- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.481
Al seksü şempazem sana canlı canlı o an:
Eki Görüntüle 2596925
Bide fotosunu atıp yazmış altına aramazsan arama yar diye. Kafasına boku ben koydum sadece tipini gizlemek için değil, o artık benim için kocaman bir bok diye.
Ayrıca siz hala libişli konular mı konuşuyorsunuz lanetimden kaç kişi yamuldu hala mı ders almadınız
Busra sen beni cok kizdiriyosun biliyosun djmiii tatlimmmAttığı msjı gördüm koptum
Ay aman iyi olda kuzum❤
Valla bende nasıl olayım iyiyim çok şükür kuzum sadece böyle bugün birden bastıran bir korku oldu burayada yazacaktım gebelerimizde de oluyor mu acaba diyebizim gebelik topiğinden bir arkadaşım vardı 8 haftalıkken gittiğinde 5.haftasında kalbinin durduğunu öğrenip kürtaj olmuştu, ben ondan o kadar etkilenmiştim ki her kontrole gittiğimde acaba kalbi atacak mı derdim ama kontrol gününde o korku olurdu, şimdi daha 10 gün var içim içimi yiyor böyle devamlı aklımda acaba bişey mi oldu, hatta artık soru kısmını geçti kesin bişey oldu modundayım karnım falan çıkmadı hiç biraz ondan mı oluyor bilmiyorum tabi daha 12.hafta erken ama bazı kişilerin çıkıyomuş ne biliyim değişik bir ruh hali içindeyim
Ay çayım kızma tamamCanjmmm okadar guldmki su msjna yaaa
Insallah yarn guzel seyler anlatacaksn bjze oyle hissediyorum
Busra sen beni cok kizdiriyosun biliyosun djmiii tatlimmm
Git gor bebegni endiselendm huzursz oldm geldim dersin acile filan gitmw durumlar hastaneler karisik normal kendi doktoruna git cnm ... hos bence gitmene de gerek yok kotuleri dusunursek cicinin dedgi gbi ohooo
Yani bosa masraf etmeAy çayım kızma tamam
Zaten ara ara yokluyor dua edip savıyorum işte size söylemek istedimcumartesi gitmeyi düşünüyorum ama eşimle konuştuk baya rahatlattı haftasonumuzda güzelce gezelim falan dedi belki gitmem hem kendimi alıştırayım ayda bir görmeye
Aynen kuzumm valla bir an önce öğrenelimde inşallah alışverişlerine başlayalımYani bosa masraf etmebebise harca son zamanlar kontrok sklasacak zaten ... o vesveseler sana gelince Rabbimize sigin dualar et kendini biseye ver canim ..
Etiket yapar bi insan ayolO arada Casper gbi görünüyor sonra kayboluyor :)
AminnYaa Allah yardımcın olsun canım çok zor durum
Karar alınana dek içerde tutulamazmış cicimNasıl oldu da tutuklanmadı bitanem ya
4 Mart'ta yapılacakBisoraki mahkeme nezaman pamugum
günaydınGünaydın canlarım
Regaip kandilimiz mübarek olsun, Rabbim hepimizin gönlünden dilediği duasını kabul etsin, ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin inşallah
GünaydınGünaydın can arkadaşlarım benim
Kandiliniz mübarek olsun,rabbim kimin ne dileği varsa hayırla her birini gerçekleştirsin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dilerim❤ içinde bizlerin de inşallah ❤
Günaydın canımKızlarr günaydınn
Herkesin kandili mübarek olsun
Biraz canım sıkkın şu işlerimi halledip geleceğim inşallah
pamuğumm 4 marta bişey kalmamış Allahın izniyle hak da hukukda senin yanında olucak oda çekicek cezasını sen mümkün olduğunda yanlız kalmamaya çalış evden de çıkma hiç gerekirse4 Mart'ta yapılacak
günaydın balımm hayırdır inşallah :/Kızlarr günaydınn
sanada günaydın büşümmGünaydın canlarım
Regaip kandilimiz mübarek olsun, Rabbim hepimizin gönlünden dilediği duasını kabul etsin, ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin inşallah
günaydın pambukumGünaydın can arkadaşlarım benim
Kandiliniz mübarek olsun,rabbim kimin ne dileği varsa hayırla her birini gerçekleştirsin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dilerim❤ içinde bizlerin de inşallah ❤
diloşumm günaydın kandilimizz mübarek olsun balımm benimmgünaydınbalım kandilimiz mübarek olsun amin bitanem ♥
Günaydınkuzum kandilimiz mübarek olsun amin bitanem ♥♥
günaydın ponçiğimm seninde kandilin mübarek olsun işin gücün rast gitsin inşallah noldu işlemi alakalı canın sıkkın hayırdır inşallahKızlarr günaydınn
nasılsın kuzucumsanada günaydın büşümmaminn seninde aynı dualarla kandilin mübarek olsun boncuğum
günaydın pambukumseninde kandilin mübarek olsun amin fıstığım
diloşumm günaydın kandilimizz mübarek olsun balımm benimm
günaydın ponçiğimm seninde kandilin mübarek olsun işin gücün rast gitsin inşallah noldu işlemi alakalı canın sıkkın hayırdır inşallah
Günaydınsanada günaydın büşümmaminn seninde aynı dualarla kandilin mübarek olsun boncuğum
günaydın pambukumseninde kandilin mübarek olsun amin fıstığım
diloşumm günaydın kandilimizz mübarek olsun balımm benimm
günaydın ponçiğimm seninde kandilin mübarek olsun işin gücün rast gitsin inşallah noldu işlemi alakalı canın sıkkın hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?