Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bilmiyorum canım, neden böyle yaptı hiç anlamadım. Sabah ablamla konuştum telefona istedim ona da çıkmadı kapattttt konuşmicamm diye bağırınıyordu arkadan. İlk kez böyle bir şey yaşadık. Yıkıldım desem, abartmış olmam. Çok zoruma gitti, çok üzüldüm. Eşimden çok suan yeğenimle olan derdime canım yanıyor dokunsan ağlayacak gibiyim. O suratını unutamıyorum resmen nefret eder gibi bakıyordu dün bana.

Eşime bende bir şey diyemiyorum, diyecek çokta bir şey yok bence.
Gerçekten çok ince, çok anlayışlı düşünceli bir adam. Ama dün yaptıkları hiç hoş değildi, ki gerçekten ona tek kelime dahi etmedim.

Yaaa cok minnos kalabalik olup olmamak onemli deglki o heyecani hissetmek o ambiyansi olustirmak hevesin vardi ve de yapacaksin seni boyle pitircik gornce bende mutlu oldm gercektn
çayımmm evet çok hoşuma gidiyordu videolar ama abartılı bir hazırlık hiçbir zaman düşünmemiştim, belki yakın arkadaşlarla diyordum sonra ondan bile vazgeçtim eşim sevmiyor abartılı şeyleri çünkü, bende dedim o zaman balon ve tüy almama bişey deme bari oda dedi zaten ben bize özel bir an olsun isterim baş başa olacaksak tamam dedi, öylelikle siparişi verdim hazırlığı annem yapacağı için oda böyle internetten alışveriş falan yapamaz, bizim buralarda da böyle şeylerin satıldığı yerler pek yok o yüzden hem mavi hem pembe aldım
Kargolandı bile tüycükler

Tam sana msj atiyordum bende pardoneee

Akşam eve gitmeyi düşünmüyorum imzoşum, annemi aradım zaten yemeğe geleceğim dedim.
tamam gitmee ponçiğimm zaten oda anlamış bence hatasını ama sen yüz vermeyince ve öfkeni belli edince tırsıp geri adım atmış hemen yelkenleri suya indirme sen yinede senin bi suçunn yok çünkü

Yaa herkesn her zamani bir olmuyor sen de biliyorsun inan senin esin cok cok ince bi insan arada bi sacma cikjs yapmis olabilir okey hatasz demiyorum cnku bisey dememissin ama bi essek saatne gelms iste .. uzatip incitmeyin dha da bence eve git bu aksam sen bilirsin ama kendini affettirmesine izin ver

Busummm çok güzel dusunmussunuz çok güzel bir anı olur sizin için
Çok da heycanliyim açıkçası
Kendin ogrendiginde bizi de bilgilendir lütfen

Şeytan diyooo neyseeee :) uymayacağım o Şeytan 'a :)
Gerçekten hepsi ayrı bir çeşit. Menopozlu karı gibiler

Busummm çok güzel dusunmussunuz çok güzel bir anı olur sizin için
Çok da heycanliyim açıkçası
Kendin ogrendiginde bizi de bilgilendir lütfen
buraları fotoyla doldururum rossum hiç merak etme
birde önceden sipariş ettim ki doktorun söylediği gün direk bizde öğrenebileceğiz böylelikle

Cok tatlissslar
Bize de ucundan kiyisindan resm ozelde de olsa atarsn dmi yuzlerjnizide kapatsanix da olur ambiyansi goruruz 2

tamam gitmee ponçiğimm zaten oda anlamış bence hatasını ama sen yüz vermeyince ve öfkeni belli edince tırsıp geri adım atmış hemen yelkenleri suya indirme sen yinede senin bi suçunn yok çünkü
Yok imzoşumm indirmeyeceğim çünkü gerçekten çok kırıldım, hepsini bir kenara bırak arabada yeğenime o kadar ağladım 1 kere hayatım tamam ya ağlama vs demedi bile.
Onu da geçtim ben ne dedim de sinirimi senden çıkardım değil mi ? ağzımdan tek laf dahi çıkmadı ona karşı.
Pess yani

Onlara cok cocukkk hak degill istee olmasi gerektigi gbi davranmayi hangisi beceriyorrr ... oyle yipraniyoruz ki bi hamilelik lohusalik surecinde ...

Yok ya, bugün eve gidersem bende çok gerginim daha da kötü olur; kendimi biliyorum.
O yüzden en iyisi bugün eve gitmemek, annemler de epeydir kalmıyordum zaten.. bu vesile ile kalmış ta olurum diye düşündüm.. Şimdi gidersem akşam evde harp çıkar sonra tv kanallarına çıkarız cinnet geçiren K.E.Ö eşi Ç.Ö yü 10 yerinden bıçakladı diye

Senin aglamana kiyamadigi için kendisi sinirlenmiş
Eee gidip yigenine bagiramayacahina göre direk sen uzuluyorsun diye napacagibi bilmeyerek sana bağırıp seni üzmüş bnce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…