- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.561
Bana da öyle geldi, sinir çıkarmaya çalışan kendisi idi. Lafı yedi oturdu. Ancak 'kapat çeneni' diyebildi; sadece pis bir tebessüm yaptım ve dönüp arkamı gittim. O anladı o gülüşümü.senin bu kocan senle kavge etmek için bildiğin uğraşmış yani kavga etmek istemiş canı belliki sanki bişeye sinirlenmişte acısını senden çıkarıyo gibi.. burda acı çıkaran sen değil bizzat kendisi patilim.. kaldıki ona söylemişsin ben çıkarırıım demişsin habersizde gitmemişsin yani.. yok yokk burnu sürtmesi lazım onun.. eminim sen bilirsin yapıcağını patilim..
Yardımcı olacağı hiç bir durum dahi yokkk. Sadece söylediğim içeceğin 30 dk nargile zaten yarım saat için nargile içmene gerek yok dedim.sen istediğini bilirsin ponciğim.eşiniz yardimci olmak istemiştir. kıyamamiştir .ama sözleri çok kırıcı konuşmuş..
sana güzelce sölese karicim yardimci olmaya çalışıyorum felan derse bişey demezsin
yinede çok güçlüsün maşallah..
Poncigimmm canım üzme kendini bunlar olagan şeyler. Eminim eşin de şu an çok üzgündür gönlünü almaya çalışacaktır sen evine git canım büyümesin mesele. pismandirBana da öyle geldi, sinir çıkarmaya çalışan kendisi idi. Lafı yedi oturdu. Ancak 'kapat çeneni' diyebildi; sadece pis bir tebessüm yaptım ve dönüp arkamı gittim. O anladı o gülüşümü.
Bu akşam da eve gitmeyeceğim, annem de kalacağım ve haber dahi vermeyeceğim. Ne hali varsa görsün. Gerizekalı, kendini nimetten sayıyo
aradımı peki bu saat oldu bişey dedimii merak ettim belki akşam eve gitmediğin zaman arar seni kesin telafi eder yaa hatasını anlayıpp anlar seni üzdüğünüü ama sen bence burnundan getir biraz sürtsün burnu yaniiBana da öyle geldi, sinir çıkarmaya çalışan kendisi idi. Lafı yedi oturdu. Ancak 'kapat çeneni' diyebildi; sadece pis bir tebessüm yaptım ve dönüp arkamı gittim. O anladı o gülüşümü.
Bu akşam da eve gitmeyeceğim, annem de kalacağım ve haber dahi vermeyeceğim. Ne hali varsa görsün. Gerizekalı, kendini nimetten sayıyo
Kar perisi Rabbimiz yar ve yardımcın olsun şu mübarek kandil yuzsuyu hurmetine. Ben eşim sanmıştım değilmiş galiba kim sana bu kötülüğü yapanTehditlerini tutacağını biliyo o yüzden mesaj atmıyo ankesörlü telefonla aradı ilk ve 8 saniye sürdü yani yanlış numara da olabilir bunu kanıtlayabilir misin diyor savcıAllah razı olsun imzoşum ♥ sizin dualarınıza buluyorum zaten gücümü
Aradı 1 saat önce saat 10:30 gibi, açmadım.aradımı peki bu saat oldu bişey dedimii merak ettim belki akşam eve gitmediğin zaman arar seni kesin telafi eder yaa hatasını anlayıpp anlar seni üzdüğünüü ama sen bence burnundan getir biraz sürtsün burnu yanii
Aaa Patilim şuan ben de kızdım eşine. Madem öyle rahatsız olacak dese ya sen çıkarken gitme diye.Söylediğim sadece saat 10 zaten hayatım daha bu saatten sonra ne içiyon, içeceğin zaten yarım saat 40 dk bir şey boşuna tütünü yakmaya, közü harcamaya değmez dedim.
Yeğeninin sinirini benden çıkarma dediŞimdi ben bu laf ile neyin sinirini çıkarmış olabilirim ??
Sonra nargile içeceğine Gece yi 10 dk çıkarsan ya, bugün hiç çıkmamış; baban da çıkarmamış dedim. .Çıkaramam, yorgunum, ayaklarım ağrıyo.
Yorgunsan madem yat uyu dimi ? nargile keyfi yapacağına ( tabi bunu demedim )
İyi tamam ben çıkarırım dedim. Aldım Gece'yi çıktım. Çıkarken gitme etme demedi..
20-25 DK gezdirdim geldim, sen bana sormadan çıkamazsın edemezsin gidemezsin..
en sonunda dayanamadım, bende insanım, zaten sinirliyim normalde de agresif bir insanım..
Bende, ben bir iş yaparken sana sormuyorum; kölen değilim sadece karınım sen bana emir veremezsin. Herkes yerini bilecek . Madem ben cıkaramıyorum kaldırsaydın götünü sen çıkarsaydın dedim.
Bana kapat çeneni dedi
Sabahta çıkmış gitmiş. Normalde kahvaltı hazırlardı her sabah, hazırlamamış. Hoş ben onun kahvaltısına kalmadım da.. tavrı kendi yapıyor anlayacağın
Cicim bu gizemliasli bir ara benim de mesajlarıma begenmedim atıyordu, bir çok mesajıma beğenmedim attı, ben de tepki olarak bir kere attım sonra atmadı bir daha, ama şikayet etmenize çok sevindimSelam çukulatalarım
Vallahi birşeyler olmuş ama ne olmuş pek anlayamadım
Anladığım şeyler;
1- Gizemliasli adlı üye ile imzaben profillerinde tartışmış sonra bahsi geçen üye gelip burda imzabene beğenmedim atmış. Beğenmedim attığı msjı gördüm. Kendisinin topikte yaptığı ilk hareket değil. Bir kez daha birine takıp gelip buradaki msjlarına beğenmedim atmıştı. Kendisini moderatörlere bizzat ekran görüntüleri atarak şikayet ettim. Topik dışında herkes herkesle tartışabilir, beğenmediğin msjlara beğenmedim atabilirsin ancak topiğime gelip burada huzursuzluk yaratmaya kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar da şikayetlerime devam edeceğim.
2.anladığım; karperisi tehdit msjları alıyor demişsiniz. Şimdi onun da profiline bakacağım. Kızın çektikleri yetmedi bide tehdit mi ediyor şerefsizler. İnşallah ciddiye alınıp korkulacak birşey yoktur @Kar perisi merak ediyoruz kuzum seni. Gelip iyi olduğunu haber ver, yanındayız
3.anlamam gereken birşey varsa anlamadım çünkü haberim yok kaçırmışımdır.Var mı başka mevzu zaten cinlerim tepemde girişeyim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
Diktorya Secret
Canım bebekle uğraşıyorum, ilk günler sırtımı hiç yatağa koyamıyordum, ilk gece bile sezeryanli halimle sabaha kadar oturdum, memedeydi sürekli,
Yaa ne güzel kokuyordur şimdi ooo mis misCanım bebekle uğraşıyorum, ilk günler sırtımı hiç yatağa koyamıyordum, ilk gece bile sezeryanli halimle sabaha kadar oturdum, memedeydi sürekli,
İki gündür iki üç saatliğine sırtım yatağa değiyor, sütüm var iyi aslında ama azıcık emip uyumaya başlıyor,yaptırdığım anda da ağlıyor tekrar alıyorum, şimdi kahvaltı yapıyorum annem oyalıyor şuan,
Bebek kucagimdayken TLF nu elime almamaya çalışıyorum, radyasyondan dolayı
Günaydın bidenem
Gerçekten neden etiketlemedim ki seniEtiket yapar bi insan ayol
Günaydın fistik ezmem dee saat kaç olduGünaydın bidenem
Bu saate kdr uyumadigim zaman çok hırçın oluyormGünaydın fistik ezmem dee saat kaç oldu
Bu saate kadar yatılır mi pammik gibin olmuşsundur şimdi
Hızlı ve öfkeli TokyoBu saate kdr uyumadigim zaman çok hırçın oluyorm
Hırçın ve öfkeli
Uyku benmm için önemliHızlı ve öfkeli Tokyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?