- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.201
Anladım canimKuzu pek girmiyor ayda bir kere anca o da Türkiye de değilmiş
Grup mubak onu hesaba katmadım hiç olsun engelleyi veririk heriflerii
anamm yazık kızz onlarsızda yapamayızkii ozaman onlarıda dahil edelim grup yapalımm ahahahs
aklıma bisex kadın konu açmış kocasınıda dahil etmek istediğini yazmış o geldi aklıma koptumm
Diloş gündüz gözü kafayı mı cektin canomm nabiyonYaaaa ben nediyorumm sen nediyorsun
Ben nerdeyim sen nerdesin aaaaaa büşü sürer büsü
millet fantezide sınır tanımıyo diloşumHeee iyi hatırlıyorum o kadını oneydiii gizzzfantazi sever nejlaya bak heleeee
aayy ahaha çok güzel sölemiş madem okadar hevesli kendine alsın yanii defolu mefolu giyinsin güle güleTakmicaksin yaa valla kendi yaptıklarından utansinlar nurosum :)
Akşam hiç muhatap bile olmadım
Bak araba aldığımızı biliyor duydu hayirli olsun bile demedi kiskancligindan
Zaten akrosa dedm böyle böyle dedi diye gitsin kendisi giyinsin ordan aç gözlü dedijajansnsbsbsnssnnsnsnssnsn
ama beybikimm biz telefon grubu yapicizz yaniii alüüü deriz azıcıkk nolcakkiAnladım canim
Grup mukız fantezi dünyam rengarenkte inan bu bağaa bile fazla tövbest
Diloş gündüz gözü kafayı mı cektin canomm nabiyon
Hatırlamıyorum çok sarhoştumAnladım canim
Grup mukız fantezi dünyam rengarenkte inan bu bağaa bile fazla tövbest
Diloş gündüz gözü kafayı mı cektin canomm nabiyon
DilosummmK Kendinisevenbirii Allah aşkına bir gelde sohbet edek öyle geriden geliyorsun beğene beğene sonra geri gidiyorsun yorulmadin mi kadinnnnnnbiri de Jawlensky
Heeee açtımmmm
Bu neee
Ayyyy canımmm büşümmm aşkmmmm
poncikk görünüyor aşağıda artık onu diyorum ya sarhoş musun DiloşummBu neee
yok kuzum pro olanları aşağıda göremiyom ya adını görünce sevindirik oldummAyyyy canımmm büşümmm aşkmmmmbende şey sandım diloş gibi diyecen diyeee
gene ne yaptm diyecektmmm
canım büşmmm
iyiyim gülnihalimm sen nasılsınnn bebişler nasılHerkeşe merhabaNasılsınız güzellerimm canlarım benim bir süredir yoktum. İyisiniz inşaallah
Maşallah kuzummm iyiyim. Nasıl geçti proje ? Bebiş ve sen iyisiniz??iyiyim gülnihalimm sen nasılsınnn bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?