- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.501
günaydın kuzumm nasılsınn ❤Günaydın canımlaar ❤
Bugünün hürmetine kalbinizde hangi dua varsa kabul olsuun inşallahbereketiyle Regaip Kandilimiz hayırlı mübarek olsun hepimize
iyiyim prensesimm nasıl nasılsınn kötü şeyler getirip üzüyomuşun kendini yapma sakın kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün hayaller kur otur bebeğine bişeyler anlat sev onu şimdiden bu arada kızına dicektim az daha öyle demekk geldi içimden hayırlısı olsun fıstığımm sağ salim dünyaya gelsin bebişinle doya doya sever eğlenirsin inşallahnasılsın kuzucum
aşkilopum iyim valla aynı iş başı iştee sen napıyosunnGünaydınkuzum napionn
Kuzucum azıcık gripiimgünaydın kuzumm nasılsınn ❤
günaydınn kuzucukummm aminn inşallahhGünaydın canımlaar ❤
Bugünün hürmetine kalbinizde hangi dua varsa kabul olsuun inşallahbereketiyle Regaip Kandilimiz hayırlı mübarek olsun hepimize
Kolay gelsin balımmmaşkilopum iyim valla aynı iş başı iştee sen napıyosunn
İmzoşuumgünaydınn kuzucukummm aminn inşallahhseninde kandilin mübarek olsun lokumumm
çok geçmiş olsun balım benimm dikkat et kendinee çorba iç karabiber koy içine gripken soğanı kavurup yemekte baya faydalı oluyo açılıyo nevar ne yokKuzucum azıcık gripiimıhlamur içip iyileştiğimi hayal ediyorum
Sen nasılsın, bu arada yazdığını gördüm ama cevap yazamamıştım, aklından kalbinden korkuyu uzaklaştır kuzucum ❤ hiç kötü şeyler olmayacak ama anlıyorum insan çok istediği bişey olunca onu düşünüyor hepsen de o yüzden azıcık evham yapmışsın hiç yapma, bebeğin yerinde gayet iyidir
bende iyiyim kuzucum çok şükür ❤iyiyim prensesimm nasıl nasılsınn kötü şeyler getirip üzüyomuşun kendini yapma sakın kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün hayaller kur otur bebeğine bişeyler anlat sev onu şimdiden bu arada kızına dicektim az daha öyle demekk geldi içimden hayırlısı olsun fıstığımm sağ salim dünyaya gelsin bebişinle doya doya sever eğlenirsin inşallah
çok geçmiş olsun kuzucumm tez zamanda iyileş inşallah kıyamam sana ❤ ❤Kuzucum azıcık gripiimıhlamur içip iyileştiğimi hayal ediyorum
Sen nasılsın, bu arada yazdığını gördüm ama cevap yazamamıştım, aklından kalbinden korkuyu uzaklaştır kuzucum ❤ hiç kötü şeyler olmayacak ama anlıyorum insan çok istediği bişey olunca onu düşünüyor hepsen de o yüzden azıcık evham yapmışsın hiç yapma, bebeğin yerinde gayet iyidir
Allah senii ne etmesin yaa iştahını açıyo demek böyle belgesellerKolay gelsin balımmm
Köpek balığı belgeseli izliyorum daasabah sabah çok severim böyle şeyler iştahım açılıyor
Yaa sağol imzoşumçok geçmiş olsun balım benimm dikkat et kendinee çorba iç karabiber koy içine gripken soğanı kavurup yemekte baya faydalı oluyo açılıyo nevar ne yok
İmzoşum ama çok seviyorum köpek balığı 1Allah senii ne etmesin yaa iştahını açıyo demek böyle belgeseller
diloşumm korkutma beni nolurr
bitanem benim herkes aynı olmaz etkilenmişsindir mutlaka ama kötü düşünme iyi düşün iyiyi çağır hep benim bebeğim dünyaya gelicek biz onunla parklara gidicez gezmelere gidicez de hep bu şekilde motive ol Allahın izniyle gelicek dünyaya annesibende iyiyim kuzucum çok şükür ❤
ya aslında ben gebelik topiğinde tanıştığım çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım, o öyle bir şey yaşayınca çok etkisinde kaldım gerçekten her kontrolde kendimi kötü hissediyordum, şimdi kontrol arası uzayınca sanırım evham yaptım kuzum..
çok geçmiş olsun kuzucumm tez zamanda iyileş inşallah kıyamam sana ❤ ❤
evet kuzum bir yakın arkadaşımın etkisinde kaldım sanırım inşallah uzaklaştırmaya çalışıyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤ ❤
derslerine odaklan sen arada gelip ben iyiyim desen bile yeter bize biz bilelim iyi olduğunu ders çalıştığını gülüm benimm tez vakitte toparlan iyileş inşallahYaa sağol imzoşumkahvaltı filan hiç içim almadı, sıcak bişeyler içip az daha yatayım dedim. Soğanı denicem
Gelemiyorum bu ara pek fazla ama iyiyiimm ❤
İnşallah kuzucum teşekkür ederimbende iyiyim kuzucum çok şükür ❤
ya aslında ben gebelik topiğinde tanıştığım çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım, o öyle bir şey yaşayınca çok etkisinde kaldım gerçekten her kontrolde kendimi kötü hissediyordum, şimdi kontrol arası uzayınca sanırım evham yaptım kuzum..
çok geçmiş olsun kuzucumm tez zamanda iyileş inşallah kıyamam sana ❤ ❤
evet kuzum bir yakın arkadaşımın etkisinde kaldım sanırım inşallah uzaklaştırmaya çalışıyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤ ❤
seni belgeselci seniiİmzoşum ama çok seviyorum köpek balığı 1
Aslan belgeseli 2 favorim bu ikisi
ahh inşallah nurayım inşallahhh ❤ ❤bitanem benim herkes aynı olmaz etkilenmişsindir mutlaka ama kötü düşünme iyi düşün iyiyi çağır hep benim bebeğim dünyaya gelicek biz onunla parklara gidicez gezmelere gidicez de hep bu şekilde motive ol Allahın izniyle gelicek dünyaya annesi
yazarım kuzucumm haftaya cuma gideceğiz inşallah yazarım hemen size ❤ ❤İnşallah kuzucum teşekkür ederim ❤
Kontrole gidip miniğini görüp geldiğinde bize de yaz burdan
bak bunlar yassı kafalı olan köpek balıklarıymiş elektrik akımları çok yühsehmişseni belgeselci senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?