- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.781
yaa dimii bazen oluyo böylee tarif edemiyosun nasıl olduğunu ama hissediyosun işteHadi ins nurooom
Bende busraya hamile olacaksın diye diye kız hamile oldu
Bazen o geliyor nasıl olduğunu anlamıyorsun
parlament mavilimmGünaydınnnkaç gündür yazamadım sanmayın kahvesiz sabahlarım var kahveli günaydın
Eki Görüntüle 2596220
Cadı sila tırnaklarım ve benparlament mavilimmhoşgeldinn
Amin ins cnm onun ki de yakındır bak gör :)yaa dimii bazen oluyo böylee tarif edemiyosun nasıl olduğunu ama hissediyosun işte
aay ama iyi olmuş büşümüzde anne oluyo darısı K Kendinisevenbirii nin inşallah onunda alalım güzel haberlerini en yakın zamanda hayırlısıyla
Bana karşı hissiyatların var mı çaydaşımaayyy evet yaa böyle ihtimallerde var ponçiğimmben hamile kaldığımda kızım olucağını hissettim doktor da kız diyince hani biliyodum zaten oldum hislerim çok kuvvetlidir benim ByNkoaLa koalam bunu iyi bilir kolay kolay hislenmem ama eğer hislerim tutmuşsa kesin doğrudur koalanın hamile olduğunu öğrendiğimden beri kızın olucak didim
hiii aay nazarmı değdirdik yoksamCadı sila tırnaklarım ve benkırıldı biri ama ya
Kuşum mm hoş buldum nasılsınnnnn
Tırnakların beni benden aldıGünaydınnnkaç gündür yazamadım sanmayın kahvesiz sabahlarım var kahveli günaydın
Eki Görüntüle 2596220
aay ama ne yalan diyim bende hissediyorum gülom sanki çok yakında alıcaz güzel haberlerini gibi böyle heycanlar bekliyorumAmin ins cnm onun ki de yakındır bak gör :)
Yok ya odamın camını silerken gitti evladımhiii aay nazarmı değdirdik yoksam
iyim fıstığım valla iş güç muhabbet ediyoruz sen nasılsınn
Yavrum benimTırnakların beni benden aldı
aahh yaa içim gitti valla ben yinede şöyle bi maşallah çekiyimm diğerlerine bişey olmasınYok ya odamın camını silerken gitti evladım
İyi valla kalktım kahve içiyorum cam çiçeği gibi çam kenarı daişlerimi yapcam
Taytın da çok cafcaflıymiş tayta karşı bir zaafımız var daGünaydınnnkaç gündür yazamadım sanmayın kahvesiz sabahlarım var kahveli günaydın
Eki Görüntüle 2596220
Aman giderse gitsin keserim uzaaar üstüne düşünce daha çok kırılıyoraahh yaa içim gitti valla ben yinede şöyle bi maşallah çekiyimm diğerlerine bişey olmasın
oda doğru bak sakınırsan illaki başına bişey geliyo çok doğruuAman giderse gitsin keserim uzaaar üstüne düşünce daha çok kırılıyor
Hahahahha bende tayt seviyorum yaaTaytın da çok cafcaflıymiş tayta karşı bir zaafımız var da
İşte biz tırnak bakarız diloş tayt bakarTaytın da çok cafcaflıymiş tayta karşı bir zaafımız var da
İyim canım oturuyorum öyle sen nasılsınYavrum benimnasılsın
eveett hissediyorummm hiisseeeediyorummmmBana karşı hissiyatların var mı çaydaşım
Peki benim hastayken bir mesajınla kendimi iyi hissetmemeveett hissediyorummm hiisseeeediyorummmm
çaydaşımm sen çooook mükemmel birisin kalbini fikrini zikrini sevdiğim kıyametlimsin benim
Kahvaltı saatin mi geldi acaba gülimmOnun elini hupletirim hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?