Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canımlaar ❤
Bugünün hürmetine kalbinizde hangi dua varsa kabul olsuun inşallah bereketiyle Regaip Kandilimiz hayırlı mübarek olsun hepimize
günaydın kuzumm nasılsınn ❤

nasılsın kuzucum
iyiyim prensesimm nasıl nasılsınn kötü şeyler getirip üzüyomuşun kendini yapma sakın kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün hayaller kur otur bebeğine bişeyler anlat sev onu şimdiden bu arada kızına dicektim az daha öyle demekk geldi içimden hayırlısı olsun fıstığımm sağ salim dünyaya gelsin bebişinle doya doya sever eğlenirsin inşallah

günaydın kuzumm nasılsınn ❤
Kuzucum azıcık gripiim ıhlamur içip iyileştiğimi hayal ediyorum

Sen nasılsın, bu arada yazdığını gördüm ama cevap yazamamıştım, aklından kalbinden korkuyu uzaklaştır kuzucum hiç kötü şeyler olmayacak ama anlıyorum insan çok istediği bişey olunca onu düşünüyor hep sen de o yüzden azıcık evham yapmışsın hiç yapma, bebeğin yerinde gayet iyidir

Günaydın canımlaar ❤
Bugünün hürmetine kalbinizde hangi dua varsa kabul olsuun inşallah bereketiyle Regaip Kandilimiz hayırlı mübarek olsun hepimize
günaydınn kuzucukummm aminn inşallahh seninde kandilin mübarek olsun lokumumm

çok geçmiş olsun balım benimm dikkat et kendinee çorba iç karabiber koy içine gripken soğanı kavurup yemekte baya faydalı oluyo açılıyo nevar ne yok

bende iyiyim kuzucum çok şükür ❤
ya aslında ben gebelik topiğinde tanıştığım çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım, o öyle bir şey yaşayınca çok etkisinde kaldım gerçekten her kontrolde kendimi kötü hissediyordum, şimdi kontrol arası uzayınca sanırım evham yaptım kuzum..
çok geçmiş olsun kuzucumm tez zamanda iyileş inşallah kıyamam sana ❤ ❤
evet kuzum bir yakın arkadaşımın etkisinde kaldım sanırım inşallah uzaklaştırmaya çalışıyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤ ❤

çok geçmiş olsun balım benimm dikkat et kendinee çorba iç karabiber koy içine gripken soğanı kavurup yemekte baya faydalı oluyo açılıyo nevar ne yok
Yaa sağol imzoşum kahvaltı filan hiç içim almadı, sıcak bişeyler içip az daha yatayım dedim. Soğanı denicem

Gelemiyorum bu ara pek fazla ama iyiyiimm

bitanem benim herkes aynı olmaz etkilenmişsindir mutlaka ama kötü düşünme iyi düşün iyiyi çağır hep benim bebeğim dünyaya gelicek biz onunla parklara gidicez gezmelere gidicez de hep bu şekilde motive ol Allahın izniyle gelicek dünyaya annesi

Yaa sağol imzoşum kahvaltı filan hiç içim almadı, sıcak bişeyler içip az daha yatayım dedim. Soğanı denicem

Gelemiyorum bu ara pek fazla ama iyiyiimm ❤
derslerine odaklan sen arada gelip ben iyiyim desen bile yeter bize biz bilelim iyi olduğunu ders çalıştığını gülüm benimm tez vakitte toparlan iyileş inşallah

İnşallah kuzucum teşekkür ederim
Kontrole gidip miniğini görüp geldiğinde bize de yaz burdan

ahh inşallah nurayım inşallahhh ❤ ❤
İnşallah kuzucum teşekkür ederim ❤
Kontrole gidip miniğini görüp geldiğinde bize de yaz burdan
yazarım kuzucumm haftaya cuma gideceğiz inşallah yazarım hemen size ❤ ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…