- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.541
oyy patilim her şey üst üste gelmiş..B BUSR4 D Dilos06
Sebeplerim çok hangisini diyem
Dün ablama gittik, bizim 3 numara resimlerini attığım fındığım var hani yeğenim .. eve girdim normalde kapıdan girdiğim gibi kollarımı açarım koşa koşa boynuma atlar kapıdan girdik kollarımı açtım teyzemm dediim suratıma baktı baktı döndü arkasını gitti ablama ne oldu buna dedim ne bileym anlamadım ki dedi. İçeri geçtik oturuyoruz teyzecim gelsene diyorum hiç oralı deil en sonunda oda da tek yakaladım bunu oturdum yanına ne oldu küs müyüz dedim, seni sevmiyorum dedibaşladım ağlamaya niye naptım ben dedim. Karnımı gösterip sen onu daha çok sevcenn beni sevmicenn dedii,kardeş dedim küçük dedim hiççççç anlamadı . bütün akşam yüzüme bakmadı . eve giderken hadi gel teyzem Gece seni özlemiş dedim, ben özlemedim git dedi döndü arkasını gitti. Araba da eve gideene kadar içim çıkaan kadar ağladım.
Sonra eve geldik saat 10 falandı eşim nargile yapmaya kalktı bu saatte mi içicen hayatm bsver dedim, bana yeğeninin snirini benden çıkarma dedi. Halbuki bir şey demedim. neyse cevap vermedim Gece yi giydirdim 10 dk çişe çıakr dedim hyvanı ben cıkaramam da edemem de saat kaç oldu da yorgunum da, hiçççç susmuyoo dedim ben cıkarırım 10:30 da ben ckardım hayvanı eve geldim sen bu saatte bana sormadan nasıl cıkıyorsun da dingonun ahırımı bilmem nee bir dünyaaa kavga ettik. aldım yastık yorgan salonda yattım. sabah hiç bişey demeden siktirolup gitmiş .
Sabah işe geldim geçeen kaybettiğimiz ihale ile ilgili bir sürü problem, hepsi bana patladı..
kabul günüm yani anlayacağınız dünden beri.
Canim demek kıskandı ama kiskanilcak bişey yok ki gelip geçer i canım sıkma canını ufak daha zamnla anlarB BUSR4 D Dilos06
Dün ablama gittik, bizim 3 numara resimlerini attığım fındığım var hani yeğenim .. eve girdim normalde kapıdan girdiğim gibi kollarımı açarım koşa koşa boynuma atlar kapıdan girdik kollarımı açtım teyzemm dediim suratıma baktı baktı döndü arkasını gitti ablama ne oldu buna dedim ne bileym anlamadım ki dedi. İçeri geçtik oturuyoruz teyzecim gelsene diyorum hiç oralı deil en sonunda oda da tek yakaladım bunu oturdum yanına ne oldu küs müyüz dedim, seni sevmiyorum dedibaşladım ağlamaya niye naptım ben dedim. Karnımı gösterip sen onu daha çok sevcenn beni sevmicenn dedii,kardeş dedim küçük dedim hiççççç anlamadı . bütün akşam yüzüme bakmadı . eve giderken hadi gel teyzem Gece seni özlemiş dedim, ben özlemedim git dedi döndü arkasını gitti. Araba da eve gideene kadar içim çıkaan kadar ağladım.
Sonra eve geldik saat 10 falandı eşim nargile yapmaya kalktı bu saatte mi içicen hayatm bsver dedim, bana yeğeninin snirini benden çıkarma dedi. Halbuki bir şey demedim. neyse cevap vermedim Gece yi giydirdim 10 dk çişe çıakr dedim hyvanı ben cıkaramam da edemem de saat kaç oldu da yorgunum da, hiçççç susmuyoo dedim ben cıkarırım 10:30 da ben ckardım hayvanı eve geldim sen bu saatte bana sormadan nasıl cıkıyorsun da dingonun ahırımı bilmem nee bir dünyaaa kavga ettik. aldım yastık yorgan salonda yattım. sabah hiç bişey demeden siktirolup gitmiş .
Sabah işe geldim geçeen kaybettiğimiz ihale ile ilgili bir sürü problem, hepsi bana patladı..
Yeğenime çok şaşırdım, çünkü 4 kardeşler.. ve kendisinden sonra 1 tane daha oldu. Yani kendinden küçük kardeşi var henüz 5-6 aylık var yok. Kendi 3 yaşında. Kardeşini bile kıskanmıyor, ablam hamile olduğunda bu davranışları sergilememişti; bu şekilde davranması beni çokkk ama çokkkk üzdü.. kıymetlim o benim. Az çok anlatıyorum, gezdiriyorum, hafta da 2 gün neredeyse bende.. biliyorsun;anlatıyorum burda. Böyle yapması çok üzdü evet çocuk bu kadar üstünde durmayayım diyorum ama yok geceden beri toparlayamıyorum kendimi.oyy patilim her şey üst üste gelmiş..
öncelikle yeğeninin bu davranışı normal karşılanabilir, her ilk çocuk 2. doğan çocuğu kolay kabullenmiyor özellikle yaşı daha küçükken, benim görümcemin kızı 8 yaşında o bile hala istemiyor kardeş fikrine alışamadı.. Ben doğduktan sonra onunda paşamızı çok seveceğini ve bu sorunun çözüleceğine inanıyorum patilim kıyamam sana ağlama sakın ❤
eşine çok kızdım :/ sen hassas dönemdesin ve normalde üzüleceğin bir şeye belki 3 kat daha fazla üzülebilecek bi dönemdesin, destek olup sana moral vereceğine neler yapmış.. Hiç yakıştıramadım bugün güzel bi özür dilemesi lazım..
iş yerindeki olay da bunların üzerine tuzu biberi olmuş resmen..
yaa senin onu çok güzel gezdirdiğin onunla çok güzel ilgilendiğin için acaba ya artık gezdiremezse diye mi düşündü, 3 yaşında çünkü kıyamam ya :/ ama düzelir patilim bebişle birlikte oda gezdikçe anlar zaten kendisine çok değer verildiğini..Yeğenime çok şaşırdım, çünkü 4 kardeşler.. ve kendisinden sonra 1 tane daha oldu. Yani kendinden küçük kardeşi var henüz 5-6 aylık var yok. Kendi 3 yaşında. Kardeşini bile kıskanmıyor, ablam hamile olduğunda bu davranışları sergilememişti; bu şekilde davranması beni çokkk ama çokkkk üzdü.. kıymetlim o benim. Az çok anlatıyorum, gezdiriyorum, hafta da 2 gün neredeyse bende.. biliyorsun;anlatıyorum burda. Böyle yapması çok üzdü evet çocuk bu kadar üstünde durmayayım diyorum ama yok geceden beri toparlayamıyorum kendimi.
Sabah uyandığım gibi ablamı aradım, telefona istedim telefona bile çıkmadı kapatttt diye bağırıyor arkadan
Eşime ayrı tavım zaten suan,bir kaşık su da boğasım geliyor hatta bugün eve bile gitmeyi düşünmüyorum; annemler de kalacağım. Ağzımı bile açmadım taramalı gibi 2 dk susmadan dünyanın lafını yedim..
ahh ponçiğim benim hormonlardan tabi seninde zoruna gitti ağladın üzüldün normal olarak ama inan doğduğunda hepinizden fazla sevecek pipiliyi yeğeninB BUSR4 D Dilos06
Tehditlerini tutacağını biliyo o yüzden mesaj atmıyo ankesörlü telefonla aradı ilk ve 8 saniye sürdü yani yanlış numara da olabilir bunu kanıtlayabilir misin diyor savcıpamuğumm 4 marta bişey kalmamış Allahın izniyle hak da hukukda senin yanında olucak oda çekicek cezasını sen mümkün olduğunda yanlız kalmamaya çalış evden de çıkma hiç gerekirsebu hafta çarşamba adalet içeri atar belkidetehdit mesajlarınıda silme sakın.. gösterirsin mahmede bak bugün kandil senin için çok dua edicem içini ferah tut korkma sakın güçlü ol çiçeğim benim
degil mi iş güç...bıraksalarr abartısız sabahtan akşama akşamdan da sabaha uyurumm yaa
ah yataga girsemm..kim istemiyor kiiiiiiiiiiiii
ben msj attı sandım perimm ankesörlüyle nasıl ispatlanabilirki güvenlik kameralarından faln bakılması lazım ah yaa varya avukat olcaktım ki şimdii valla uğraşırdım o pislikle yemin ediyorumTehditlerini tutacağını biliyo o yüzden mesaj atmıyo ankesörlü telefonla aradı ilk ve 8 saniye sürdü yani yanlış numara da olabilir bunu kanıtlayabilir misin diyor savcıAllah razı olsun imzoşum ♥ sizin dualarınıza buluyorum zaten gücümü
şekerleme yapabilme şansın varsa mükkemmel migimm niyetlimisin bugün :)degil mi iş güç...
4:30 ta uyandim yorgun hissediyorum öğle arasi şekerleme yapacagim:)
Söylediğim sadece saat 10 zaten hayatım daha bu saatten sonra ne içiyon, içeceğin zaten yarım saat 40 dk bir şey boşuna tütünü yakmaya, közü harcamaya değmez dedim.ahh ponçiğim benim hormonlardan tabi seninde zoruna gitti ağladın üzüldün normal olarak ama inan doğduğunda hepinizden fazla sevecek pipiliyi yeğeninçok normal bu kıskançlıklar
eşine gelince odunluk etmiş bildiğin öküzlük etmiş yani hem geceyi çişe çıkarmanız lazım sonuçta ona söylemişsin yapmamış iyi ben çıkarıyım demişsin hemde kafan dağılmış olur yani üzüldün okadar sonuçta fenamı geceyle hava almış oldunuz birazda.. sonrasında sana niye böyle davrandı acaba.. hamile bayanın üstüne bukadar gidilmez ki canım.. ayrıca sen kocana bişey dememişsin bu saattemi içiceksin boşver demişsin yani acısını çıkarmaya çalışır bi halin yok senin burda.. ben seni haklı buldum kuzum eminim hakkından da gelirsin mutlaka..
işyerinde ki olayada bişey diyemiyorum iş hayatı hep böyle iniş çıkış mutlaka oluyor bazen kaybedersin bazen kazanırsın seninde herşey üst üste gelmiş ponçiğim
evet niyetliyim..şekerleme yapabilme şansın varsa mükkemmel migimm niyetlimisin bugün :)
Valla ne bileyim diloşum kıskandı mı, kıskanmadı mı.. öyle olsa kendi kardeşini kıskanması lazım. Onu hiç kıskanmadı doğduğundan beri, ya da bana yaptığını ablama hiç yapmdı.. BilemiyorumCanim demek kıskandı ama kiskanilcak bişey yok ki gelip geçer i canım sıkma canını ufak daha zamnla anlar
Eşine gelecek olursak da karın sana nededi de sınırını senden çıkarsın saçmalamış açıkçası
Diyer konuda hamile bir kadın o saat dışarı çıkmaz çıkar ama eşiyle çıkar sen bir erkeksin eşinin dışarı çıkmasına izin vermeyen gerekir tamam hayatım ben çıkartırım dersin sonra da kadın çıkarınca eve geldiğinde ahkam kesmezsin haaaa birde bu kadın yarım saat evde yoktu sen o yarım saate kadar neredeydin aklın nerdeydi nargile içeceğin eşine yardım etseydin de öyle icseydin hamile bayan yolsa acil bir durumu olsa bunun sebebi sen olursun düşüncesiz davranmış ona çok kızdım
Diyer konun da iş ile ilgili olan inslalah hepsi yoluna girer bebgik sıkma canını sen pipiliyi de üzme balım sende üzülme eşin hatasını anlayınca özür diler diler ama yapmadan önce 10 kere düşünülmesi lagzim okuzlenmenin anlamı yok
adamlar eşlerine köle olarak görüyorsa biz hiç sessiz kalamayiz poncigim bizde onlara köle görürüz empati gerektirdi..Söylediğim sadece saat 10 zaten hayatım daha bu saatten sonra ne içiyon, içeceğin zaten yarım saat 40 dk bir şey boşuna tütünü yakmaya, közü harcamaya değmez dedim.
Yeğeninin sinirini benden çıkarma dediŞimdi ben bu laf ile neyin sinirini çıkarmış olabilirim ??
Sonra nargile içeceğine Gece yi 10 dk çıkarsan ya, bugün hiç çıkmamış; baban da çıkarmamış dedim. .Çıkaramam, yorgunum, ayaklarım ağrıyo.
Yorgunsan madem yat uyu dimi ? nargile keyfi yapacağına ( tabi bunu demedim )
İyi tamam ben çıkarırım dedim. Aldım Gece'yi çıktım. Çıkarken gitme etme demedi..
20-25 DK gezdirdim geldim, sen bana sormadan çıkamazsın edemezsin gidemezsin..
en sonunda dayanamadım, bende insanım, zaten sinirliyim normalde de agresif bir insanım..
Bende, ben bir iş yaparken sana sormuyorum; kölen değilim sadece karınım sen bana emir veremezsin. Herkes yerini bilecek . Madem ben cıkaramıyorum kaldırsaydın götünü sen çıkarsaydın dedim.
Bana kapat çeneni dedi
Sabahta çıkmış gitmiş. Normalde kahvaltı hazırlardı her sabah, hazırlamamış. Hoş ben onun kahvaltısına kalmadım da.. tavrı kendi yapıyor anlayacağın
senin bu kocan senle kavge etmek için bildiğin uğraşmış yani kavga etmek istemiş canı belliki sanki bişeye sinirlenmişte acısını senden çıkarıyo gibi.. burda acı çıkaran sen değil bizzat kendisi patilim.. kaldıki ona söylemişsin ben çıkarırıım demişsin habersizde gitmemişsin yani.. yok yokk burnu sürtmesi lazım onun.. eminim sen bilirsin yapıcağını patilim..Söylediğim sadece saat 10 zaten hayatım daha bu saatten sonra ne içiyon, içeceğin zaten yarım saat 40 dk bir şey boşuna tütünü yakmaya, közü harcamaya değmez dedim.
Yeğeninin sinirini benden çıkarma dediŞimdi ben bu laf ile neyin sinirini çıkarmış olabilirim ??
Sonra nargile içeceğine Gece yi 10 dk çıkarsan ya, bugün hiç çıkmamış; baban da çıkarmamış dedim. .Çıkaramam, yorgunum, ayaklarım ağrıyo.
Yorgunsan madem yat uyu dimi ? nargile keyfi yapacağına ( tabi bunu demedim )
İyi tamam ben çıkarırım dedim. Aldım Gece'yi çıktım. Çıkarken gitme etme demedi..
20-25 DK gezdirdim geldim, sen bana sormadan çıkamazsın edemezsin gidemezsin..
en sonunda dayanamadım, bende insanım, zaten sinirliyim normalde de agresif bir insanım..
Bende, ben bir iş yaparken sana sormuyorum; kölen değilim sadece karınım sen bana emir veremezsin. Herkes yerini bilecek . Madem ben cıkaramıyorum kaldırsaydın götünü sen çıkarsaydın dedim.
Bana kapat çeneni dedi
Sabahta çıkmış gitmiş. Normalde kahvaltı hazırlardı her sabah, hazırlamamış. Hoş ben onun kahvaltısına kalmadım da.. tavrı kendi yapıyor anlayacağın
Allah kabul etsin canım benim :)evet niyetliyim..
allahtan yanimda yastık da var
12 olur olmaz masanin üstüne yastığımı koyup uyucam
telefonumu 1 gibi alarm kurarim..:)
Benim kaybedecek bir şeyim yok Migimm. Bende geri viteste yok.adamlar eşlerine köle olarak görüyorsa biz hiç sessiz kalamayiz poncigim bizde onlara köle görürüz empati gerektirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?