Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl olayım büşom. Canımla mı uğraşayım bebeyle mi 36 veletle mi yoksa veletlerden daha velet kocamla mı şaşırdım, zordayım sen nasılsın bebişim
Attığı msjı gördüm koptum
Ay aman iyi olda kuzum
Valla bende nasıl olayım iyiyim çok şükür kuzum sadece böyle bugün birden bastıran bir korku oldu burayada yazacaktım gebelerimizde de oluyor mu acaba diye bizim gebelik topiğinden bir arkadaşım vardı 8 haftalıkken gittiğinde 5.haftasında kalbinin durduğunu öğrenip kürtaj olmuştu, ben ondan o kadar etkilenmiştim ki her kontrole gittiğimde acaba kalbi atacak mı derdim ama kontrol gününde o korku olurdu, şimdi daha 10 gün var içim içimi yiyor böyle devamlı aklımda acaba bişey mi oldu, hatta artık soru kısmını geçti kesin bişey oldu modundayım karnım falan çıkmadı hiç biraz ondan mı oluyor bilmiyorum tabi daha 12.hafta erken ama bazı kişilerin çıkıyomuş ne biliyim değişik bir ruh hali içindeyim

Tek değilim ama ne kadar güvendeyim bilmiyorum adresim açıklanmış yeni numaramı dahi biliyo adam ve tek hayali benden intikam almak
Allah'ım yarabbim ya canım tehdit edildiğini bildirdin mi polislere tekrar? yakalansin ya böyle elini kolunu sallayarak gezecek mi yani dışarda bu sapik

Allah'ım yarabbim ya canım tehdit edildiğini bildirdin mi polislere tekrar? yakalansin ya böyle elini kolunu sallayarak gezecek mi yani dışarda bu sapik
Evet avukat 3 gün altını çize çize anlatıı açıkladı ama tek verdikleri bu gün biten koruma kararı oldu

Yapma annem...
Hamilelikte erkeklerin genetiği değişiyor demek ki... Sen kendi kendine yetiyorsun. Ağız tadiniz bozulmasın
Onun genetiğini gdo'ya bandırıp çıkarmazsam bana da The Aney Kertenkele demesinler folik asitlim

Aminn diloşum ama bu gidişle çok zor
Öyle deme canım benim Allah görüyor ya onun cezasını vericem elbet bu mübarek ayda biz hep yanındayız neye ihtiyacin olursa söylemen yeterli olur elimizden geleni yaparız burda bir aileyiz canım benim ❤

Büşom ben sana ne dedim. Negatif olan tüm örneklerden uzak dur demedim mi?
Okuma öyle şeyleri demedim mi
5.haftada kalbi durmak ne, neler neler var.. Bizzat benim bir akrabam 6 aylıkken, bir akrabam 32 haftalıkken cansız doğum yaptı bebeklerini.. Kötü ihtimaller her zaman var ve her an herşey olabilir. Ama olmayabilirde..
Sen olmama ihtimali üzerinde ilerlemek zorundasın.
Bak gebeliği riskli olup yatarak geçirenler var, her an an kaybetme riski içinde olanlar var onlar ne yapsın? Biz bebeğimizin sağlığı yerindeyken iç karartacaksak onlar ne yapsın?
Endişeli ruh halinden uzak durmak zorundasın büşom. Nasıl ki alkol alıp sigara içmiyosan bebeğinin sağlığı için, bil ki endişeli ve stresli olman da bebeğe aynı alkol kadar zararlı.
Bebeğin seninle, gelmişsin 12. haftaya, hiç problem yok. Yapma böyle kuzum. Kötüyü düşünüp çağırma. Bebene sarıl, hep iyiyiz ve iyi olacağız de

İnşallah cicim çok doğru çok ama işte durduk yerde geliyor aklıma, sonra üzülüyorum kendi kendime Sonra dua ediyorum aklımdan gitsin diye, ilk defa doktor aralığı bu kadar uzun oldu sanırım o yüzden birazda

Yaa ablacim evet gordum gormemmii ona bi cevap verirdim oanda ama is pekde hos biyere gitmezdi bende ona cevap vermekten se begenmedim yaparak lafi agzina tikamis oldum kadin kalkmis burda bisexim diyo kocami dahil etsemmi grup yapsammi diyo normalmis gibi birde otekide kalkmis garip olan ne bende bisexim diyo ey allahim ne yasiyolarsa yasasinlar canim bize niye soruyolar ki

Sağol kuzum korona olsam havaalanında yakalarlardı beni hemen.kameraların önünden geçiyon nazi kampı gibi aynı,görevli bi teyze tek sıraaa tek sıra oluun diye bağırıyo herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…