Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canjmmm okadar guldmki su msjna yaaa
Insallah yarn guzel seyler anlatacaksn bjze oyle hissediyorum

Busra sen beni cok kizdiriyosun biliyosun djmiii tatlimmm
Git gor bebegni endiselendm huzursz oldm geldim dersin acile filan gitmw durumlar hastaneler karisik normal kendi doktoruna git cnm ... hos bence gitmene de gerek yok kotuleri dusunursek cicinin dedgi gbi ohooo

Ay çayım kızma tamam
Zaten ara ara yokluyor dua edip savıyorum işte size söylemek istedim cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama eşimle konuştuk baya rahatlattı haftasonumuzda güzelce gezelim falan dedi belki gitmem hem kendimi alıştırayım ayda bir görmeye

Yani bosa masraf etme bebise harca son zamanlar kontrok sklasacak zaten ... o vesveseler sana gelince Rabbimize sigin dualar et kendini biseye ver canim ..

Yani bosa masraf etme bebise harca son zamanlar kontrok sklasacak zaten ... o vesveseler sana gelince Rabbimize sigin dualar et kendini biseye ver canim ..
Aynen kuzumm valla bir an önce öğrenelimde inşallah alışverişlerine başlayalım

Günaydın canlarım
Regaip kandilimiz mübarek olsun, Rabbim hepimizin gönlünden dilediği duasını kabul etsin, ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin inşallah
günaydın balım kandilimiz mübarek olsun amin bitanem
Günaydın kuzum kandilimiz mübarek olsun amin bitanem

Kızlarr günaydınn
Herkesin kandili mübarek olsun

Biraz canım sıkkın şu işlerimi halledip geleceğim inşallah
Günaydın canım
Kandilimiz mübarek olsun amin bitanem
Hayır olsun cnm neden canın sıkkın noldu cnm

4 Mart'ta yapılacak
pamuğumm 4 marta bişey kalmamış Allahın izniyle hak da hukukda senin yanında olucak oda çekicek cezasını sen mümkün olduğunda yanlız kalmamaya çalış evden de çıkma hiç gerekirse bu hafta çarşamba adalet içeri atar belkidetehdit mesajlarınıda silme sakın.. gösterirsin mahmede bak bugün kandil senin için çok dua edicem içini ferah tut korkma sakın güçlü ol çiçeğim benim

Günaydın canlarım
Regaip kandilimiz mübarek olsun, Rabbim hepimizin gönlünden dilediği duasını kabul etsin, ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin inşallah
sanada günaydın büşümm aminn seninde aynı dualarla kandilin mübarek olsun boncuğum
günaydın pambukum seninde kandilin mübarek olsun amin fıstığım
günaydın balım kandilimiz mübarek olsun amin bitanem

Günaydın kuzum kandilimiz mübarek olsun amin bitanem ♥♥
diloşumm günaydın kandilimizz mübarek olsun balımm benimm
Kızlarr günaydınn
Herkesin kandili mübarek olsun

Biraz canım sıkkın şu işlerimi halledip geleceğim inşallah
günaydın ponçiğimm seninde kandilin mübarek olsun işin gücün rast gitsin inşallah noldu işlemi alakalı canın sıkkın hayırdır inşallah

nasılsın kuzucum

Günaydın kuzum napionn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…