Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O arkadas ben miyimm diyecegim de ben erken aliyorsunuz demedim erkenden biseyler almamayi ogutleyenler bu sebeple bi aci yasamis yahut gormus insanlar etkisinde kaldigi icin oylesoyluyorlar dedm neden yanlis yere cekiyorsunuz inan uzuluyorum

Hemen pesine de bana da halamn bebegnden etkide kalmisti babamda istemedi erkenden besigi kurmayi filan ama biz kurduk hatta 5.aydan itibaren esyalarini almaya basladik dedim ...

Yaaa cok minnos kalabalik olup olmamak onemli deglki o heyecani hissetmek o ambiyansi olustirmak hevesin vardi ve de yapacaksin seni boyle pitircik gornce bende mutlu oldm gercektn

Iyiyim yoorgunum sadece. 23 nisan calismaya basladik. Cok yoruyorlar beni canavarlar
Yormazlar mi Yaaane veletler ne :)

Bizim.oglan geçen sene katılmıştı çok güzel şeyler yapmışlar ben hiç beklemiyordum orda görmek çok heycan vericiydi
Bir de biraz yapamaz gbi geliyor yaa hepsini güzelce yapınca çok duygulanmistim ben

Gozun aydin mehlikam Allah anali babali buyutsun insallah. Dinlenmeye bak bol bol. Uykuna dikkat et

Aradı 1 saat önce saat 10:30 gibi, açmadım.
? göndermiş whatsaptan
15 dk sonra bende ? gönderdim.
Kızgın mısın yazmış. Muhatabım bile değilsin yazdım.
Peki. yazmış.

o kadar imzoşum.
nabız yokluyo iştee akşama alır gönlünü kesin

Yegenin sana cok asiri duskun bu belli bundan dolayi kiskanmiss kardesnin olmasna aliskin kendnden buyuk kardesleri de oldgu icin ama senin bi cocugun olmadgi icin seni paylasmak istemiyor bu cnm ... sen de ona ne kdr duskunsun ki okdr aglamissin

Esinle ilgli bisey diyemeyecgm kixlar zaten yazmislar ama normalde ince bi adam esin belki dun onun da essek saatinr denk gelmstr ...

Kuzum zannetmiyorum yaaa, kıskanmak falan :/ ne bileyim saçma değil mi ?
Ben yeğenime hep öyleyim ayrıca, suana kadar yoktu da dün mü çıktı kıskançlık ortaya bir de 3 yasında ki bir kız cocuğunu ? sanmam ya, komik yaniii :)

Eşim gerçekten şu hayatta ki en iyi insanlardan biri diyebilirim. Her yönü ile. Karakter olarak, bana davranışları, tam bir aile babası her anlam da. Çok ince ruhlu, aşırı romantik, centilmen ..
Ama bir gerçek var kii dediğin gibi iyiyken çok iyii üzerine tanımam. Ama kötü iken tam bir hayvan.

Üzdü

boşver sıkma canini ponciğim...
bunlar eşler arasi olabilecek şey.. bizim de öle oluyor geçiyor..
eşiniz akşam çiçek alır özür diler inşallah :

poncikvegece noldu Yaaa eşinle mi atistiniz anlayamadım ben konuyu
Evet minik koalamm tartıştık dün bayaa, bana kapat çeneni dedi
Yeğenime çok üzülüp ağladım, dün akşam eve gelince nargile içmek istedi saatte 10a geliyordu, içme hayatım zaten içeceğin yarım saat hem kömüre hem tütüne yazık dedim. Yeğeninin sinirini benden çıkarma dedi..
Gece yi giydireyim de 10 dk çişe çıkar dedim, ben uğraşamam, yorgunum, ayaklarım ağrıyo dedi
İyi madem ben çıkarırım dedim, aldım çıkardım. Eve gelince de sen bana sormadan izin almadan çıkamazsın, edemezsin dedi. Bende sna söylediğimde çıkarsaydın o zaman ya da giderken ben cıkarırım dedim çıktım o zaman konuşmadın şimdi ne konusuyorsun götünü yayıp oturacağına sen cıkar o zaman dedim.
Kapat çeneni dedi.. aldm yastık yorgan içerde yattım.

Cok tatli oluyolar cidden. Annelerden aglayanlar oluyor ben bile duygulaniyorum. Heyt be ben hazirladim bunlari falan diyorum

Bu hamile kadınların erkeklerine bı haller oluyor
Onlar bizden daha mı çok hamile anlamış değilim mm
Yaşasın feministlik diye bagiricam

Hayret Yaaa hepsi bı çeşit
Üzülme sen strest olma bebeği düşün o önemli şuan kendini germe o hisseder kuzummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…