- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.221
valla nasıl geçsin kuzum biraz daha uğraştıracak bizi ama hallederiz inşallahhHerkeşe merhabaNasılsınız güzellerimm canlarım benim bir süredir yoktum. İyisiniz inşaallah
Maşallah kuzummm iyiyim. Nasıl geçti proje ? Bebiş ve sen iyisiniz?? ❤❤
Diloşum sen sakin olda gitme biyerlere grilenme sakın yineEvet busum doğru aynen öyle güzel tahmin zaten yazdım da durumuna burdayım diye bakalım nolcak
Büyüyorlar canım evet ilk zamanlarina göre kocaman oldular şükür çok şükür. Kucak istemeye başladılar.valla nasıl geçsin kuzum biraz daha uğraştıracak bizi ama hallederiz inşallahh
bebişte iyidir herhalde 6 marrtta görmeye gideceğiz inşallahh
ikizler napıyorlar kocaman olmuşlardır
minnoşlar yaaa maşallah onlaraaBüyüyorlar canım evet ilk zamanlarina göre kocaman oldular şükür çok şükür. Kucak istemeye başladılar.
diloşum nolüyür yaa ben anladım gibide anlamadım gibide bi açıklarmısın aşkilopummEvet busum doğru aynen öyle güzel tahmin zaten yazdım da durumuna burdayım diye bakalım nolcak
büşüme katılıyorum sakin ol biyerlere gitme grilenmeeDiloşum sen sakin olda gitme biyerlere grilenme sakın yine
Ne olmuş
perinin mevzusunu biliyomusun azcık patilim babalığının yaptığını falan.. suç duyurusunda bulunmuştu perim içeri attırmıştı ama pazar günü sanırım salmışlar ve profilinde tehdit edildiğini korktuğunu yazmışNe olmuş
Bugün de olayların ardı arkası kesilmiyor
Okudum şimdi birazzperinin mevzusunu biliyomusun azcık patilim babalığının yaptığını falan.. suç duyurusunda bulunmuştu perim içeri attırmıştı ama pazar günü sanırım salmışlar ve profilinde tehdit edildiğini korktuğunu yazmışçok merak ediyorum şuan onu patilim yaa
inşallah patilim inşallah onun için herşey çok iyi olurOkudum şimdi birazz
Allah yardımcısı olsun ne diyelimm, umarım onun içn her şey yoluna girer
Üzüldüm..
Çok usluyum çok aman maşallah senin kızına
nekadar uslu olduğunu biz biliyoruz senin diloşumÇok usluyum çok aman maşallah senin kızına
Yok bu sefer gerçekten uslu davrandınekadar uslu olduğunu biz biliyoruz senin diloşum
evet ponçiğimm bende şahit oldumYok bu sefer gerçekten uslu davrandı
İmzommm beyenmedim işareti geldi noğlüyorevet ponçiğimm bende şahit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?