnnn skandallllsss
kız kucağına bi aldıı bebe pipiliiihastaneyi yıktı bu cocuk benim değil diye neyse ki tabi onun şimdi alıştılar bedavadan pipi sahibi oldu işte
AhhahahahahahhaBebişimm diyen ağzını, yazan elleriniiiiineyseee
naberrr
Bana bakkk bende ne hissediyorsunnnnaayyy evet yaa böyle ihtimallerde var ponçiğimmben hamile kaldığımda kızım olucağını hissettim doktor da kız diyince hani biliyodum zaten oldum hislerim çok kuvvetlidir benim ByNkoaLa koalam bunu iyi bilir kolay kolay hislenmen ama eğer hislerim tutmuşsa kesin doğrudur koalanın hamile olduğunu öğrendiğimden beri kızın olucak didim
Kızım asıl siz beni alın gözüm gönlüm Amsterdam görür en azından hahahahaahahhaHer gün farklısını getirecek para akrosta varsabeni evlat alsanıza Allahhhh aşkınaaaa nolurrr la gülimmmm allahınaaaa
aay koptumm patilimm seninki pipilii aslan parçası bi erkek net belli yaniBana bakkk bende ne hissediyorsunnnn
bu saatten sonra ponciğinn pipilisi yokkkk dedirtememmmsuan söyle hissettiklerini
Oh iyiiiaay koptumm patilimm seninki pipilii aslan parçası bi erkek net belli yani
Sen bizi boşverKızım asıl siz beni alın gözüm gönlüm Amsterdam görür en azından hahahahaahahha
Evet gerçekten kızın da ilck kızın kızın da olcak kızın diye diye kızım oldu doktorlardan daha önce teşhisi koydu nurommmaayyy evet yaa böyle ihtimallerde var ponçiğimmben hamile kaldığımda kızım olucağını hissettim doktor da kız diyince hani biliyodum zaten oldum hislerim çok kuvvetlidir benim ByNkoaLa koalam bunu iyi bilir kolay kolay hislenmen ama eğer hislerim tutmuşsa kesin doğrudur koalanın hamile olduğunu öğrendiğimden beri kızın olucak didim
Ben ona sütüne surtune oldu sanirmSen bizi boşveren iyisiii babaanneye yapışalım gülimmm onda hepimizden daha çok para var
ama içime doğdu gülom napiyimm emindim yani kızın olucağından anlatamam nasıl olduğunu ama hislerim kuvvetli işteEvet gerçekten kızın da ilck kızın kızın da olcak kızın diye diye kızım oldu doktorlardan daha önce teşhisi koydu nurommm
Babaaanne bana bi el ver deBen ona sütüne surtune oldu sanirm
Biraz da gideyim evine surtuneyimannsnssnnsbdnsnsn
Hadi ins nurooomama içime doğdu gülom napiyimm emindim yani kızın olucağından anlatamam nasıl olduğunu ama hisleri kuvvetli iştehemde çok güzel bi kız bebeğin olucak
Onun elini hupletirim hahahahahahBabaaanne bana bi el ver dezat ı mübarek iyi gelir belki kız damla çikolatalı kurabiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?