- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.461
Burda hepimiz ayni teldeniz tubikimm birbirimizi anliyoruz herturluAynen imzoşum
Allahtan burda topikte hep aynı telden gacılar bir araya geldik ♥ dışarısı vahşi kaynıyor çıkmayın
Cevap vermemekle çok iyi yaptınYaa ablacim evet gordum gormemmiiona bi cevap verirdim oanda ama is pekde hos biyere gitmezdi bende ona cevap vermekten se begenmedim yaparak lafi agzina tikamis oldum kadin kalkmis burda bisexim diyo kocami dahil etsemmi grup yapsammi diyo normalmis gibi birde otekide kalkmis garip olan ne bende bisexim diyo ey allahim ne yasiyolarsa yasasinlar canim bize niye soruyolar ki
Yani belkide sinirin gecmistir diye dusunmustur diyecem cicim ama yok tabi isin ic yuzunu tam bilemedigimden ben daha bisey demiom geysani en iyi sen tanirsin gelirsin hakkindan herturluİnsan gelip demez mi yüzüme artık daha dikkatli olacağım falan gibisinden imzoşum
Birazdan yine okkalı bir msj yiyecek benden ama. Bu seferki baya okkalı olacak, ölüyü diriltir cinsten
Sizlere yazarken bir yandan da kafamdaki ateş topunu büyütüp yazacaklarımı toparlıyorum geyşa denen şahsa
Yaaa koptum yemin ederimm ozellikle bunaAl seksü şempazem sana canlı canlı o an:
Eki Görüntüle 2596925
Bide fotosunu atıp yazmış altına aramazsan arama yar diye. Kafasına boku ben koydum sadece tipini gizlemek için değil, o artık benim için kocaman bir bok diye.
Ayrıca siz hala libişli konular mı konuşuyorsunuz lanetimden kaç kişi yamuldu hala mı ders almadınız
Aminnn inşaallah canımYaa bende istiyorum bu ikizlerden nihalllAllah ömür sağlık sihhat versin inşallah o meleklere ya ❤
E kuzum bebeler doktora bağlı çalışmıyor ki gitmeyince birşey olsunİnşallah cicim çok doğru çok ama işte durduk yerde geliyor aklıma, sonra üzülüyorum kendi kendimeSonra dua ediyorum aklımdan gitsin diye, ilk defa doktor aralığı bu kadar uzun oldu sanırım o yüzden birazda
O yüzden diyorum imzoşum gitmeyin yaban ellere diye, avını bekleyen ayı gibi pusuda bekliyorlar bdvde, av olmayın diyorum ama dinleyen kimBurda hepimiz ayni teldeniz tubikimm birbirimizi anliyoruz herturludisarsi bildigin avci dolu patlamaya hazir volkanlar mubarek
Valla düşünmedim değil cicim gebe karıyı yadırgamazlar dediğin gibiE kuzum bebeler doktora bağlı çalışmıyor ki gitmeyince birşey olsun
Bak benim son randevu 17 şubattaydı, diğeri 20 marttaben endişe etmiyorum ama uzun süre göremicem diye üzülüyorum. Çok alıştım 18.haftaya kadar 2 haftada bir gördüm bebemi. Hergün şu kadar gün kaldı bu kadar gün kaldı diye sayıyorum.
Baktım olmayacak martın 2 sine bir randevu aldımbi göreyim nur yüzümü. Sonra 18 gün daha beklicem tabi ama napalım.
Eğer bu kadar rahatsız oluyorsan al randevu git pıtırcığım. En kötü aciline git içimde bir huzursuzluk var görmek istiyorum bebeğimi de. Hamile kadın ne yapsa da garipsemezler merak etme
Üstte attığım msj; Hayaller.Kuzular ben bi geyşamın genetiğini gdo'ya bandırıp geliyorum.
Yadırgamazlar kuzum. İnan acile dediğim şekilde günde kaç hasta gidiyordur.Valla düşünmedim değil cicim gebe karıyı yadırgamazlar dediğin gibi
Ayy kız malim seni görmüştümya bı kere resmini hani, artık TV de korona virüslü tespik ettik diye cikarsalar tanirdim seniSağol kuzum korona olsam havaalanında yakalarlardı beni hemen.kameraların önünden geçiyonnazi kampı gibi aynı,görevli bi teyze tek sıraaa tek sıra oluun diye bağırıyo herkese
Ahh amiinn nihalim ya inşallahAminnn inşaallah canımsu 3 ayların yuzsuyu hürmetine Rabbimiz en kısa zamanda nasip etsin sana ikiz dilosuma da
Cookk mutlu olarak dön yarın inşallah bizeKuzularım geyşam geldi. Konuşacak mı bir gelişme olacak mı sanmıyorum ama bakacağız bakalım..
Yarınki izni yanmış zaten yarın gelirim okuldan sonra.
Herkese iyi geceler dilerim, görüşmek üzere gülü gülü
cicim yanlış anlama ama adamin ustune cok gittigini düşünüyorum ben mesela oda neden yanmis demeni bekleyip bu mesaji görünce sana kırılmış alinmis belli etmiyor olabilir sanki sende çok ters gidiyorsunÜstte attığım msj; Hayaller.
Şuan ki halim; Hayatlar.
Ben ona msj atmadan o beni aradı. Red ettim. Msj atmış müsait olduğunda söyle arayayım demiş. Neden arayacaksın dedim. Ne yapıyorsun diye arayacağım hem de yarınki iznim yanmış onu söyleyecektim demiş.
Bende yanarsa yansın dedim.
Umduğum; "Aşkım neden öyle diyorsun, sen eskiden iznim yandığında çok üzülürdün kıyamet koparırdın şimdi neden böyle diyorsun, ben nerde hata yaptım söyle düzelteyim gül yüzlüm, biricik karım." msjı.
Bulduğum; cevap bile vermedi.
Moralim bozuk, duşa giriyorum elveda
Hee ben de hemen el sallardım kameraya ehe ehe ehe diyeAyy kız malim seni görmüştümya bı kere resmini hani, artık TV de korona virüslü tespik ettik diye cikarsalar tanirdim senibu bizim malii ya kasabın karisi olan diye topigi ayaga kaldirirdim ayy Allah korusun kız düşününce kötü oldum
Ahh amiinn nihalim ya inşallah❤
Özellikle topige selamlar demeyi de unutmazdin tabi zaarHee ben de hemen el sallardım kameraya ehe ehe ehe diye
İyi geceler güzellik tatlı uykularKuzularım geyşam geldi. Konuşacak mı bir gelişme olacak mı sanmıyorum ama bakacağız bakalım..
Yarınki izni yanmış zaten yarın gelirim okuldan sonra.
Herkese iyi geceler dilerim, görüşmek üzere gülü gülü
Topiğin adını söyleyene kadar haber bülteni biter kızÖzellikle topige selamlar demeyi de unutmazdin tabi zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?