- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.581
Iyiyim yoorgunum sadece. 23 nisan calismaya basladik. Cok yoruyorlar beni canavarlarGerçekten neden etiketlemedim ki seni
Nasılsın cnm sevimli hayaletim :)
O arkadas ben miyimm diyecegim de ben erken aliyorsunuz demedim erkenden biseyler almamayi ogutleyenler bu sebeple bi aci yasamis yahut gormus insanlar etkisinde kaldigi icin oylesoyluyorlar dedm neden yanlis yere cekiyorsunuz inan uzuluyorumEvet kızçeler ben geldim :)
Öncelikle dün cevap veremediklerime vereyimm
B Brunello Cicinellibromm yazdıklarını az çok okudum, anladığım kadarı ile sen geyşanın seni tiiye alıyormuş gibi konuşmasından mütevellit canını sıkıyorsun :)ama o aramazsan arama yar olayına çok güldüm :)
Benim eşim de aslında traşa girerken, traştayım ararsan açamam yazar mesela sanırım erkeklerin hepsi aynı cümleyi zikrediyorşaşırmadım .. Sen daha ilgili olmasını istiyorsun anlıyorum ki bu da senin en doğal hakkın ama herkes maalesef istediğimiz gibi olmayabilir insanlarn eşek ve eşref saati olabilir
Ona da hak vermek lazım.. tamam cinsellik herşey değil ama cinsellik bir nevi de herşey maalesef. 4 aydır adamın bülbül ötmüyor :) ben bunları biraz da ona bağlıyorum veya iş yoğunluğundan biraz stres altında olup senin canını sıkmamak adına anlatmıyor olabilir.. Onlar bizim kadar derin düşünemiyor maalesef daha yüzeysel ama eminim ki ona sorsan seninle arasında hiç bir şey yok ve her şey normal der :)çünkü farkında bile olmuyorlar çoğu zaman.. Ama bu yaşıma kadar o kadar insanla konuşup o kadar garip garip insanlar tanıdım ki hem iş hayatım da hem özel hayatım da,senin anlattıklarına göre ordan yola çıkarak söylüyorum bu adam seni gerçekten seviyor :) sadece bu bir süreç gbi düşün kimse mükemmel değil.. 4-4 lük olmasını bekleme, senin ilaçlarını unutma lüksün yok mesela bebeğin için yok. Onun hatırlamasını bekleme, gerekiyorsa telefonuna alarm kur hatırlatcı yap bişey yap ama ondan bekleme.İnan ki böyle yaparsan öyle düşünürsen daha mutlu olursun fıstıklı katmerim kendini de minnoşu da geyşayı da böyle şeyler için üzme.. herkes hayatının bir noktasın da mutlaka hata yapar, yanlış yapar.. Geyşa da bir dönemden illaki geçiyordur halleri vardır belki :) sev, sarmala kocanı
@Dilos06 dilom dün yoksa beni sevmiyor musun demişsin, tabi ki seviyorumm :) insan sevdiği ile uğraşırmış dün seninle o yüzden uğraşıyordum; aklına yanlış bişi gelmesin lütfen
@BUSR4 sana çok kızdım. Kendi kendine modunu düşürüyorsun evham yapıyorsun.
Neden bu tarz şeyleri düşünüp aklını gönlünü yoruyorsun? senin evladın sağlıklı, aksi olsa doktor zaten sana uyarısını yapar. Bu tür şeylerle neden aklını bulandırıp kendine de bebeğinede sıkıntı yaratıyorsun bol bol sev onu konuş onunla duymasa da hissediyorbu dönemler de etrafında snn modunu düşüren kim varsa onlardan uzak dur.
Çünkü ben öyle yapıyorum, insanlar konuşur. Onlar hep konuşur. Ama biz onları duymayacağız.
Ben acıyı yaşadım biliyorum, evet çok çok çok kötü bir şey ama ne yapabilirsin ? veren Rabbim, alan gene o.. sağlıksızz olan hiç bir bebek zaten ana rahmin de durmuyor. Herkesin bir sınavı var ben bu sınavın en kötüsünü yaşadım bebeklerimi kaybederek, günlerce haftalarca isyan ettim. Ama sonra alıştım, unutmuyorsun ama alışıyorsun. Kendini bir şekilde ikna ediyorsun. Ama şuan bunları konuşmanın zamanı değil senin bebeğin gayet iyi, rica ediyorum kafanı bulandırma.
Burda geçen bir arkadaşta dedi erken davranıyorsunuz kızlar doğumda ölme vs vs .. yani bunlar olabilecek şeyler ama hamile kadına söylenmeyecek şeyler ben öyle düşünüyorum.
sen içini ferah tut, çatır çatır doğuracaz Allahın izni ile :)
Yaaa cok minnos kalabalik olup olmamak onemli deglki o heyecani hissetmek o ambiyansi olustirmak hevesin vardi ve de yapacaksin seni boyle pitircik gornce bende mutlu oldm gercektnvalla boynerden kendime bişeyler alıyordum baktım 3 lü tulum vardı dayanamadım çok minnoş göründüler aldımm
cinsiyeti kağıda yazmasını isteyeceğim kuzumm, zaten malzemeler elimizde olacağı için aynı gün öğreneceğim büyük bi parti yapmayacağım, annemler bize gelir işte eşim ile ben balonu patlatırken video çekeriz elbise falan giyerim süslenirim azıcık sırf hatıra kalsın istediğim için birde öğrendiğimizdeki yüz ifademizi kayıt altına almak istediğim için
çok mu sebep var kıyamam ben sana patilim, iş yeriyle ilgili mi :/ biraz çıtlat ucundan seni neşesiz görmeye dayanamamm
Yormazlar mi Yaaane veletler ne :)Iyiyim yoorgunum sadece. 23 nisan calismaya basladik. Cok yoruyorlar beni canavarlar
Gozun aydin mehlikamCanım bebekle uğraşıyorum, ilk günler sırtımı hiç yatağa koyamıyordum, ilk gece bile sezeryanli halimle sabaha kadar oturdum, memedeydi sürekli,
İki gündür iki üç saatliğine sırtım yatağa değiyor, sütüm var iyi aslında ama azıcık emip uyumaya başlıyor,yaptırdığım anda da ağlıyor tekrar alıyorum, şimdi kahvaltı yapıyorum annem oyalıyor şuan,
Bebek kucagimdayken TLF nu elime almamaya çalışıyorum, radyasyondan dolayı
nabız yokluyo iştee akşama alır gönlünü kesinAradı 1 saat önce saat 10:30 gibi, açmadım.
? göndermiş whatsaptan
15 dk sonra bende ? gönderdim.
Kızgın mısın yazmış. Muhatabım bile değilsin yazdım.
Peki. yazmış.
o kadar imzoşum.
Yegenin sana cok asiri duskun bu belli bundan dolayi kiskanmiss kardesnin olmasna aliskin kendnden buyuk kardesleri de oldgu icin ama senin bi cocugun olmadgi icin seni paylasmak istemiyor bu cnm ... sen de ona ne kdr duskunsun ki okdr aglamissinYeğenime çok şaşırdım, çünkü 4 kardeşler.. ve kendisinden sonra 1 tane daha oldu. Yani kendinden küçük kardeşi var henüz 5-6 aylık var yok. Kendi 3 yaşında. Kardeşini bile kıskanmıyor, ablam hamile olduğunda bu davranışları sergilememişti; bu şekilde davranması beni çokkk ama çokkkk üzdü.. kıymetlim o benim. Az çok anlatıyorum, gezdiriyorum, hafta da 2 gün neredeyse bende.. biliyorsun;anlatıyorum burda. Böyle yapması çok üzdü evet çocuk bu kadar üstünde durmayayım diyorum ama yok geceden beri toparlayamıyorum kendimi.
Sabah uyandığım gibi ablamı aradım, telefona istedim telefona bile çıkmadı kapatttt diye bağırıyor arkadan
Eşime ayrı tavım zaten suan,bir kaşık su da boğasım geliyor hatta bugün eve bile gitmeyi düşünmüyorum; annemler de kalacağım. Ağzımı bile açmadım taramalı gibi 2 dk susmadan dünyanın lafını yedim..
o birr ooo biirrr koala diloşumm koalalar hep uyurGünaydın fistik ezmem dee saat kaç oldu
Bu saate kadar yatılır mi pammik gibin olmuşsundur şimdi
Kuzum zannetmiyorum yaaa, kıskanmak falan :/ ne bileyim saçma değil mi ?poncikvegece patilim eşin yeğenini kiskanmis olabilir mi? senin böyle aglamalarini gördükçe,ablangilde yegeninle konuşmaların, çabaların,ona uzulmelerin vs eşini rahatsız etmişte evde böyle saçma bı tavra bürünmüş olabilir evet saçma gelebilir, absürt yani baya koca adamın küçücük çocuğu kıskanması fln ama olabilir yani.
Bide eşin iyiyken çok iyi kotuyken de çok kötü bir insan gibi düşündüm,anlattıklarından yola çıkarak, arası yok gibi yani
Ama bı gerçek varsa,gebelik döneminde eşlerin de kendini gebe sanmalari durumudursaçma sapan tavırlar,haller,edalar bunu gösteriyor
B Brunello Cicinelli nin ki 1,senin ki 2 valla Allah sabır versin,bakalım busranin eşi fln nasıl olacak
boşver sıkma canini ponciğim...Yardımcı olacağı hiç bir durum dahi yokkk. Sadece söylediğim içeceğin 30 dk nargile zaten yarım saat için nargile içmene gerek yok dedim.
köpeği çıkar dedim cıkarmadı iyi madem ben cıkarırım dedim; gittim . 20-30 dk gezdik geldik, olay nerelere geldi sen bana sormadan gidemezsin edemezsin çıkamazsın .. ulan gavat zaten söyledim ben cıkarırım diye ! madem öyle giderken desene bunlarııı
Evet minik koalamm tartıştık dün bayaa, bana kapat çeneni dedi
Akşam eve gitmeyi düşünmüyorum imzoşum, annemi aradım zaten yemeğe geleceğim dedim.nabız yokluyo iştee akşama alır gönlünü kesin
Cok tatli oluyolar cidden. Annelerden aglayanlar oluyorYormazlar mi Yaaane veletler ne :)
Bizim.oglan geçen sene katılmıştı çok güzel şeyler yapmışlar ben hiç beklemiyordum orda görmek çok heycan vericiydi
Bir de biraz yapamaz gbi geliyor yaa hepsini güzelce yapınca çok duygulanmistim ben
Bu hamile kadınların erkeklerine bı haller oluyorEvet minik koalamm tartıştık dün bayaa, bana kapat çeneni dedi
Yeğenime çok üzülüp ağladım, dün akşam eve gelince nargile içmek istedi saatte 10a geliyordu, içme hayatım zaten içeceğin yarım saat hem kömüre hem tütüne yazık dedim. Yeğeninin sinirini benden çıkarma dedi..
Gece yi giydireyim de 10 dk çişe çıkar dedim, ben uğraşamam, yorgunum, ayaklarım ağrıyo dedi
İyi madem ben çıkarırım dedim, aldım çıkardım. Eve gelince de sen bana sormadan izin almadan çıkamazsın, edemezsin dedi. Bende sna söylediğimde çıkarsaydın o zaman ya da giderken ben cıkarırım dedim çıktım o zaman konuşmadın şimdi ne konusuyorsun götünü yayıp oturacağına sen cıkar o zaman dedim.
Kapat çeneni dedi.. aldm yastık yorgan içerde yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?