Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da öyle geldi, sinir çıkarmaya çalışan kendisi idi. Lafı yedi oturdu. Ancak 'kapat çeneni' diyebildi; sadece pis bir tebessüm yaptım ve dönüp arkamı gittim. O anladı o gülüşümü.
Bu akşam da eve gitmeyeceğim, annem de kalacağım ve haber dahi vermeyeceğim. Ne hali varsa görsün. Gerizekalı, kendini nimetten sayıyo

Yardımcı olacağı hiç bir durum dahi yokkk. Sadece söylediğim içeceğin 30 dk nargile zaten yarım saat için nargile içmene gerek yok dedim.
köpeği çıkar dedim cıkarmadı iyi madem ben cıkarırım dedim; gittim . 20-30 dk gezdik geldik, olay nerelere geldi sen bana sormadan gidemezsin edemezsin çıkamazsın .. ulan gavat zaten söyledim ben cıkarırım diye ! madem öyle giderken desene bunlarııı

Poncigimmm canım üzme kendini bunlar olagan şeyler. Eminim eşin de şu an çok üzgündür gönlünü almaya çalışacaktır sen evine git canım büyümesin mesele. pismandir

aradımı peki bu saat oldu bişey dedimii merak ettim belki akşam eve gitmediğin zaman arar seni kesin telafi eder yaa hatasını anlayıpp anlar seni üzdüğünüü ama sen bence burnundan getir biraz sürtsün burnu yanii

Kar perisi Rabbimiz yar ve yardımcın olsun şu mübarek kandil yuzsuyu hurmetine. Ben eşim sanmıştım değilmiş galiba kim sana bu kötülüğü yapan

Aradı 1 saat önce saat 10:30 gibi, açmadım.
? göndermiş whatsaptan
15 dk sonra bende ? gönderdim.
Kızgın mısın yazmış. Muhatabım bile değilsin yazdım.
Peki. yazmış.

o kadar imzoşum.

Aaa Patilim şuan ben de kızdım eşine. Madem öyle rahatsız olacak dese ya sen çıkarken gitme diye.
Bu adamlarında bi regl dönemi oluyor vallahi.
Hiiç sinirlenip üzülüp bebeğini de germe. Ama haklısın vallahi. Başka bişeyin sinirini eşin senden çıkarmış sanki.

Cicim bu gizemliasli bir ara benim de mesajlarıma begenmedim atıyordu, bir çok mesajıma beğenmedim attı, ben de tepki olarak bir kere attım sonra atmadı bir daha, ama şikayet etmenize çok sevindim

Ayy M mehlika nur napıyor acaba, geldi mi hiiç ben görmedim
Canım bebekle uğraşıyorum, ilk günler sırtımı hiç yatağa koyamıyordum, ilk gece bile sezeryanli halimle sabaha kadar oturdum, memedeydi sürekli,
İki gündür iki üç saatliğine sırtım yatağa değiyor, sütüm var iyi aslında ama azıcık emip uyumaya başlıyor,yaptırdığım anda da ağlıyor tekrar alıyorum, şimdi kahvaltı yapıyorum annem oyalıyor şuan,
Bebek kucagimdayken TLF nu elime almamaya çalışıyorum, radyasyondan dolayı

Yaa ne güzel kokuyordur şimdi ooo mis mis bnm yerime de kokla Mehlikam

İlk günler biraz öyle olur ama sağlıkla büyüsün inşallah nasılsın ağrın filan var mı Mehlikam.

poncikvegece patilim eşin yeğenini kiskanmis olabilir mi? senin böyle aglamalarini gördükçe,ablangilde yegeninle konuşmaların, çabaların,ona uzulmelerin vs eşini rahatsız etmişte evde böyle saçma bı tavra bürünmüş olabilirevet saçma gelebilir, absürt yani baya koca adamın küçücük çocuğu kıskanması fln ama olabilir yani.
Bide eşin iyiyken çok iyi kotuyken de çok kötü bir insan gibi düşündüm,anlattıklarından yola çıkarak, arası yok gibi yani
Ama bı gerçek varsa,gebelik döneminde eşlerin de kendini gebe sanmalari durumudur saçma sapan tavırlar,haller,edalar bunu gösteriyor
B Brunello Cicinelli nin ki 1,senin ki 2 valla Allah sabır versin,bakalım busranin eşi fln nasıl olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…