- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.241
bende bilsemm diloşumm zevk alıyo bundan demekkiİmzommm beyenmedim işareti geldi noğlüyor
az kaldı büşüm yarımsaatcik daha eve gider dinlenirsin bol bolSaat 16:30 yuppiiiiiiiiii
sohbet muhabbetle göz açıp kapayıncaya geçer ponçiğimBenimde 1 saatim var dahaaaaaaaaaaa
Hee whatsap grubu gibin bişey diyosun yani anladım beennnnama beybikimm biz telefon grubu yapicizz yaniii alüüü deriz azıcıkk nolcakki
ivit bebeğimm öyle kötü bi niyet yok yaniHee whatsap grubu gibin bişey diyosun yani anladım beennnn
yok bebikimm yaa kayda değecek bişey değil karşılıklı beğenmiyürük birbirmiziKızlar bir saat çıktım yine karıştı mi ortalik noluyor bı bilgilendirin benibeğenmedim atanlar var hayırdır
inşallah kuzummaz kaldı büşüm yarımsaatcik daha eve gider dinlenirsin bol bol
ay patilim benimde 6 yı buluyor eve varmamBenimde 1 saatim var dahaaaaaaaaaaa
valla sorma kuzum ortalık garıştı garıştıKızlar bir saat çıktım yine karıştı mi ortalik noluyor bı bilgilendirin benibeğenmedim atanlar var hayırdır
Heee evet o arkideş yapıyor arada o dediğiniyok bebikimm yaa kayda değecek bişey değil karşılıklı beğenmiyürük birbirmizi
B Brunello Cicinelli varken karışsın ya cici yokken ortalığı kan götürse yetişemek sanki bizvalla sorma kuzum ortalık garıştı garıştı
bitek bana yapmıyomuş demekkiHeee evet o arkideş yapıyor arada o dediğini
Nasılsın cnm nasıl gidiyorhosgeldin cnmM❤
maşallah erken hissetin galiba bebisin hareketlerini
Normalde 20 haftadan basliyor diye biliyorum
gel beraber yapak töbest. bende herşeye atlar oldum heeBiri beni tutup jet hızıyla duşa firlatabilir mi aceba yaaa
Aynen aynen geçenlerde de ben öyle bı şeyine denk geldim bı baktım gayet mantıklı bir msjima begenmedimi yapıştırmışbitek bana yapmıyomuş demekkiilk o beğenmedim yaptı sonra bi ara denk geldim bende bi yazısını beğenmedim sonra geldi alakasız bi yazımı beğenmedim yaptı sonra bende gittim onun bi yazısını beğenmedim öyle karşılıklı emoji atıyok yani olsun buda bi bağ sonuçta iletişim kuruyos iyi kötü o atıyo hemen peşinden bende atıyorum ilk o başlattı ama zevkli oluyo yanlız
Cünüp cünüp yazma şu topiğeeBiri beni tutup jet hızıyla duşa firlatabilir mi aceba yaaa
aay inanmıyorummAynen aynen geçenlerde de ben öyle bı şeyine denk geldim bı baktım gayet mantıklı bir msjima begenmedimi yapıştırmışsimdi senin de gayet normal bir msjinda beğenmedim görünce bele galdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?