- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.441
Attığı msjı gördüm koptumNasıl olayım büşom. Canımla mı uğraşayım bebeyle mi 36 veletle mi yoksa veletlerden daha velet kocamla mı şaşırdım, zordayımsen nasılsın bebişim
Allah'ım yarabbim ya canım tehdit edildiğini bildirdin mi polislere tekrar? yakalansin ya böyle elini kolunu sallayarak gezecek mi yani dışarda bu sapikTek değilim ama ne kadar güvendeyim bilmiyorum adresim açıklanmış yeni numaramı dahi biliyo adam ve tek hayali benden intikam almak
Evet avukat 3 gün altını çize çize anlatıı açıkladı ama tek verdikleri bu gün biten koruma kararı olduAllah'ım yarabbim ya canım tehdit edildiğini bildirdin mi polislere tekrar? yakalansin ya böyle elini kolunu sallayarak gezecek mi yani dışarda bu sapik
Aminn Allah razı olsunKar perisi canım Allah yardımcın olsun okuyorum çok üzülüyorum dua ediyorum, sende oku Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak ❤
Aminn diloşum ama bu gidişle çok zorKar perisi canım benim dualarımız seninle allah yardımcin olsun tez vakitte o pislik belasıni bulsun
Sende ferahliga kavus bitanem♥
Yaa Allah yardımcın olsun canım çok zor durumEvet avukat 3 gün altını çize çize anlatıı açıkladı ama tek verdikleri bu gün biten koruma kararı oldu
Nasıl oldu da tutuklanmadı bitanem yaSıkıntı cicim o adam dışarıda geziniyor benim canım tehlikede
Onun genetiğini gdo'ya bandırıp çıkarmazsam bana da The Aney Kertenkele demesinler folik asitlimYapma annem...
Hamilelikte erkeklerin genetiği değişiyor demek ki... Sen kendi kendine yetiyorsun. Ağız tadiniz bozulmasın
Öyle deme canım benim Allah görüyor ya onun cezasını vericem elbet bu mübarek ayda biz hep yanındayız neye ihtiyacin olursa söylemen yeterli olur elimizden geleni yaparız burda bir aileyiz canım benim ❤Aminn diloşum ama bu gidişle çok zor
Büşom ben sana ne dedim. Negatif olan tüm örneklerden uzak dur demedim mi?Attığı msjı gördüm koptum
Ay aman iyi olda kuzum❤
Valla bende nasıl olayım iyiyim çok şükür kuzum sadece böyle bugün birden bastıran bir korku oldu burayada yazacaktım gebelerimizde de oluyor mu acaba diyebizim gebelik topiğinden bir arkadaşım vardı 8 haftalıkken gittiğinde 5.haftasında kalbinin durduğunu öğrenip kürtaj olmuştu, ben ondan o kadar etkilenmiştim ki her kontrole gittiğimde acaba kalbi atacak mı derdim ama kontrol gününde o korku olurdu, şimdi daha 10 gün var içim içimi yiyor böyle devamlı aklımda acaba bişey mi oldu, hatta artık soru kısmını geçti kesin bişey oldu modundayım karnım falan çıkmadı hiç biraz ondan mı oluyor bilmiyorum tabi daha 12.hafta erken ama bazı kişilerin çıkıyomuş ne biliyim değişik bir ruh hali içindeyim
İnşallah cicim çok doğru çok ama işte durduk yerde geliyor aklıma, sonra üzülüyorum kendi kendimeBüşom ben sana ne dedim. Negatif olan tüm örneklerden uzak dur demedim mi?
Okuma öyle şeyleri demedim mi
5.haftada kalbi durmak ne, neler neler var.. Bizzat benim bir akrabam 6 aylıkken, bir akrabam 32 haftalıkken cansız doğum yaptı bebeklerini.. Kötü ihtimaller her zaman var ve her an herşey olabilir. Ama olmayabilirde..
Sen olmama ihtimali üzerinde ilerlemek zorundasın.
Bak gebeliği riskli olup yatarak geçirenler var, her an an kaybetme riski içinde olanlar var onlar ne yapsın? Biz bebeğimizin sağlığı yerindeyken iç karartacaksak onlar ne yapsın?
Endişeli ruh halinden uzak durmak zorundasın büşom. Nasıl ki alkol alıp sigara içmiyosan bebeğinin sağlığı için, bil ki endişeli ve stresli olman da bebeğe aynı alkol kadar zararlı.
Bebeğin seninle, gelmişsin 12. haftaya, hiç problem yok. Yapma böyle kuzum. Kötüyü düşünüp çağırma. Bebene sarıl, hep iyiyiz ve iyi olacağız de
KesinlikleTabiki gülom o estetikli
Yaaa yazdiklarini okudumSerbest bıraktılar cicim bi sonraki mahkemeye kadar serbest ve ben tehdit edildim canımla
Çabuk yetDur doğurma yettim gülom
Yaa ablacim evet gordum gormemmiiİmzacim bisex kadın paylaşiminda üyenin bı tanesi adını hatırlamıyorum sana hoş olmayan bir şey yazmıştı...seninle daha fazla ugrasmasin diye sana hitaben yazdığını alintilayip bir şeyler sordum ben de biseksuelim deyince napacağimi şaşırdım. Fark ettin mi
Sağol kuzum korona olsam havaalanında yakalarlardı beni hemen.kameraların önünden geçiyonİy bari bugünlük dönen mevzudan ötürü bizim yanan ateşimiz görmemiş olmanı kar sayiyorum cicim hoşgeldinkardeşimi bekliyorum bende, almaya gelicek birazdan AVM gezicez biraz kız kıza güzel bı akşam olsun dedim sonra da babamlara gidip orda kalicam bugün,eşimi de nöbete yolladım öyle işte :)
Canım geçmiş olsun ya bende epeydir girmeyince dikkatimi çekti,profilin de kapalı zatenokudum korona virüs değilmiş şükür bı soklandim virüs diyince ama büyük geçmiş olsun.uğra arada özletiyosun
Ajsbksbs tam ciddi ciddi okuyup üzülüyom,burayı okuyunca kahkahayı basmış bulundum be cicim ajsbamalem adam şu geyşa
Kız sen ne güzel tavır yapiyon öyle ya
Bisoraki mahkeme nezaman pamugumSerbest bıraktılar cicim bi sonraki mahkemeye kadar serbest ve ben tehdit edildim canımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?