- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.521
Nurellammmm geçmiş olsun canım benimYaa sağol imzoşumkahvaltı filan hiç içim almadı, sıcak bişeyler içip az daha yatayım dedim. Soğanı denicem
Gelemiyorum bu ara pek fazla ama iyiyiimm ❤
aay ben izleyemem korkudan vallabak bunlar yassı kafalı olan köpek balıklarıymiş elektrik akımları çok yühsehmiş
Eki Görüntüle 2597132
İzleme sen imzoşum sende tam etki yapiyoraay ben izleyemem korkudan valla
haberlerde bikeresinde katil balinanın adamı canlı canlı karadan nası kapıp gördüğü gösteryolardı bende ekranı kapayamadım bitürlü bakamadım falan odadan fırladım gittim
hele böcek ler yokmu en büyük kabusum onlar benim rüyamda gördüğüm anda uçukluyo dudaklarım korkudan
hemde ne etkiii gece uykumdan sıçratıyo beni vallaİzleme sen imzoşum sende tam etki yapiyor
İnşalllahhh İmzoşuum çok sağolderslerine odaklan sen arada gelip ben iyiyim desen bile yeter bize biz bilelim iyi olduğunu ders çalıştığını gülüm benimm tez vakitte toparlan iyileş inşallah
Diloşuuummm sağol kuzucuummNurellammmm geçmiş olsun canım benim
nurum ayni bensin valla:S Bende izlemiyorum kapatırım yada kaçarım:)aay ben izleyemem korkudan valla
haberlerde bikeresinde katil balinanın adamı canlı canlı karadan nası kapıp gördüğü gösteryolardı bende ekranı kapayamadım bitürlü bakamadım falan odadan fırladım gittim
hele böcek ler yokmu en büyük kabusum onlar benim rüyamda gördüğüm anda uçukluyo dudaklarım korkudan
inşallah patilimm. bende kendime kızıyorum ama birden geliyor aklıma durduramıyorum savmaya çalışıyorum geldikçe dua ediyorum.. İnşallah sağlıkla doğururuz kuzummEvet kızçeler ben geldim :)
Öncelikle dün cevap veremediklerime vereyimm
B Brunello Cicinellibromm yazdıklarını az çok okudum, anladığım kadarı ile sen geyşanın seni tiiye alıyormuş gibi konuşmasından mütevellit canını sıkıyorsun :)ama o aramazsan arama yar olayına çok güldüm :)
Benim eşim de aslında traşa girerken, traştayım ararsan açamam yazar mesela sanırım erkeklerin hepsi aynı cümleyi zikrediyorşaşırmadım .. Sen daha ilgili olmasını istiyorsun anlıyorum ki bu da senin en doğal hakkın ama herkes maalesef istediğimiz gibi olmayabilir insanlarn eşek ve eşref saati olabilir
Ona da hak vermek lazım.. tamam cinsellik herşey değil ama cinsellik bir nevi de herşey maalesef. 4 aydır adamın bülbül ötmüyor :) ben bunları biraz da ona bağlıyorum veya iş yoğunluğundan biraz stres altında olup senin canını sıkmamak adına anlatmıyor olabilir.. Onlar bizim kadar derin düşünemiyor maalesef daha yüzeysel ama eminim ki ona sorsan seninle arasında hiç bir şey yok ve her şey normal der :)çünkü farkında bile olmuyorlar çoğu zaman.. Ama bu yaşıma kadar o kadar insanla konuşup o kadar garip garip insanlar tanıdım ki hem iş hayatım da hem özel hayatım da,senin anlattıklarına göre ordan yola çıkarak söylüyorum bu adam seni gerçekten seviyor :) sadece bu bir süreç gbi düşün kimse mükemmel değil.. 4-4 lük olmasını bekleme, senin ilaçlarını unutma lüksün yok mesela bebeğin için yok. Onun hatırlamasını bekleme, gerekiyorsa telefonuna alarm kur hatırlatcı yap bişey yap ama ondan bekleme.İnan ki böyle yaparsan öyle düşünürsen daha mutlu olursun fıstıklı katmerim kendini de minnoşu da geyşayı da böyle şeyler için üzme.. herkes hayatının bir noktasın da mutlaka hata yapar, yanlış yapar.. Geyşa da bir dönemden illaki geçiyordur halleri vardır belki :) sev, sarmala kocanı
D Dilos06 dilom dün yoksa beni sevmiyor musun demişsin, tabi ki seviyorumm :) insan sevdiği ile uğraşırmış dün seninle o yüzden uğraşıyordum; aklına yanlış bişi gelmesin lütfen
B BUSR4 sana çok kızdım. Kendi kendine modunu düşürüyorsun evham yapıyorsun.
Neden bu tarz şeyleri düşünüp aklını gönlünü yoruyorsun? senin evladın sağlıklı, aksi olsa doktor zaten sana uyarısını yapar. Bu tür şeylerle neden aklını bulandırıp kendine de bebeğinede sıkıntı yaratıyorsun bol bol sev onu konuş onunla duymasa da hissediyorbu dönemler de etrafında snn modunu düşüren kim varsa onlardan uzak dur.
Çünkü ben öyle yapıyorum, insanlar konuşur. Onlar hep konuşur. Ama biz onları duymayacağız.
Ben acıyı yaşadım biliyorum, evet çok çok çok kötü bir şey ama ne yapabilirsin ? veren Rabbim, alan gene o.. sağlıksızz olan hiç bir bebek zaten ana rahmin de durmuyor. Herkesin bir sınavı var ben bu sınavın en kötüsünü yaşadım bebeklerimi kaybederek, günlerce haftalarca isyan ettim. Ama sonra alıştım, unutmuyorsun ama alışıyorsun. Kendini bir şekilde ikna ediyorsun. Ama şuan bunları konuşmanın zamanı değil senin bebeğin gayet iyi, rica ediyorum kafanı bulandırma.
Burda geçen bir arkadaşta dedi erken davranıyorsunuz kızlar doğumda ölme vs vs .. yani bunlar olabilecek şeyler ama hamile kadına söylenmeyecek şeyler ben öyle düşünüyorum.
sen içini ferah tut, çatır çatır doğuracaz Allahın izni ile :)
Hiç gelmesin aklına, endişelenecek korkulacak bir şey olduğunda doktorlar uyarısını yapıyor zaten böyle böyle diyor.inşallah patilimm. bende kendime kızıyorum ama birden geliyor aklıma durduramıyorum savmaya çalışıyorum geldikçe dua ediyorum.. İnşallah sağlıkla doğururuz kuzumm
senin canın neden sıkkın kuzucumm
kim istemiyor kiiiiiiiiiiiiigünaydin kokoş kertenkelelerim..:)
günün özeti: UYUMAK İSTİYORUM!!!
canım patilimmmmmmm ona güzel ciciler aldım dün turuncu ve yeşil rengi iyi ki var unisexHiç gelmesin aklına, endişelenecek korkulacak bir şey olduğunda doktorlar uyarısını yapıyor zaten böyle böyle diyor.
Senin yavrun sağlıklı, sağlıkla gelecek inşallah annesi hiç korkma
şimdi elini karnışına koy onu ne kadar çok sevdiğini, gelmesini 4 gözle beklediğini söyle
Yaa migimm eşim abarttığımı sölüyo ama yok yani bakamıyorumm korkuyorum kaçar giderim oan ordan kapatamıyosam görürsem rüyalarıma giriyo uyutmuyo beni ve uçukluyo dudağım anındag
nurum ayni bensin valla:S Bende izlemiyorum kapatırım yada kaçarım:)
çabuk etkileniyorum filmlerden
bıraksalarr abartısız sabahtan akşama akşamdan da sabaha uyurumm yaagünaydin kokoş kertenkelelerim..:)
günün özeti: UYUMAK İSTİYORUM!!!
Annesiii daha gelmedenn cicişleriniiii mii alıyormuşşşş hmmmhmmmmm :)canım patilimmmmmmm ona güzel ciciler aldım dün turuncu ve yeşil rengi iyi ki var unisex
birde balon ile pembe ve mavi tüy siparişini verdim, annem yapacak çünkü balon işini oda sipariş falan vermeyi beceremez iki rengi de alıverdim gari balonda 3 tane
hem sen anlat bakalım canın neden sıkkın geçiştiriyon mu beni
Diloşumm bir çok sebep var aslında ..poncikvegece yavrumm bi anlat anlat niye canın sikkin
Aşkım ney o sebep ?????????lerDiloşumm bir çok sebep var aslında ..
valla boynerden kendime bişeyler alıyordum baktım 3 lü tulum vardı dayanamadım çok minnoş göründüler aldımmAnnesiii daha gelmedenn cicişleriniiii mii alıyormuşşşş hmmmhmmmmm :)
Demek cinsiyet partisi için her şey hazırrr :) doktordan cinsiyeti kim öğrenecek peki ?? :) inşallah partiden önce öğrenen kişiyi sıkıştırıp sormazsın
Benim canım niye sıkkınçok sebep var :/ anlatmasam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?